- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A magyar Duke Nukem 3D
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
trassher
addikt
Nem vettem észre eddig egyik autónál sem problémát pedig 3-at is szervizelek itthon. Suzuki ignis életében addig kapott gyári lomot amíg garis volt, már 328K km-nél tart.
Szöszölődést sosem vettem észre a szűrőkön. Ha szöszölne azt látnám rajta úgy gondolom. Amúgy ha visszaolvasol akkor láthatod hogy ha valaki akkor én nem tologatom a szervizt és nem is sajnálom tőle amit kér.
Az meg hogy sok mindent magamnak csinálok az hobbi, plusz amit megtudok csinálni magamnak úgy ahogy kell azért nem adok másnak pénzt.w333: Látom hogy x14xe motoros g astrában 9.900 az olajcsere + olajszűrőcsere. Na nekem az olajam kerül ennyibe. Akinek jó bele a gm-es lekvár annak lelke rajta.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kaposvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Alkoholista nevelde
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Eladó okosotthon relék, dimmerek és redőnyvezérlők + SmartThings Hub (Zigbee, Z-Wave, Netatmo)
- Polycom P017-POLY-Studio-X50-TC8 - 4K Videokomferencia pult - kamera kijelzővel - Új ára 917.000Ft
- 200 x 60 cm Ikea Lagkapten / Alex asztal
- Magyar menüs Saeco Picobaristo OTC tejtartállyal
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 270 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szöszölődést sosem vettem észre a szűrőkön. Ha szöszölne azt látnám rajta úgy gondolom. Amúgy ha visszaolvasol akkor láthatod hogy ha valaki akkor én nem tologatom a szervizt és nem is sajnálom tőle amit kér.
Az meg hogy sok mindent magamnak csinálok az hobbi, plusz amit megtudok csinálni magamnak úgy ahogy kell azért nem adok másnak pénzt.