Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz
bandi0000
üzenetére
Az a baj hogy a B Vectra külsőre + belsőre nem annyira teszik mint a G Astra szerintem sokan vannak ezzel így és ezért drágább is a G Astra de fapadosabb

Ilyen áron 500-600k esetleg max. 700k -ért az 1.4 és 1.6i -t szerintem felejtős venni, 12-16 éves autóknak már a bele is ki van hajtva, míg egy 2.0i van esély arra hogy nem volt széthajtva és van még benne erő, a rohadásról meg nem is beszélve, szerintem a B Vectra sokkal jobban rohad mint a G Astra !

Vicc hogy egy normálisabb G Astra ami szép és megkímélt állapotú, drágább mint egy ilyen full-full Omega amiben annyi extra van mint égen a csillag Link csak az a baj hogy ez egy hatalmas autó és nem városba való

Új hozzászólás Aktív témák
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- Mika 6EU Konvektor helyére szerelhető gázkazán (Sosem használt,Digitális,ventillátoros,zárt égéstér)
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Disney gyerek elefántos falióra
- Sarok íróasztal
- 269 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5060
- Samsung Galaxy Watch 4 Classic 42mm, GPS, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest