Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
oliwire
őstag
válasz
oliwire
üzenetére
Elvittem villamossági szerelőhöz, ott kiderült, hogy az alapjarati motor rakoncátlankodik, pedig Mohabá mar korábban is javasolta nekem privátban, hogy ha mar az EGR-rel maszatolok, azt is takarítsam meg. Na most vettem hozzá ismét egy új szerszámot, 20-as torx kell hozzá, L alakú, nehezen hozzáférhető, de kellő türelemmel le lehet venni. Picit megtisztogattam, mar nem is pörög fel mindig az alapjarati fordulatszám, de azért nem tökéletes. Cromaxnál ma fog érkezni az új, kb 3-4000 Ft lesz. Amit még szeretnék amugy venni, az egy viszonylag olcsó obd-s diagnosztikai eszköz, bőven elég, hogy tudja olvasni a hibakódot es törölni. Ha mondjuk Bluetoothos vagy WiFi-s menjen iOS-szel, vagy ha kábeles, menjen win10-zel, vagy ha nagyon drágák ezek és csak android vonalon van olcsóbb, akkor legfeljebb barátnő mar nem használt galaxy s3 Mini telefonját befogom erre, és elviszem majd valami szép helyre cserébe
tudtok ilyen eszközt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4405, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A56 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
tudtok ilyen eszközt?