Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sitotomi
tag
Lámpa témához csatlakozva.
Már harmadjára polírozzák újra a fényszóróimat. Sajnos már belülről sárgul, mattul, és elég zavaró, hogy nem úgy látok, ahogy elvárnám. Próbáltam ezeket a ultramega120 és társai izzókat, nem rosszak, de nem is az amit várok. (pl. a xenon mazdánkban isten a lámpa ehhez képest
)Tehát elkezdtem agyalni, hogy vennék új lámpákat előre, viszont akkor már felötlött bennem, hogy kéne xenon inkább.
Na most, ha nem akarom, hogy megvágjanak műszakin, vagy csak az utcasarkon, akkor kell hozzá magasságállító szenzor, illetve lámpamosó pöckök, meg gondolom annak mindenféle vezetékei.
Jól gondolom, hogy ez a magasságállító szenzor a tengelyhez van valahova szerelve, és egy kell belőle, nem pedig kettő? Illetve a lököst azt megfúratnám a pöcköknek, nem szeretnék venni két lyuk miatt, szerintetek is lehetséges ez?
"Ennyi" az egész, vagy van amivel nem számoltam, és kellene még ehhez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- 3,5" Asztali HDD 1TB Seagate
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)