Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Declare

őstag

Ülölaprol beszelt, ha figyelmesen elolvassatok es ez ügyben lehet altalanositani. En is azt tapasztaltam, hogy a japan autok döntö többsegeben az ülölap a combom feleig sem er es ez nekem is zavaro, hoszabb uton plane.

A masik a design kerdese, legfökepp a belter :( van egy par ujabb japo, aminel mar egeszen jo es alakul, de többseg, plane a regebbieket en sem szeretnem megszokni....egyszerüen nem tetszik...azoktol a tekergetös bajuszkapcsoloktol, meg egyenesen fraszt kapok :D

persze ha valaki ezt szereti, vegye, vigye :)) nekem a nemet design, elrendezes, kapcsolok kellenek :B

az meg, hogy a japan autokkal kevesebb gond van...hat nem tudom. Minden marka/tipus eseten lehet talalni jot rosszat, plane hasznaltan, ahol az elözö tulaj is vastagon benne van a kepletbe. Azert meg kell nezni hany japan es hany nemet auto futkos europa utjain, van egy tippem, hogy nagysagrenddel több a nemet kocsi, igy nyilvan több remtörtenet es több rossz hirt is lehet nemet kocsirol olvasni. Utanna kell jarni, ki kell szürni a problemas tipust es alaposan at kell nezni a kocsit. Ha ez megvan, hasznaltan nem hiszem, hogy nagyobb riziko lenne egy nemet, mint egy japo....az alkatresz arakrol nem is beszelve.

Persze, ha valaki nem nez utanna, csak ramutat egy "piros" autora, akkor az vegyen egy 1.0 yarist, minden extra nelkül, en is azt mondanam :)

Új hozzászólás Aktív témák