Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
Ülölaprol beszelt, ha figyelmesen elolvassatok es ez ügyben lehet altalanositani. En is azt tapasztaltam, hogy a japan autok döntö többsegeben az ülölap a combom feleig sem er es ez nekem is zavaro, hoszabb uton plane.
A masik a design kerdese, legfökepp a belter
van egy par ujabb japo, aminel mar egeszen jo es alakul, de többseg, plane a regebbieket en sem szeretnem megszokni....egyszerüen nem tetszik...azoktol a tekergetös bajuszkapcsoloktol, meg egyenesen fraszt kapok 
persze ha valaki ezt szereti, vegye, vigye
nekem a nemet design, elrendezes, kapcsolok kellenek 
az meg, hogy a japan autokkal kevesebb gond van...hat nem tudom. Minden marka/tipus eseten lehet talalni jot rosszat, plane hasznaltan, ahol az elözö tulaj is vastagon benne van a kepletbe. Azert meg kell nezni hany japan es hany nemet auto futkos europa utjain, van egy tippem, hogy nagysagrenddel több a nemet kocsi, igy nyilvan több remtörtenet es több rossz hirt is lehet nemet kocsirol olvasni. Utanna kell jarni, ki kell szürni a problemas tipust es alaposan at kell nezni a kocsit. Ha ez megvan, hasznaltan nem hiszem, hogy nagyobb riziko lenne egy nemet, mint egy japo....az alkatresz arakrol nem is beszelve.
Persze, ha valaki nem nez utanna, csak ramutat egy "piros" autora, akkor az vegyen egy 1.0 yarist, minden extra nelkül, en is azt mondanam

Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Nem lesz Redmi Note 16, évet ugrik a sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- 219 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070 (ELKELT)
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
van egy par ujabb japo, aminel mar egeszen jo es alakul, de többseg, plane a regebbieket en sem szeretnem megszokni....egyszerüen nem tetszik...azoktol a tekergetös bajuszkapcsoloktol, meg egyenesen fraszt kapok 
nekem a nemet design, elrendezes, kapcsolok kellenek