Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- bitpork: Nagy dilema
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
donbig
tag
válasz
realmadrid #42186 üzenetére
Köszönöm, ettől tartok. Abban viszont nem vagyok biztos,hogy a rossz kuplungkezelés okozza. Érdekes ez a hideg-párás idő , az ember akkor is úgy kezeli a pedált mint máskor. Eddig nem tulajdonítottam nagy jelentőséget a dolognak, de most már zavaróvá vált. Mint említettem volt egy gyors műszaki átvizsgálás egy szervizhálózat műhelyében, ott azt mondták Opeleknél előfordul, de amúgy próbakörnél nem tapasztaltak semmit. Néhány hónap múlva úgyis szakszerviz, megemlítem, nem szeretném, ha rám sóznának feleslegesen valamit, ezért érdeklődöm.
-
mephi666
nagyúr
ahogy olvasom, csak baj van a klímával... nálunk nincs, nincs is vele gond...
max, ha nagy luxusra vágyok eszkábálok egy ilyen elektromos ablakemelőt a kocsiba
-
INMOTEP
őstag
Üdv ,lenne egy kis problémám a klimával ...Most töltöttem fel teljesen mert nem volt benne gáz már .Töltés előtt persze volt nyomáspróba kellően magas nyomáson megnéztük bírja e tartani .Nem volt semmi gond 10 perc múlva is ugyanott volt a mutató ,igy feltöltettem .Elindulva jéghideg volt a klíma ,megálltunk egy helyen majd elindulva ismét már nem hűtött .A Klimakompresszor kapcsol és megy is ,ezt a fordulatszámon látni ,majd hazafele jövet a várost elhagyva meggondolta magát és ismét nyomta a hideget kb 15 km en át ...... majd megint nem hütött .Én a klimaventilátorra gyanakszok igy elsőre ,szerintetek mi lehet még ? kontakthiba ?
-
trassher
addikt
Tegnap véletlenül bekapcsoltam az amúgy jelenleg is működésképtelen klímám. Azóta világít a műszerfalon a "Motorhűtés" ikonja ami a klíma hibát is jelzi. Hibakódot nem lehet törölni mivel kivágta a relét. Most cseréljem ki azt is nem csak a hőbiztosítékot. Már azon gondolkodom hogy inkább veszek egy komplett mágnestekercset és benyelem azt a +20.000 forintot vagy továbbra is szétsülök az autóban.
-
morist
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném kicserélni a gyári rádiót (CD30mp3) az autómban (Vectra C, 1.9CD, 2004) egy GPS-DVD-BT kombóra, egy Erisin ES9781-es típusra. Van esetleg valakinek tapasztalata ilyen, vagy hasonló szerkezettel? Érdemes belevágni, vagy felejtős? Esetleg jobban járnék gyári navigációval, kihangosítóval?
-
Calogero
addikt
válasz
Declare #42148 üzenetére
3 féle klíma van Astra H-ban
Manuál klíma, Automata klíma, Elektonikus klíma.
1: mindent kézzel állítasz, és nincs hőfokbeállítás lehetőség. (használati útmutató 161. oldal)
2: hőfokok a műanyagra vannak írva a tekerőszerv köré (külső hőm. független belső időjárásszabályozás fújás irányát és intenzitását mindig kézzel kell szabályozni, a hőmérsékletet viszont a beállított fokon tartja (Automatikusan változtatja a belépő levegő hőmérsékletét és mennyiségét)). (használati útmutató 164. oldal)
3: napfénybeesés érzékelős full-automata hőfok, és hőelosztási szabályozás (GID-jár hozzá), elektronikus klíma (használati útmutató 168. oldal)Nekem a 8 év alatt egyszer sem büdösödött a klímám.
2007-ben átvettem az autót beállítottam mindent rajta a automatára és kész, minek azt ki-be kapcsolgatni.
Csak a hőfok szabályzót állítottam néha (20-22 fok).
Évente cseréltem a pollenszűrőt.
Minden leállítás után, miután kivettem az indítókulcsot a gyújtáskapcsolóból megnyomtam az "auto" gombot. -
7Sony7
addikt
válasz
honda 1993 #42187 üzenetére
Ehhez nem értek, de egy biztos: abbs a szervizbe én nem vinném, ahol azt mondták, hogy rossz a venti, pedig nem az. Meg se nézték akkor rendesen. Keress egy magán autószerelöt a környékeden, akiről jókat hallasz, és vidd ahhoz.
-
honda 1993
senior tag
-
AMD Power
titán
válasz
honda 1993 #42173 üzenetére
Kicsit bele nyúltál a "jóba"....
-
honda 1993
senior tag
Pls
Valaki nekem is segitsen.Most mar elhataroztam hogy a kocsit meg akarom csinlni, kerul amibe kerul.
150.000 forintot koltenek ra es ebbol a penzbol a komplett hutorendszert, a vezerlest egy hasznalt "uj" gumi szettet, futomu beallitast es olajcseret akarok.Szerintetek kivitelezheto ?
Egyszeruen nem akarom hogy baja legyen a kocsinak ezert inkabb most azonnal ki akarok cserelni mindent amit kell es ami okozhatja az ilyen melegedes problemat illetve az elozo hsz-ben levo dolgokat
Eloree is koszi
-
Faterkam
addikt
válasz
Declare #42166 üzenetére
Azt elfelejtettem mondani, hogy fekete metál, ez mások szerint +6-8c fok a világos autókhoz képest :/
Oksa, kipróbálom mindenképp ezt a variációt!(#42170) F_Gergely: Ez teljesen részletes leírás lett!
Holnap meg vasárnap megyünk vidékre ki is próbálom így is!
-
honda 1993
senior tag
Hajaj. Sziasztok
Próbálgattam hogy működik e a hűtőventillátor, ha direktbe az akksira kötöm. (így elindult)
A hőgombat szervízben cserélték, de a ventire azt mondták hogy ki kell cserélni mert nem jó (ennek ellenére működik)
Na mindegy. Aztán bekötöttem a ventit, járattam a motor és még akartam várni míg eléri a 100 fokot hogy a ventilátor vajon bekapcsol e.95 foknál járt, amikor az öcsém szólt hogy gyorsan állítsam le mert egy pici kis göz jött valahonnan...
Olyannak tűnt mintha valami lecsöppent volna egy forró alkatrészre, mert hamar el is múlt miután leállítottam a motort.A lényeg, hogy a mellékelt képen nekem valami ijesztő és gyanús.
Ahol a piros pont van, onnan láttam felszállni a gőzt.
Aztán alánéztem és azt láttam hogy mintha olaj lenne alatta.
Amit ezen a képen lehet látni..Ez most mi lehet?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest