Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Maxell Retro DJ teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
donbig
tag
válasz
realmadrid #42202 üzenetére
Köszi, kivillogtatom, ez nem jutott eszembe.
-
donbig
tag
válasz
realmadrid #42186 üzenetére
Bár, ha nálad ezzel megoldódott a dolog,akkor nem nagyon van kérdés. Mondjuk az sem mindegy,hogy mit cseréltek, cakumpakk mindent, kinyomócsapágy, stb., vagy például csak tárcsát.
-
donbig
tag
válasz
realmadrid #42186 üzenetére
Köszönöm, ettől tartok. Abban viszont nem vagyok biztos,hogy a rossz kuplungkezelés okozza. Érdekes ez a hideg-párás idő , az ember akkor is úgy kezeli a pedált mint máskor. Eddig nem tulajdonítottam nagy jelentőséget a dolognak, de most már zavaróvá vált. Mint említettem volt egy gyors műszaki átvizsgálás egy szervizhálózat műhelyében, ott azt mondták Opeleknél előfordul, de amúgy próbakörnél nem tapasztaltak semmit. Néhány hónap múlva úgyis szakszerviz, megemlítem, nem szeretném, ha rám sóznának feleslegesen valamit, ezért érdeklődöm.
-
donbig
tag
Sziasztok,
nemrég többen is írtátok, hogy 1-es fokozatban, induláskor rángat az autó. Én is ezt tapasztalom, főleg esős időben, illetve hideg motornál. Született-e erre már valamilyen magyarázat. Tegnap volt egy gyors átvizsgálás , bakok rendben vannak, meleg motornál nem is volt gond. Z14XEP Astráról van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Motoros topic
- Yettel topik
- GPS a Holdon: készül az európai rendszer
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hardcore café
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest