Hirdetés
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
Mentünk ma a családdal (összesen 4 felnőtt, nem aprók, nem pehelysúly) egy Budapest - Debrecen oda-visszát. A fogyasztás egy teli tank MOL EVONEO (100) + 1 adalék lötty olyan 8-8.5 -re jött ki (100%, hogy 9 alatt maradt) úgy, hogy összesen kb 100km város a többi 425 az pálya. De 140 volt az alap és megnéztem mit tud: újra, 4 felnőtt ember + légkondi + sík terep = 185 -nél szálltam le a gáz taposásról és még csak 5000 -t sem pörögte ki teljesen
. Aztán gödöllői emelkedőnél 120 -ról indulva domb tetejére 160 lett és még csak ekkora szenvedte fel magát 4000rpm -re, innentől indul meg úgy igazán az élet ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szóval valaki a minap kérdezte, hogy milyen a 85kW -os benzines J astra (nagyon gyanús, hogy Z16XER szvsz.), hát akkor ilyesmi az is, szerintem nem rossz, én élveztem, főleg a paragival
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Olyan 3 ezer+ km után a Mobil1 ESP 0W-40 olyan finom szép világos sárga és jó illatú, hogy le lehetne gurítani, nem is fogy, minden összeállt

Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Hobby elektronika
- Bittorrent topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Okos Otthon / Smart Home
- iPad topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Ultimate előfizetés akár 3856 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Aztán gödöllői emelkedőnél 120 -ról indulva domb tetejére 160 lett és még csak ekkora szenvedte fel magát 4000rpm -re, innentől indul meg úgy igazán az élet ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)