- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
trassher
addikt
válasz
mohabá 007
üzenetére
Én a suzukival jártam úgy 2 hónapot hogy a hátsó dob előtt lerohadt a cső és a lengőkar tartotta. Veszett hangja volt, tiltáson durrogott is szépen. Rendőr megállított egyszer nyíregyházán hogy nem hangos ez az autó egy kicsit? Mondtam neki de, és akkor mi van. Mondta hogy ezért büntetés jár. Kiszálltam és mondtam hogy akkor lehet hozni hitelesített eszközt, leméri és ha határértéken túl van akkor minden gond nélkül elfogadom a csekket. Pislogott nagyokat és mondta hogy itt ilyen eszköz nincs és csináltassam meg amint lehet, viszlát. Tény hogy mikor ki lett cserélve a dob sokkal jobb lett és ezek után semmilyen sportdobot nem raknék sima utcai autóra. Többet ér a csend és a komfort mint bármilyen brummogás.
Mondjuk a tegnap vezetett chipses 1.8T octavia szépen szólt de a hangzás a motorból jött.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Nixxes felfedte a Death Stranding 2: On the Beach PC-s gépigényét
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Jövedelem
- Futás, futópályák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Marathon (2025)
- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- DELL Precision 3430 SFF,i7-8700,8GB,256GB SSD,NVIDIA Quadro P620 VGA,Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4677
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- HP AI Laptop 15 - Intel Core Ultra 7 255U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest