Új hozzászólás Aktív témák

• mohabá 007

aktív tag

válasz KrAt #40244 üzenetére

Nézem a képeket Ha jól látom,a szűrő üres,nincs lazán kitömve vékony vörösréz dróttal.Én kitömtem… :K
    A vízszűrőn látható ki-be jelzés (felirat) A víz szivattyúzásnál a szűrőbe szabadon megy be a víz,és a szűrőkosáron át távozik a víz,a ki oldalon.
    A lecsapatón pont fordítva kell bekötni,azaz,a ki oldalra kell a kartergázt bevezetni, (a szűrőkosárba) és a be oldalon vezetődik vissza a pillangószelepházba a szűrt levegő. ;)
    Hosszabb távon,amikor az olaj felmelegszik,látható a csövön,hogy enyhén elszineződik az olajpárától,míg hidegen vízcseppek látszanakHa jó olaj van a motorba olajat nem nagyon fogsz látni kicsapatva.(ezért olajtesztnek is jó a lecsapató)Rendszeresen rövid,5-10 km-es távokon kb 400km alatt nekem a tartályban lecsapódó anyag főként korommal,( apró sötét valami,ami a trutyi tetején lebeg) olajpárával szennyezett rozsdás szinű víz.

Tehát a kipufogónak, injektornak,alapjárati motornak,katalizátornak, és a tisztább égés érdekében is jobb, ha nem kerül a rendszerbe. :R

Új hozzászólás Aktív témák