- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Szólánc.
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Markizmark
addikt
válasz
mephi666
üzenetére
Ha ellenőrzéskor nem koszos az olaj, akkor valószínűleg nem lebegteti és így leül a teknő aljára ahonnan a szivattyú szipkázza.

(#39729) Skizz Nem tudom, van-e olyan, hogy nem koszolódik el. Dízelnél erősen fekete szokott lenni a koromtól. Benzinnél is kell valamennyire koszolódnia, mert olyan szerintem nincs, hogy 10k km-en keresztül olyan marad, mint ahogy belekerült.
(#39730) tboy93 Eneos Premium Hyper 5W-40 van benne. Talán valamennyivel szebben jár tőle a motor, de még mindig kicsit zajos. Dugattyú lehet kopott és valószínűleg kicsit oldalra billeg amíg hideg. Viszont se hidegen, se melegen nincs kartergáz, illetve nagyon kevés. Láttam már olyat, hogy sok volt, szóval tudom mennyi a kevés.

Q8 10w40-ből max 3 deci fogyott 5000km alatt folyamatos rövidtávokon a télen. Eneosból eddig nem fogyott semennyi, igaz még 1000-t sem ment.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fogyjunk le!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Le Mans Ultimate
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Linux kezdőknek
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Amazon alexa echo dot 5 gen
- Bontatlan Új iScooter W7 elektromos roller
- Eladó okosotthon relék, dimmerek és redőnyvezérlők + SmartThings Hub (Zigbee, Z-Wave, Netatmo)
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Polycom P017-POLY-Studio-X50-TC8 - 4K Videokomferencia pult - kamera kijelzővel - Új ára 917.000Ft
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
- Innosick, Samsung Laptop memória DDR5 5600Mhz // ÚJ // Számla // Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest