Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
helkis
veterán
válasz
urban racer
üzenetére
épp ma mértek a cholnokin szóval ott csak langsam spaciren..
a tapasztalataimat a 195/50R16-al mondtam el, majd ha felrakod a 17-est te is döbbensz..
nem állítottam hogy mindenhol szar az út, vagy igen? vannak jó részek persze, de rosszak is, amit meg te még nem tapasztaltál peres gumival és erről volt szó.
egyébként politikusnak készülsz?
miért véded őket, mikor rendesen tejelünk a benyában, azért hogy faintos utak legyenek.. 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nem állítottam hogy mindenhol szar az út, vagy igen? vannak jó részek persze, de rosszak is, amit meg te még nem tapasztaltál peres gumival és erről volt szó.
miért véded őket, mikor rendesen tejelünk a benyában, azért hogy faintos utak legyenek..