- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- hcl: Samsung S21 FE átpakolás
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lomha 8V
addikt
válasz
bambano
üzenetére
1.4-es Astráról volt szó, abba a sima 1.4 is vállalható, turbóval meg aztán messze van a downsizing-tól. Tesztekben még az Insigniát is megfelelőnek tartják ezzel a motorral, az Astra meg egész jó vele. Én 8 literes fogyasztásról hallottam flottás autóban. A 100-200%-os túlfogyasztásról még csak hiba esetén hallottam, ilyen érdekességeket nem szoktam olvasni a totalcar-on. Viszont olvastam az autó tesztjét, ahol Vályi Pista ezt írta:
"Átlagban 7,2 litert kér a kicsi turbómotor, ami mindenképpen több, mint a gyár által megadott 5,9 liter."
És ezzel hol vagyunk még a srácok által itt emlegetett 1.4-es szívó G Astrák 8-9 literes fogyasztásaitól...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- iKEA Trotten állítható magasságú asztal 120x70
- Bosch GLM 50-27 C Lézeres távolságméró Eladó
- Új Miele Triflex HX2 porszívó 2 év garancia
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- Eladó egy Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest