Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zsolthee

senior tag

Sziasztok!

Ha valaki nagyon profi autószerelő műhelyet keres, akkor a NovothAuto-nál nem fog csalódni.
    Nem vagyok egy gépészmérnök, de alapvető ismereteim vannak az autóval kapcsolatban. Elmondtam, hogy mi a nyűgje az F Astra-mnak és teljesen szakszerűen, korrekt módon segítettek is.
    Eddig ahol voltam, mindig "hülyének" néztek vagy le akartak beszélni a javításról, a szájukat húzták. (az ilyen banda valószínűleg nem is ért hozzá, csak találgatnának)
    Tiborék forintra pontosan tartották az árajánlatban leírtakat, udvariasan kezelik az ügyfelet és mindent érthetően elmagyaráznak, hogy mi miért van mit érdemes és mit felesleges javítani, cserélni. A lelkiismeretes javítást mi sem tükrözi jobban, hogy az 1000km futás vagy 1 hónap eltelte után ingyenes kontroll-vizsgálatra hívják vissza az autót.
    A kis sárkány most már úgy megy mint egy Schaffhausen. :))
    Bocsánat ha nagyon reklám szaga volt, de gondoltam megosztom veletek a pozitív élményemet. Ha nagy szívás van a kocsival, ne habozzatok! Hívjátok! :K ;)
    (Még mielőtt bárki is gyanakodna:nem állok velük sem üzleti sem rokoni viszonyban! :N )

Új hozzászólás Aktív témák