Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolthee
senior tag
Sziasztok!
Ha valaki nagyon profi autószerelő műhelyet keres, akkor a NovothAuto-nál nem fog csalódni.
Nem vagyok egy gépészmérnök, de alapvető ismereteim vannak az autóval kapcsolatban. Elmondtam, hogy mi a nyűgje az F Astra-mnak és teljesen szakszerűen, korrekt módon segítettek is.
Eddig ahol voltam, mindig "hülyének" néztek vagy le akartak beszélni a javításról, a szájukat húzták. (az ilyen banda valószínűleg nem is ért hozzá, csak találgatnának)
Tiborék forintra pontosan tartották az árajánlatban leírtakat, udvariasan kezelik az ügyfelet és mindent érthetően elmagyaráznak, hogy mi miért van mit érdemes és mit felesleges javítani, cserélni. A lelkiismeretes javítást mi sem tükrözi jobban, hogy az 1000km futás vagy 1 hónap eltelte után ingyenes kontroll-vizsgálatra hívják vissza az autót.
A kis sárkány most már úgy megy mint egy Schaffhausen.
Bocsánat ha nagyon reklám szaga volt, de gondoltam megosztom veletek a pozitív élményemet. Ha nagy szívás van a kocsival, ne habozzatok! Hívjátok!

(Még mielőtt bárki is gyanakodna:nem állok velük sem üzleti sem rokoni viszonyban!
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen TV-t vegyek?
- Yettel topik
- Parfüm topik
- Tesztkört futott a OnePlus Nord CE6
- Gyúrósok ide!
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
- Magyar menüs Saeco Picobaristo OTC tejtartállyal
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Eleglide M1 elektromos kerékpár
- DeLonghi Magnifica S I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RTX 3080 / B550 / 16GB 3200MHz / 500GB NVMe / 1250w Gold! BezsámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)