Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• KillHates

félisten

Ehh... :( Tegnapelőtt megcsináltattam a nagyszervizt (vezérműszíj, hosszbordás szíj, görgők, olaj, szűrők cseréje) erre ma nagyon nehezem volt csak hajlandó beindulni a kocsi. Reggel hidegen viszonylag jól indult; elkapta elsőre, de miután bevittem a lányom az oviba (kb 5 perc út) utána kellett vagy 4-5x 10 másodpercig köszörülni mire nagy nehezen beindult. Aztán bementem a városba (kb. 1 óra volt) és ott már nem volt hajlandó beindulni mikor el akartam indulni kb. negyed óra állás után. Aztán otthagytam a kocsit. Délután visszamentem érte akkor nagy-nagy nehezen elindult (persze már bikázni kellett)

Valami olyasmit sejtek, hogy valahol belevegősödik, mert az indítózások végére más lesz a hangja és akkor be is indul.

Tudtok esetleg tippet adni, hogy hol nézessem meg a szerelővel? A magasnyomású rendszer előtt vagy utána?

Halottam egy tippet, hogy a CR cső végén lévő légtelenítő szelepnél lehet a gond (a hűlő és visszafolyó üzemanyag levegőt szív be onnét) Erről mi a véleményetek?

Új hozzászólás Aktív témák