Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zolikaDB
üzenetére
Ő az. Kicsi mérete és viszonylagosan kedvező ára ellenére nagyon durván jó. Tökéletes kiegészítő. De tényleg. Van rajta frekvenciavágás, fázis állítás, erősítés. Automatán kikapcsol, jelet fogad RCA-ról, de van bemenet a gyári hangszórókról is. Mindenhol agyondicsérik, nem is csodálom.
Az autó hátsó biztosítéktábláján megkerestem a használati utasítás alapján egy kapcsolt, de nem használt biztihelyet. Három hely volt, de csak 1 kapcsolt. Annak megkerestem a csatlakozókon a helyét, majd szereztem megfelelő sarut. Így szinte gyári.
Az RCA-t pedig elfűztem a küszöb alatti kábelkorbács mellett. A fejegységen 3 pár RCA van nekem, ebből az egyik pár a subwofer-é.
Nem fizettem érte, öcsémtől kaptam csak úgy. Pont ilyenre vágytam. Szinte eltűnik a csomagtartóban. Az ajtókról így le lehet venni a mélyet, és most egy megfelelő minőségű hangzásvilág van. Nyilván bömbölni nem tud, de nem is ez volt a szándék. Azt már kiéltem 6-8 évvel ezelőtt.
Szedánban van. Öcsémnek kisbuszban volt.
Holnap csinálok egy-két fotót.
Új hozzászólás Aktív témák
- szuper akció!! 200db+ REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S (akár 3x4K felbontás)
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest