Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- Syl: UPS - te áldott!
- gerner1
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
JanR
addikt
válasz
kisjimy
üzenetére
Azért a 200 feletti sebesség se mindennapi
Inkább azt támogatom, hogy kinek mi.Az egyik barátom épp a héten vesz autót. Tudja nagyon jól, hogy a dieslekkel sok a hibalehetőség, főleg az újabb nagynyomásúakkal, de ennek ellenére még is azt vesz. Neki a városi fogyasztás az első szempont, meg a chipelés, tuning.
Én nem szeretnék tuningolni, csak azt szeretném, hogy szép hangja legyen az autónak, ha meg odalépek menjen. Asszonykám sem szereti a diesel hangot és így maradt nálunk a benzin (tudom az új dieselek már nem annyira hangosak). Ahogy írtam korábban is, 90%-ban pályázunk az autóval, nagyon ritka a városozás, max. ha valahova megyünk ott 1 bolt, meg a végcél. Na most ehhez nekem nem kell egy 1.6 / 1.9, vagy hasonló diesel, hogy 6 literrel eljárjak. A mostani Omegam is egy régi autó, 8 litert mondanak rá átlagba (nekem is akörül van, télen +1,5-2 liter), na most nemrég voltam vele Kecskeméten 100-s tempóval és 6,7 liter lett 100-n a fogyasztásom, pedig volt 1-2 előzésem. Na most ha valaki azt mondja, hogy ez egy 2.0 16V-s benzines motorhoz viszonyítva sok, akkor vitatkoznék vele (és azt is tudni kell az Omegaról, hogy a 2 literes motorhoz viszonyítva nagyon nehéz a kaszni). Ezért nem félek a 3.2 V6-tól egyáltalán.. teljesítmény, szép hang, 90% pályázás. Na most ha lesz egy átlag 8-9 literes fogyasztásom, már jól jártam. Az utóbbi 3 év alatt meg egyetlen egyszer fordult elő, hogy az autóval 10km alatt közlekedtem, télen pedig mindig hagyom járni egy kicsit, hogy ne hideg motorral járjak.
Omeganal meg sajnos megnyomja a fogyasztást a LE/súly arány, na meg a célállomásnál a kis részben történő városlátogatás (pl. Budapest..). A zöld lámpás kigyorsulásokról pedig már leszoktam (mondjuk ha meg lesz az autó, biztos 1x, 2x ki lesz próbálva
).Részemről a benzin motor hangja az, ami leginkább eldönti, hogy benzint veszek diesellel szemben, de bennem van a "félés" is, hogy tönkremegy a turbó, vagy a kettős lendkerék, porlasztócsúcsok, stb.. Tudom benzinnél is sok minden tönkremehet, de valahogy még is.
mod: Na meg a korom.. tudom, ezt is autója válogatja, de a legtöbb diesel füstöl és szerintem az undorító.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Philips LCD és LED TV-k
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EAFC 26
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 3D nyomtatás
- Apple MacBook
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Inkább azt támogatom, hogy kinek mi.
).