Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mcray
senior tag
Sziasztok! Szükségem lenne egy szakira aki emberségből ( értsd egy rekesz sörért ) segítene kimászni abból a szarból amiben vagyok. Nincs pénzem szervizre, legutóbb is 55 ropit kértek el.
A kocsi munkaeszköz, nélküle utcára kerülök, ugyanakkor fölösleges alkatrészcsere is tönkre tenne, ezért lenne fontos hogy valaki hozzáértő megnézze nekem, hogy alkatrész cserés vagy csak ki kell takarítani valamit a motorban?
96'os Opel Vectra B 1.8Benzin. Imád leállni a motor, állandóan ugrál az alapjárat mintha thunderdome adná a ritmust, máskor meg kutya baja csak égett szagot érzek.
MURPY: Mindig akkor áll le a kocsi amikor előzés vagy éles kanyarban vagyok, aki vezet annak nem kell ecsetelnem milyen amikor a szervókormány és szervófék kikapcsol a szemben szabályosan és FÉLELMETESEN közeledő IFÁval...Biztos ismerős pár ember számára.
NAGYON FONTOS!
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Poco F7 – bajnokesélyes
- OLED monitor topic
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Formula-1
- További aktív témák...
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest