- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoszogi
tag
üdv emberek, igaza van gban-nak. Én 64k-val vettem(2017), most 126k van benne. Váltottunk itt pár szót, egyforma autónk van
. Az előző tulajt az iratok alapján név szerint megtalálhattam volna a kereskedőtől megkaptam, szlovák/osztrák üzembe helyezés volt, vezetett szervizkönyves, de a szerelőm szerint is valós volt a kilométer. Másrészt ilyesmi típusú motor van a H Astrákban is, a szerelőm mondta hogy a nálam előjövő dolgok ott is előjönnek, előbb utóbb. Remélem gban-nak nem jönnek elő...Igaz, mióta a hibák orvosolva lettek, azóta szépen megy.
MaddeNNNN: Rá lehet keresni milyen típusú hibák voltak, de szerintem (a teljesség igénye nélkül) a membrán szakadás, egy hűtőcső eldurranása, olajhűtő eresztés, termosztát ház repedés, kerékcsapágy hiba és gyújtótrafósor csere, nem tudom mennyire magyarázható ez az előző tulajjal.Benzin: igen valóban szeret sokat inni...én 100-ast tankolok bele, mert az ajánlották, jobban is megy csendesebb is. Ugyanakkor ha MOL kerül bele, az észrevehető most a hidegben, hogy kicsit rángat..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Környezetvédelem
- Tippmix
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest