Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DjDanee87
addikt
Üdv
Tudnátok-e valami okosat mondani a következő hibára, amit a pedál teszt dob ki:
[kép1] , amit találtam a neten [kép2] .Astra H Z16xer motorral. A probléma az, hogy nem indul jelenleg. Már jó ideje viselkedik furcsán, de hiába vittem autóvillamossági szerelőhöz korábban, azt mondta reprodukálható probléma kell neki, különben nem tud mit mondani. Heti 1x van használva mostanában a kocsi, sőt néha csak két hetente. Olyat csinált eddig, hogy néha (már legalább 4-5 alkalommal) ilyen hetes garázsban parkolás után, gyújtás után beindult a hűtő ventilátor. Motor indítása után is ment egy darabig, néha hang alapján maximum fokozaton. Biztosan jól felmelegedett a motor a fagyközeli hőmérsékleten egy hét alatt... Mivel ezt a jelenséget csak első indításkor csinálta, mutatni a szereplőnek nem tudtam. Ráadásul nem minden alkalommal ilyen, és így ott sem hagytam nála hogy nézze meg pár nappal később, mert teljesen véletlenszerunek tűnik a hiba.
Erre most a hétvégén az fogadott a garázsban, hogy nem is indul a kocsi és a fent linkelt képen látható a hiba amit kidob. Illetve azon felül még a motor lámpa is morzézik egyet utána. Valami ötlet mi lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB DarkFlash DK352 Plus 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest