Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
claire78
senior tag
Erre válaszolok, de a következő hozzászólásokra is.

Olvassátok el mégegyszer, amiket írtatok.
Csak egyet emelnék ki, amit írtatok is: HD hangok hiánya. Nekem igenis fontos, miután Atmos rendszerem van itthon.Egyébként a PLEX-et eltudnám képzelni, tetszik a kezelőfelülete (tableten próbáltam).
Talán ha már elérhető lesz az ARC újabb verziója, akkor átgondolom a médialejátszó létjogosultságát. De ahhoz ugyancsak újabb OLED tv is kell majd.
-
Strezi
őstag
Alaposabban utánanéztem, mert látványosan birkózott a szerverem Plex klienssel a transzkóddal(XPlay előtt).
Kell a Plex Pass a hardveres transzkódhoz, amúgy csak a procit pörgeti
Gondolkodtam egy GTX1030 frissítésen, de a szoftver unlockot hozzá még emésztenem kell mivel transzkódra használva megduplázza a beruházás költségét szerver oldalon.
Viszont, alap MadVR-rel HTPC-nek használva ugyanaz a gép életképes lehet:
+ HDMI 2.0 kapcsolat
+ HDR, 4K, 48p akármi felierattal minimál procihasználattal
- bukom a kényelmes WebOS kezelést
Kemény problémák ezek

-
Madwe
nagyúr
Én is xplay-t használok, s tökéletes az egész így, igazából ha a hd hang nem kell akkor ilyen maradi urizálós beidegződés az, h kell a külső, mert a belső az tuti szar, azt használja a hozzá nem értő pórnép

Mellesleg ha vmit nem enne meg a tv (isot kivéve, mert azt eleve nem kezeli a plex) akkor ugye transzkódolná a plex szerver (nálam syno 916+) ami izomból kinyomja még a 4k-s transzkódolást is, igaz akkor ugye vmennyire romlik a kép elméletben, de igazából sosem kellett transzkódolnia mert mindent megevett a tv. (csak amikor síeltem, s tablet volt csak nálam, s a szálloda wifije szar volt, akkor transzkódoltattam vissza a minőségét a kb 15MBpsről 2MBpsre s zokszó nélkül tette s úgy már akadás nélkül tudtam nézni a vacak nettel is...)
(egyedül ugye feliratokkal lenne gondja a gyári plex appnak, de az xplay azokat is kezeli transzkódolás nélkül, egyedül a pgs-t vagy mit nem ismeri)
-
Strezi
őstag
válasz
claire78
üzenetére
Azért ebből a pár mondatomból ne vonj le végleges tapasztalatokat

Nem tudom kollégánál mi mivel nem megy pontosan...(Madwe -nek is) Nekem tökéletes a XPlay kliens/Plex szerver a TVn! Szerintem nézz meg azért egy ilyen konfigot működés közben mielőtt 100eFt költséggel vesze egy nem feltétlenül jobbat! A WebOS alatt a használhatóság, felhasználói felület nekem pl. sokkal fontosabb mint hogy eddig egy file (Hobbit 48p) nem megy, minden más viszont igen.
-
Madwe
nagyúr
Nekem atmost zokszó nélkül viszi a belső, igaz smbvel nem a vacak dlnaval használom (mármint lejátsza, de ugye miután belső lejátszó és csak hdmi arc vagy optikaival köthető erősítőre, ezért nem atmos hd hangot kapok, csak normálisat, de ugysincs atmos erősítőm meg hangfalam uh ez nem is érdekel
)(#7675) claire78 Mégis mi az az igény, amit csak külső lejátszó old meg? a hd hangopn túl? használtad már a webos 3at
? Azért kérdem, mert én a popi vtenemet adtam el (elötte volt nekem is 400 pl), nem azért mert nem tud hdr-et (addig úgy voltam vele, h ami hdr, az megy majd belsőn, minden más a popin) hanem azért mert a popi lassab, nyögvenyelősebb a menüje, kényelmetlenebb használni, cserébe a belső ugyanúgy mindent megeszik ison kivül (meg ezek szerint 48fps-es tartalmat se szereti, de ezt meg se próbáltam
) s fut rajta a plex, így ugyanazt a háttérinfot érem el (melyik filmet meddig néztem, mely sorozatomnál hol tartok) a tévén, laptopon, mobilon, mindenhol, akár neten keresztül is... Ehez képest a popi baromi lassan állt fel, baromi lassan ment a menüje, nem elérhető máshonnan h mivel hol tartok, külön távirányító kell hozzá (vagy logi harmony, de azt is eladtam pl, mert a magic remote jobb sokkal) s ugyanazt a képi világot adja, ugyanúgy megeszik mindent s kadenciahelyesen lejátszik, max nagyon minimális különbséggel amit kb 40cm-re veszek csak észre 
-
djg
aktív tag
Ettől tartottam én is. A fájlformátum amúgy mkv és azokat viszi szépen, sőt BD állomány is lejátszható mappaszerkezeten keresztül turkálva kicsit!
De akkor itt az állományban lévő információk némelyikével adódhatott gondja...? Mondjuk az Atmos hangot furcsállom, mert a tévé honlapján nagy betűkkel támogatva van az is.
Sajnos USB-s külső HDD-m nincsen, hogy kipróbáljam, de amúgy terveztem venni egyet, viszont mivel tudtommal attól még az is a belső lejátszót használná, ezért nem értem mitől kéne mennie azon keresztül...?
Ezt mondjuk azért jó lenne tudni, mielőtt veszek egy ilyen HDD-t, már csak a méretválasztás miatt is.ipv6 beállítást nem találtam a routeren. De központilag megoldották, egy rövid telefonba került most csak.

-
claire78
senior tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Lehet, h Te olvastad, én meg használom hossszú évek óta. A210, A300, A400, VTEN sorrendben. Minden egyes új típus kiadásakor szívás van még vele, mert félkész szoftverrel adják ki. De általában fél év alatt utolérik magukat.
Másik állításod: [link]
Bevezető áron sem volt 60E, ha jól emlékszem.
-
claire78
senior tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
"A médiaállományok támogatása során jól teljesített, csak egy-két fájl akadt, amely áthághatatlan akadályok elé állította, és ez egyben azt is jelenti, hogy jó pár 4K és HDR videóval gond nélkül megbirkózott."
Talán magasra teszem a lécet, de pl. a Popcornnál én azt szoktam meg, hogy nincs olyan fájl évek óta, ami egyetlen egyszer is megakadt volna. Továbbá androidon én még nem láttam jó minőséget. De ez azóta már lehet változott.
Egy szónak is száz a vége, röviden össze is foglalnám: kb. 100E Ft-ot lennék hajlandó kiadni egy olyan lejátszóért, amit működésben, képminőségben hozza a Popcorn színvonalát és HDR képes.
Megjegyzem, nem vagyok maradéktalanul elégedett a Popcorn szoftvertámogatottságával, most már sok éve, semmi újdonságot nem sikerült fejleszteniük. Nem gondolok nagy dolgokra, pl: nem látott film szűrő a Jukeboxban. Ha lenne ilyen lejátszó, akkor elgondolkoznék a 910 cseréjén.Belső lejátszó:
"Az UMS átvinné, de a beèpített lejátszó nem támogatja a formátumot. Gondolom dlna kliens az az UMS.
Valszeg atmos-os hanggal vannak a filmek, az nekem okozott problémát. 48fps 1080p anyag semmegy belső lejátszóval.
Nézd meg esetleg usb-ról megy-e..." -
Pro Koryak
addikt
válasz
claire78
üzenetére
A Himedia Q5/Q10 Pro 40-60e ft-ból megvan. Nem tudom miért nem jó az android, ha valóban filmek lejátszására kell, elindítod aztán kész, formátumtámogatása az egyik legjobb + képminőségre is jó.
Szerintem felejtsd el a b6-ot, a b7 is volt már 500e alatt, év elején meg lehet ennyiért fogják kiszórni.
-
Strezi
őstag
Az UMS átvinné, de a beèpített lejátszó nem támogatja a formátumot. Gondolom dlna kliens az az UMS.
Valszeg atmos-os hanggal vannak a filmek, az nekem okozott problémát. 48fps 1080p anyag semmegy belső lejátszóval.
Nézd meg esetleg usb-ról megy-e...Ipv6-ot nem lehet a routereden tiltani? Nekem Cisco VPN kapcsolat fagyott ipv6 miatt kékre pécén. Ott is a letiltás a megoldás(windowsban).
-
djg
aktív tag
Ma beszereztem 2 uhd filmet is.
Universal media server mar nagyjabol bevalt, elozo teven is ezzel jatszottam at, de most mar elvileg stabilabb, kabelrol taplalt halozati lejatszassal oldom meg a filmeket.
Az emlitett 2 film mkv formatumu es igencsak sulyos 40-50 GB meretu.
Van esetleg valakinek otlete, hogy miert tagadja meg a lejatszasukat? Azt irja, hogy nem tamogatott a formatum. Miert nem viszi at az UMS? -
djg
aktív tag
Sziasztok,
Megvan a megoldás!
Referálta magam hsz-ére megírom, hátha valakit még érint:
szóval a gond az internetes beállításokkal volt. Konkrétan be kellett telefonálni a szolgáltatóhoz és kérni, hogy állítsák át a netem ipv6-ról ipv4-re.
Most már elérhető az LG app boltja, tudtam frissíteni az appokat és működnek is rendesen.
-
Batyops
aktív tag
Annak a Hdr- nek pedig jonak kellene lennie foleg konzolon. A game modban a dinamikus kontrasztal tudsz kicsit huzni ha nem eleg vilagos. Egyebkent vannak jatekok ahol a menuben van kulon a hdr-re vonatkozo beallitas itt tudod allitani a sotet es vilagos reszeket asszem hogy mennyire legyen sotet vagy vilagos.
-
-
Joshi
titán
válasz
claire78
üzenetére
Miről beszélsz már bocs? Ugye te B6-ról beszélsz ami már lehet hogy nem is kapható, de mire rászánod magad már biztosan nem lesz az. A B7 belső lejátszója simán viszi a HDR-t mkv, ts, mp4 fájlokkal. Első körben nem kell oda külső lejátszó ha már most is van egy. HDR10 lejátszó most is van sok, hogy most neked probléma a Himedia Q5/Q10 Pro Androidos oprendszere arról én nem tehetek. Hozzáteszem közel olyan tudással bír mint az Oppo 203.
-
Joshi
titán
Itt jön a képbe a Sony A1, ugyanis a sötét jeleneteknél a részletesebb megjelenítése jobb az LG-nél. Ráadásul a B6-os ebből a szempontból biztosan rosszabb mint az LG idei B7-es kijelzője. Attól hogy HDR-es egy játék még nem kötelező HDR-ben játszani, ha jobban bejön az SDR akkor jó az úgy ahogy van.
-
rendon
tag
Ha megnézed amit linkeltem, akkor látod a különbséget a HDR játék, és HDR eredeti kép mód között, ahogy állítgatja a csávó.
Sőt megnéztem több ilyen videot is, ésl LED tv, és monitoroknális ugyan ez tapasztalható. Csomó részlet elveszik. Ha viszont HDR eredeti kép módban akarnál játszani, akkor megnő az input lag. -
-
rendon
tag
Pont ezt kérdeztem meg, hogy a HDR játék módban mért sötétebb a kép, mint HDR eredti kép módban. És János szépen leírta hogy miért. Te meg azt írtad hogy, szerinted írja oda hogy melyik tévére is gondolja, mert a tieden ilyen nincs. És ma láttam erről egy videót, hogy a B6 nál is ugyan ez a helyzet, de lehethogy az összes olednél, meg lednél. És gondoltam elküldöm neked, hogy én is pont ugyan ezt tapasztalom.
-
daneel_hu
addikt
válasz
Pro Koryak
üzenetére
"...illetve az árak honnan indulnak."
A csillagos ég lesz a határ.

Viccet félretéve szerintem ugyanúgy 480/500e - 6 millió.
Nagyjából. A 77 colos W8 lesz a 6 guriga. -
Pro Koryak
addikt
Jöhetnének már a 2018-as oledek, kíváncsi lennék jobbak lesznek-e illetve az árak honnan indulnak.
-
odipapa
senior tag
Rádió reklámban hallottam ma reggel hogy áfa elengedés lesz az oled tévéknél valahol dec. elején.
Valaki nemtudja ponosan hogy mi is ez? -
madgie
titán
válasz
Totheground
üzenetére
Netflixnél pont le fog esni az állad, a HDR-nek (szerintem) pont OLED-en van értelme.
-
Partz
senior tag
válasz
Sz.Miki
üzenetére
Az angoloknál már kapható. Az Oppo 203 hivatalos ára £650, a Cambridge CXUHD kicsit drágább £700. Ha Dolby Vision a cél olcsón LG UP970 (£250), itt viszont a minőség kifogásolható. Én is egy jobb DV képes lejátszóra várok emberi áron, remélem a Sony lép valamit jövőre az ügyben.
Sony-ról jut eszembe, decemberbe lesz bejelentés az érintett készülékek pontosan mikor és milyen formában kapják meg a DV frissítést (A1, ZD9, XE930/940).
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Totheground
üzenetére
"de egy jó LED sem sokkal olcsóbb."
Szerintem meg is adtad magadnak a választ.
Nehogy ledet vegyél... -
Totheground
addikt
Utolsó pillanat, próbáljátok lebeszélni egy LG OLED55B6P-ról.
Egyszerűen belezúgtam a designba, a gyors rendszerbe, a magic remote-ba és a képminőségbe.Viszont amire én használnám (Netflix, Hulu, időnként BD vagy iTunes 4K filmek, PS4) kicsit overkillnek tűnik. Olyan 210k yen körül jönne ki, de egy jó LED sem sokkal olcsóbb.
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
A kollégámnál is beüzemeltük a B7-et...

Van neki egy Netgear NeoTV 550-es média lejátszója, ha jól tudom akkor Sigma 8642 chipset hajtja és az lenne a kérdés, hogy érdemes-e összekötni a B7-et ezzel külső média lejátszóval???
Köszi

-
djg
aktív tag
Megpróbáltam értelmezni és szerintem sikerült.
Beírtam manuálisan:
egy ip cimet neki, 27 helyett 18-as lett a vége.
Alhálózati maszk maradt,
átjárónak pedig beírtam az admin felületről leolvasott kábelmodem IP címét.
DNS szerver maradt,
MAC címet meg csak úgy magától Írja.Az eredmény: csatlakoztatva az internetre. Legalábbis a fenti teszt lefut.
De net ténylegesen ettől nem lett, sőt, a tévé böngészőben sincs már net és az alkalmazás most már -109-es hibára fut: "ellenőrizze a hálózati csatlakozást".
Szóval visszatértem az automatikus kiosztáshoz, az még mindig jobb volt 1 fokkal.
-
-
-
djg
aktív tag
válasz
janos666
üzenetére
Szia janos666.
Kipróbáltam itthon az LG "appstore"-os dolgot.
Gyárira állítottam a tévét, sajnos ez nem oldotta meg, ellenben állíthattam be ismét mindent, na sebaj.Telefonon beállítottam hotspotot és arról, 4g-n keresztül csatlakoztattam a tévét és így sikerült.
Tuti a router okozza a galibát.
Most azt is reseteltem, de ez önmagában még nem oldotta meg a dolgot.Lehet, hogy ez megoldaná, amit írtál, de nem értem

"...esetleg DHCP helyett adj meg neki manuálisan egy IP-t a DHCP tartományon belül szabad címek küzül és írd be kézzel a router címét, mint átjáró."Ha ezt javaslod leírnád kérlek, hogy hogyan csináljam ezt pontosan?
Köszönöm

Ja és random csinál olyat, hogy rámegyek az appra, beadja, hogy frissítenem kell, amire rámentem és eddig legalább azzal reagált, hogy fekete képernyő, majd utána -324-es hibakód, de most egyfolytában ignorálja a frissítés gombot, nem csinál konkrétan semmit. Ennyire hektikus ez a webOS? Vagy ebbe már gépi tanulás van és magától tudja, hogy annyit nyaggattam, hagyjam már, úgyse működik, amíg nem teszem a routert helyre....?

-
PuMbA
titán
válasz
janos666
üzenetére
Azért nem összehasonlítható az LCD "elszállása" az OLED-éhez képest
Én még nem vettem észre HDR-nél hogy babrálna a Samu LCD-m a háttérvilágítással, pedig alapon 20-as, azaz maximum háttérvilágításon van HDR módban. RTINS OLED Burn-in tesztben látszik is, hogy egy olcsó LCD TV 3.5x nagyobb HDR 100%-os fehér fényerőt tud, mint az LG B6, ami talán Planet Earth II-ben ki is jön, amikor tiszta fehér az egész kép a hó miatt. -
Joshi
titán
válasz
claire78
üzenetére
Képminőségben az Oppo 203, Panasonic DMP-UB900 nagyon jó. Volt Pana 900-am is, de az médialejátszónak nem jó ugyanis nem kadenciahelyes az mkv lejátszása. Az Oppo 203 tökéletes, a feliratot is jól kezeli ASCII módban és természetesen hálózatról is visz mindent. Jukebox nincs, de nekem nem is kell. Egyébként ezek a lejátszók usában jóval olcsóbbak, Oppo 203 550$ Pana 900 ~450$.
Esetleg nézz Popcorn vagy Dune lejátszókat, azokban szokott lenni jukebox funkció igaz hogy lemezt azok se kezelnek. -
janos666
nagyúr
HDR módban az LCD-knél sem ismeretlen dolog az ABL. Azoknál is elszállna az elektromos teljesítmény, ha nem trükköznének ezzel, amitől komolyabb minőségben kéne összerakni mindent, illetve sírnának a szuperzöldek, hogy milyen magas a készülék maximális fogyasztása.
Vagy a másik: a játékoknál, amiket eddig néztem, HDR kijelzőmódban is megmarad a tone mapping. A játékok már régóta HDR-ben számolnak, még tágabb térben, mint a mostani HDR kijelzők, szóval mikor HDR módba kapcsolod, csak annyi változik, hogy a "hatalmas" dinamikájú modelltérből most nem "kicsi", hanem "nagy" térbe konvertálnak.
-
janos666
nagyúr
Benne van a PDF-ben, hogy kell: egy megadott nevű mappába kell tenni.
Az az ABL, minél nagyobb a vakítóan világos terület a képen, annál jobban visszavág, szélsőséges esetben egész az SDR szintig. -> Nézd meg a Resident Evil Afterlife (HDR Blu-Ray) végét a hófehér szobákkal, extraként zoom-old ki belőle az alsó-felső fekete sávokat.
-
rendon
tag
Értem köszi. De ahogy nézem a HDR játszik a fénnyel, mert ha a közönséget mutatja a kamera, akkor érezhetően megnő a fényerő, de amikor a focipályát nézi a kamera, akkor levesz a fényerőből. (Fifa 18)
Abba még tudsz segíteni hogy, hogyan kell usb-ről frissíteni a tv-ét? Rámásoltam a fájlt, nem volt neki jó, kicsomagolva másoltam, úgy se. -
janos666
nagyúr
A lag az PC módban is alacsony, így SDR játékra jobb is a PC / ISF mód.
Csak a HDR a kényes ügy.Ha zavaróan túl sötét a TV / Game HDR, akkor a Dinamikus Kontraszt-ot lehet megpróbálni feltolni akár High-ra, bár az nekem nem tetszik.
Vagy végső elkeseredés esetén PC / Standard HDR, persze visszakalapált élességgel és W46 fehérrel és ami szir.szar kapcsolható, az mind OFF. Itt el lesznek "csavarodva" a színek, de talán nem feltűnő, ha nem ismered a játék képi világát színhelyes kijelzőről és nem realisztikus, hanem fantasy/scifi.
-
Madwe
nagyúr
válasz
üzenetére
Mind az első mind a második pontra is tökéletes a webos 3
egyedül a hd hang miatti bekötés az, ami egyértelműen indokolja egy külső lejátszó meglétét (ami rendre kényelmetlenebb s lassabb is a webosnél, mind jóformán) illetve minimálisan jobb lehet csak a képe (a 2-300ks lejátszónak, a beépítetthez képest).(#7616) rendon Nem, game modeban olyan elektronikákat is kikapcsol, amit amúgy nem is lehet állítani a rendszerben. Azaz a game modeos 20-30ms ilagot sehogy máshogy nem tudod elérni a tévén.
-
törölt tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Ha valakinek képminőség kell, valószínű akkor jár a legjobban, ha megveszi a legolcsóbb lejátszót, ami kinyomja HDMI-n ami a bemenetre jön.
Más viszont lehet, megnézi, hogy adott lejátszóban van-e dekóder, Wi-Fi, BT, milyen be- és kimenetei vannak, milyen stream szolgáltatásokat tud, mennyire gyors és használható a szoftver, vagy éppen melyiknek dizájnja tetszik jobban.
-
claire78
senior tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
..és azok tudnak hálózatról, NASról lejátszani? Rendelkeznek pl. Jukebox-szal?
-
janos666
nagyúr
HDR játékhoz csak TV / Game ...
Ha PC-n játszol, tegnap éjjel feltöltöttem egy 3DLUT-ot, ReShade-hez és HDR játékhoz, alapvetően NVAPI-hoz, de szerintem ugyan úgy működik az AMD privát API-jával is, csak a Win10 féle HDR kapcsolóhoz nem jó (ahhoz is csak a legutóbbi Win update óta).[link] Ha telepítetted a ReShade-et a játék mappájába, másold még oda a ColorLookupTable.png és ColorLookupTable.fx file-okat és elvileg jó lesz.
Ha van egy ReShade.fx file is ott, azt töröld. A játákban a HOME gomb ki/be kapcsolgatja a LUT-ot. -
janos666
nagyúr
A játék, illetve mozi és technicolor mód agresszíven elnyújtja a tone response görbét, az SDR tartományban is tömörít, ha magas a metadata szerinti csúcsfény (filmkben ez 1000 vagy 4000 manapság, de játéknál lehet hogy 10000-ren hagyták ezt akkor is, ha gyakorlatilag nem megy ~2000 fölé se a tényleges tartalom). Az élénk és "eredeti" viszont közel 1:1 megy egész a vágási pontig (ahol kifullad a panel). De Standard módban nem fogsz tudni játszani a lag miatt.
-
rendon
tag
A HDR játék kép mód mért kisebb a fényereje, mint a HDR eredeti kép módéhoz képest?
Megnéztem a beállításokat és mindegyik 100/100 oled és kontraszt. -
djg
aktív tag
Okes, koszi!
Bar sotet helysegben, illetve este nekem kicsit tulzasnak tunt az ereje, igy mar csak emiatt is lejjebb vennem, hogy ne folyjon ki a szemem.
-
djg
aktív tag
Most, hogy igy neztem nincs is topic osszefoglalo

-
-
janos666
nagyúr
Talán be kéne írni a topic összefoglalóba is, hogy egy átlagos jelenet fényességét illetően a HDR mód 100/100 (OLEDFény/Kontraszt) az körülbelül SDR mód 20/100 (maximum! metadata függvényében csak sötétebb lesz, fentebb legfeljebb a dinamikus kontraszt kapcsoló húzza magas állásban, de az sem túl sokkal). Ha pedig nagyon világos a jelenet, akkor az ABL kezdi visszahúzni (kikapcsolhatatlanul, mindig, automatikusan) az OLEDFény-t, megint csak akár a 20/100 SDR szintig visszavágva (nagyjából valahol addig mehet el a szinte teljesen fehér képernyő, mielőtt megvágja a kraftot az ABL).
-
-
djg
aktív tag
Hat az teny, hogy a HDR-t teszteltem, de most nem tudom, hogy alapbol is nem 100-ra tette-e jatek modban.
Viszont ha csak hdr, akkor is fura, mert az egesz jatekot abba vinnem vegig, ez Horizon eseten 80 ora a kiegeszito nelkul, es ezt 100-as fenyero mellett... Nem tudom mennyire van tullihegve, de nem szivesen kockaztatnam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 6. nap: Bloodstained: Ritual of the Night
- Hardcore café
- Hobby rádiós topik
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- új HP HyperX Cloud III S headset gamer Fejhallgató
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

? Azért kérdem, mert én a popi vtenemet adtam el (elötte volt nekem is 400 pl), nem azért mert nem tud hdr-et (addig úgy voltam vele, h ami hdr, az megy majd belsőn, minden más a popin) hanem azért mert a popi lassab, nyögvenyelősebb a menüje, kényelmetlenebb használni, cserébe a belső ugyanúgy mindent megeszik ison kivül (meg ezek szerint 48fps-es tartalmat se szereti, de ezt meg se próbáltam

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Vhiktor