Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Ha külső lejátszóról nézed ezt a filmet (ha nem, de van rá mód, akkor próbaképp tégy így), akkor próbáld meg átnevezni a HDMI bemenetet PC-re, úgy 99.9%, hogy nincs se jóhiszemű tévedésből, se szándékos csalásból úgymond "beragadva" se a TrueMotion Off-tól magasabbra, se a RealCinema On helyett Off-ra, mert a PC mód fixen megkerüli ezeket (pusztán attól, hogy ezek kiszürkülnek a menüben, még mindig be lehetnének kapcsolva csalás/hibaként, de a PC mód eleve olyan, hogy a lag minimalizálás miatt fixen kihagyja azokat a dolgokat, amik jelentős késést okoznak és a TM látványos lagot eredményez TV módban --- és nekem nem tűnt fel, hogy lagolna a PC mód frissítés óta, pedig az feltűnik, ha TV módban felejtem HDR-ezés után, még akkor is ha a TrueMotion ott is ki van kapcsolva).
De amúgy ha erősen koncentrálsz a mozgásélmény hibáira, mindig találsz valamit, akár technológia sajátosságokat LCD-n, PDP, OLED-en egyaránt, de ugyan úgy a 24fps ezektől független nyűgjeit is kiszúrhatod néha (vagy akár találhatsz hibákat a forrásban, mert az sem lehetetlen, főleg ha sok benne a CGI).
Egy példa: még az első egy-két napban egymás alatt/felett állt az LG C7 és a Pio LX5090. Mikor a Passangers-be tekergettem bele, akkor láttam valami nagyon csúnyát. Már kezdtem volna szarozni az LG-t, de megnéztem a Kuro-n is ugyan azt ugyan úgy, és ledöbbentem, hogy majdnem pont ugyan az jön elő (a plazmán csak picit volt jobb a helyzet).
Az egyik jelenetben, ha a kapitány szemébe nézek, úgy mozog átlósan, hogy ha követem a mozgást a képernyőn, akkor egy nagyon fura dolgot vélek látni: mint ha valami hallucináció lenne, "szétcsavarodik" az arca, mint ha zseléből lenne a feje és nyúlik ahogy mozog.
De mint mondtam, ez ilyen az egyik (vélhetően a) legjobb plazmán és a C7-en is (TrueMotion nélkül, és ezt még a 03.xx.xx firmware-el néztem és nyilván a plazmán is kadenciahelyesen ment 24@72Hz-en, illetve interpoláció nélkül...). -
Madwe
nagyúr
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
John Wick 2, az új lovagos transformers, guardians of the galaxy 2 így hirtelen, más kérdés h egyik film rosszabb mint a másik
De a hdr jól állt nekik legalább 
-
Joshi
titán
válasz
index31
üzenetére
A használt ár nem referencia legyen az autó vagy tévé, ugyan az a cucc lehet 100ezer és 500ezer is. Szerintem aki használt tévét akar venni az utánanéz és keres magának. Ja és vállalja a rizikót.
(#6893) petya2012 nem kéne teregetni a warezt, engem tegnap töredék warezért kitiltottak 1 órára.

-
petya2012
őstag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
a címek is annak számítanak??
-
index31
tag
-
-
index31
tag
-
Nemir Ombe
addikt
"A Logan pl. nagyon ott van HDR-ben."
Tudsz írni még 5 "mozi"filmet, ami (valóban) "ott van" HDR-ben....??

.... a Netflix Ok, de ha nem lenne HDR, kb. a kutya se használná (de igy igen, mivel más meg nem nagyon van
).... és a HDR(és 4K) miatt még az "agyontömörítést" is a legtöbben elnézik nekik .... de még mindig jobb, mint a YT.... 
-
Strezi
őstag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Nem láttál még jót!?
A Logan pl. nagyon ott van HDR-ben. Pont azt a pluszt adja hozzá szín és kontraszt kezelésben, ami nekem az utolsó szög volt a mozi koporsòjában

Vagy ott a Netflix, keresel HDR-re és mondjuk egy Chef's Table sorozatra leteszed a hajad ...
Tudod, úgy van mint a hifivel volt neked
Egyenlőre se igényed, se tévéd se forrásod nincs hozzá, de majd kiképeznek 
-
Joshi
titán
A Blu-Ray.com oldalról megrendelheted, magyarországi kiadás egyelőre nincs. Az Oppo 203 cfw tud olyat, hogy a gyári eredeti lemezhez usb-én keresztül feliratot is kezel. Majd kipróbálom, szerintem pont a Planet Earth II amit megveszek, de csak karácsony előtt mert szerintem lesznek akciók.
-
krx21
nagyúr
válasz
fplweb2012
üzenetére
Kiváló képek!
Ilyet csináltam én is... Ez jó 4K-ra is. -
daneel_hu
addikt
válasz
fplweb2012
üzenetére
Te vagy a megrendelő, azt csinálsz amit akarsz.

Ha valaki ehhez nem vág jó pofát, onnan én dobbantanék az tuti.Ha...
TE...
Egy...
Oledet akarsz venni...
Akkor az...
RÓLAD szól...
Nem az eladóról.
-
fplweb2012
csendes tag
Miután átolvastam jópár száz bejegyzét itt, készítettem néhány teszt képet amelyekkel ki szeretném próbálni a TV-t amikor megveszem (van a Pendive-on más teszt anyag is). Esetleg a képek másoknak is hasznosak lehetnek. Nem nagy szám Photoshop-ban készültek FHD felbontáshoz, ami már önmagában sértő lehet néhány 4K fan-nak. Nos december elején FOGOK vásárolni TV-t (OLED?). Van limitált keret (300-350K.), némi technikai feature pakk ami nekem fontos.
Van értelme ilyen képekkel kínozni az eladók idejét?
-
PuMbA
titán
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
4K-ról nem is beszélve
Most kijön például az összes Transformers film 4K Blu-rayen, de minek. A sok CGI miatt 2K-ban dolgozták fel a filmet, szóval csak pénzgyűjtésnek adják ki, mert képminőségben minimális előrelépés lesz. Csak a kevés CGI-s és maketteket használó új filmek 4K-sak, na meg ugye a természet és koncertfilmek. -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Hát alapvetően en mindenben hiszek neked, épp ezért is választottam anno a csóró oled tévét

Amúgy Edigitalban néztem demokat, oke hogy tű éles a kép, de nekem kicsit tul színezettnek tűnt.
Aztan lehet csak nem volt 'normálisan' beallitva
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Általában nincs baj az elérhető HDR tartalmakkal, csak egy (jól sikerült) demo után egy kicsit csalódás egy "normál" HDR film .... legalábbis nekem az volt .... persze van 2-3 jobban sikerült darab, de azokat nézni folyamatosan meg kissé "ingerszegény" ....

.... de "játékosoknak", "jutubeteknek" és "nelflixjúzereknek" teljesen jó alternatíva lehet, csak a fentiek közül engem pl. egyik sem érint ....

.... ahogy a 3D-nél a HDR-nél is meg van/meg lesz a "hamisított" tartalom, mert a "gyártók" legtöbbször az olcsóbbik megoldást választják, ill. a sok-sok régi SDR tartalmat is "HDR-esiteni" kell, hogy újra el lehessen adni ....

-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Jól mondod, szamomra ezek a jelenleg elérhető HDR uhd filmek/tartalmak , kicsit olyan ezretet adnak mint amikor a gyerek eltulozza a kifestot es tul szinesre színezi

A 3D-ben is sok a 'gyárilag konvertált' film... -
Nemir Ombe
addikt
A kölyök miatt elég sok 3D megy, részben ezért is maradt ez a tipus, cca. 2.7m-ről 55"-ban meg bőven elég az FHD (nekem).... a HDR meg jó lenne, csakugye itt is az játszák, mint a 3D-nél anno, vannak a "parasztvakítós" demók, a "holivúdi hádéeres" produkciók meg a közelükbe se érnek .... kiváncsi leszek, hogy a "dinamikus HDR" hoz e majd még valami "plusz", vagy megy tovább a "vakítás", ill. mennyi valóban normális anyag lesz .... szóval; szép türelmesen kivárom mi lesz, addig meg a megmaradt "4K felárból" elmegyek párszor moziba, hogy támogassam a "tartalomgyártókat" is ....

-
daneel_hu
addikt
"Mondjuk a Planet Earth II HDR-ben piszok durva lehet, még a nem HDR-es 4K lcd-n is üt."
Nem vagyok biztos benne, hogy mindent HDR-ben vettek fel, de...
Bár állítólag igen.HDR és 4K nélkül is nagyon jó a cucc, de 4K/HDR-ben durvát üt.
Igazából a HDR ami nagyon feljavítja.
Ilyen természetfilmeknél van is értelme... -
ottofon
csendes tag
55B6D egész jó áron. 3 hónap garival.
[link] -
Sz.Miki
őstag
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Elég egy kis hálózati zavar az elektromos hálózatban és létrejön a "watchdog" esemény, amitől dob egy restartot. Mindenesetre figyeld.
Nekem a monitor csinálja azt, hogy ha valami komolyabb háztartási gépet bekapcsolunk itthon akkor egy pillanatra elmegy a kép, majd visszajön, és ezt csinálja már 3 éve.
Szerintem ne izguld túl a dolgot. Akkorát mint én senki nem tud szívni

-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
daneel_hu
üzenetére
Nem a tévék legalja...

De lehet olyan egy olednél, hogy rebootol, mint egy sz.gép, vagy egy androidos telefon? Vagy reszeltek neki?
30 mp-el korábban volt egy jókora áramingadozás a hálózatban...csak úgy villogott a lámpa az előszobában. Az a fura, hogy fél perccel később csinálta ezt.
-
daneel_hu
addikt
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Most sem az. (szerintem)
-
daneel_hu
addikt
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Csóró OLED.

-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Lehet hogy elkiabáltam?

Egyszer csak újraindult a 910-es. A reléje is lekapcsolt és kb. 10 mp múlva ismét visszajött a kép. Azóta jó.
Mi a fene lehetett ez?
-
Ijk
nagyúr
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Nem sokat vesztettél hogy nincs UHD. 3D sokkal látványosabb ha nézel néha olyan filmet.
HDR is nagyon lassan terjed, bőven van még időd anélkül hogy lemaradnál valami nagy élményről.
FHD felbontást a legtöbb embernek kényelmes 30°-os látószöghöz találták ki, UHD olyan 40-45°-nál kezd látható lenni átlagosan, de ilyen közelrő mint kiderült már itt sem sokan szeretnek tv-t nézni. -
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Nagyon egyetértünk.
360-ért semmi bajom vele...

(#6856) Joshi: Hidd el 55" FHD oleden is nagyon ütős a P.E. II.
-
Madwe
nagyúr
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
2020 körül szerintem max a szabványok lesznek a véglegesek, valós készülékeket én 2021-22re tennék. Akkor pedig én szívesen upgradelem a 4ks oledem ha valóban úgy érzem van ami kell (egyelőre sem a hdmi 2.1 sem a hfr nem győzött meg pl) de ez meg már egyéni ingerencia és pénztárcafüggő történet, az biztos

-
Joshi
titán
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Nekem is megfordult a fejemben, hogy FHD, de 50"-ról nem váltok 55"-ra, ezért nálam csak a 4K játszik. Mondjuk a Planet Earth II HDR-ben piszok durva lehet, még a nem HDR-es 4K lcd-n is üt.
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Batyops
üzenetére
De hogy kicsit "on" is legyen: pont 1 éve éppen a győri MM-ban sétálgattam és pont akkor árazták le a 910-es OLED-et, na mondom akkor szülinapomra meg is lepem magam .... cca. 400e volt akkor 5 év garival (akkor a B6 még 700+e volt).... akkor amennyi 4K (a HDR-ről meg nem is beszélve) tartalom volt (de még ugye most sincs "dömping" belőlük) teljesen jó választás volt ....tehát 1 éve használom úgy, hogy nem hiányzik a 4K sem a HDR (persze lehet ha játszanák vagy "demókat nézegetnék" rajta, akkor hiányozna), de tavasszal azért "hazacipeltem" egy B6-ot próbaképp, de (lehet csak az én szegénységem) semmi annyival több "pluszt" nem kaptam tőle (szigorúan filmeknél, a "demók" azért tényleg piszok látványosak voltak rajta) amennyivel magasabb volt az árcédula, így ment is vissza .... ekkor el is döntöttem, hogy inkább megvárom a "4K mizéria" végét (kb. 2020 az "igéretek" szerint) addig az FHD is kiszolgál, ha minden jól megy .... persze azóta az UHD OLED-ek ára is beesett időnként, de ugye (ha még és amíg kapni) az FHD is ment vele, számomra a "4K felár" még mindig nem ér annyit, amennyi (ráadásul ilyen "félkész állapotban") .... inkább még kicsit kivárok, de addig is OLED-et nézek ....

.... a 4K OLED tulajokat pedig megkérném, hogy ha lehet mellőzzék a "szélsőséges" megnyilvánulásokat a fentiekkel kapcsolatban, ez mindössze a saját véleményem és a saját felhasználási körülményeimre vonatkozik ....

-
Batyops
aktív tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Ertelek! En is szivtam hitel miatt rendesen de hat ez van. En sem veszek olyan dolgot amire nincs szuksegem de ami meg kell abbol probalom a leheto legjobbat megvenni es sajnos az eletben a jo dolgoknak megkerik az arat.
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Batyops
üzenetére
Ne irigykedj.... "pár éve" volt még (deviza) lakás + autóhitelem is .... rendesen "megfizettem" azért, hogy most ilyen "szerencsés" legyek .... most már tényleg csak akkor veszek valamit, ha valóban szükségem van rá .... vagy csak épp' megtetszik valamiért ....

Joshi:
Az FHD pl. már nem "fejlődik" de a 4K-ból még sok minden "hiányzik" .... tudom "maradi vagyok", de ugyanigy nem veszek pl. elsőszériás autót vagy még fel nem épült házat sem ....

-
Batyops
aktív tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Akkor te a szerencsesebb magyarok koze tartozol. Attol hogy te ezt megteheted meg a tobbseg nem. En orulok neki hogy neked 1 ft hiteled sincs es azt kivanom hogy barcsak mindenki megtehetne ezt.
-
Joshi
titán
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Én meg úgy voltam vele, hogy tévét a japóktól mikrohullámú sütőt a koreaiaktól.

Minden számtek és hifi cucc félkész termék, tényleg furcsán gondolkozol. De hát te tudod.

-
Joshi
titán
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Nem értettem félre semmit, soha nem hittem hogy valami/bármi ingyen lenne. Ha valamit megvettem azt azért tettem mert kell, hogy az most megéri vagy nem éri meg engem nem nagyon izgat. Annyira azért nem vagyok skót hogy sajnáljam magamtól a jó cuccokat.

Inkább arról mesélj hogy te az LG 65B7-et vagy a Sony 65A1-et vetted volna?

-
claire78
senior tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Talán kétszer gondoltam életemben, h miért is ne, vegyük 0% THM hitellel az adott eszközt. Mindkét esetben az lett a vége, h megvettem kp-re.
Az az adat és papírmennyiség, amit egy ilyen hitelhez kérnek..
Semmi sincs ingyen.. -
Joshi
titán
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Kivárhatnám mire mindenre összejönne a lóvé, de 60 év fölött már nem is látnám a különbséget LCD és OLED között.
Most még azért meg tudom különböztetni, csak azért akarok venni. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Mindkettő hsz-re
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Batyops
üzenetére
Lehet érdekes a felfogásom, de 1Ft hitelem sincs, mióta ezt "vallom" .... a másik "érdekes hobbim", meg az, hogy bemegyek boltokba, megnézek 3-4 új, trendi és drága dolgot, elégedetten nyugtázom, hogy akár minegyikből tudnék venni egyet azonnal és kp-ra .... majd megfordulok, hazasétálok úgy hogy nem vettem semmit és sz@rok a "fogyasztói társadalom elvárásaira" és a rengeteg "túlárazott kütyüre" ....

Joshi #6841:
Nagyon helyes, jól teszed .... nem úr aki nem pazarol.... különben is mire gyűjsön az ember manapság .... özönvízre....?? világvégére.... ??

-
Batyops
aktív tag
Na megneztem a heten hogy van e valami image retention. Egy szinu full kepernyos kepeken. Hat semmi nulla!! Nallam eleg sokat megy a tv ps4 proval mondhatni olyan 80-90%- ban raadasul szinte Hdr-es jatekokkal ahol ugyebar a fenyero es a kontraszt 100.
-
Batyops
aktív tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
" ilyen dolgokra csak annyit erdemes kolteni ami akkor sem hianyozna ha elveszne". Hat erdekes felfogasod van. Na de ilyennek is kell lenni valakinek:-D. En kicsengettem kp- ra a tv arat, de pl. ha egy kocsit veszek akkor abban tuti lesz valamennyi hitel az mas kerdes hogy persze jobb lenne mindent kp.- ra venni.
-
Batyops
aktív tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Hát nem igazan ertem mi a bajotok a 0% thm-el de ti tudjatok. Szerintem mindenki dontse el maga hogy mikent szeretne megvenni a tv-t, vagy kocsit, barmit.
-
Nemir Ombe
addikt
Jajj .... rendesen félreértetred amit írtam ....
.... a "mindennapi elavulós fogyasztási termékekre" (mert pl. azért egy TV és egy autó is csak az, nem több) céloztam és az "ingyenhitel, ingyen házhozszállítás" és egyéb megtévesztő elnevezésekre (ami ugye szépen be van épitve a termék árába
).... és nem is kimondottan a te TV vásárlásodra akartam célozni, általánosságban írtam .... 
-
eboostr
aktív tag
Sziasztok! AB tesztelésre keresek oled tv-vel rendelkező fórumtagot, aki benne van dobjon egy privátot. Előre is köszi!
-
daneel_hu
addikt
Nem a hitel a lényeg, hanem a tartalék.
Ugyanúgy ahogy nem a fizetés/bevétel a lényeg hanem az, hogy mennyi marad.Teljesen mindegy, hogy valaki hitelre vesz valamit vagy sem, avagy az összegyűjtött pénzt költi el ugyanarra. Ha nem marad semmi... akkor gáz van.
Kölcsönt csak olyan dologra vennék fel, amivel pénzt kereshetek.Nemrég volt egy rádiós műsor hasonló témában, nagyjából kimondták azt amit mindenki sejthet: a magyar az egy kategóriával nagyobb lakásban/házban lakik, + egy kategóriával drágább autóban csapat mint amit megengedhetne magának.
Átlagosan. (!)Valószínűleg tévével is pontosan ugyanez a szitu.

Bocs az OFF-ért.

-
petya2012
őstag
"Amennyiben 2017.11.08 és 12.31 között vásárol 2017-es LG OLED vagy ULTRA HD 4K LED televíziót, Ön jogosult az 5 év gondoskodás igénybevételére a regisztráció után. Mit jelent az 5 év gondoskodás? Jubileumi promóciónk keretein belül most az alapvető két év gyártói jótállás lejárta után is biztonságban tudhatja készülékét további három éven keresztül! Az első két évben, az eddig megszokottak szerint szükség esetén teljes körű garanciát vállalunk, azaz ingyenes bevizsgálást, javítást, gazdaságtalan javítás esetén pedig komplett cserét, beleértve a helyszíni javítást, kiszállást is. A rákövetkező 3 évben pedig kiterjesztett garancia biztosítás szolgáltatást nyújtunk mely szükség esetén tartalmazza a készülékek ingyenes javítását, tönkrement alkatrészek cseréjét, gazdaságtalan javítás esetén pedig a komplett készülék cseréjét is.Ez esetben azonban a helyszíni kiszállásra-bevizsgálásra valamint javításra nincs lehetőség."
-
Joshi
titán
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Ok, hiszek nektek, ha nem ajánlott a T akkor nem.

Az 5 év szerintem kiterjesztett, tehát mindenhol 2 évet adnak. Feltéve ha 2017. november 8. és december 31. között vásároltad a készüléket. 2018.01.31.-ig regisztrálni kell, akkor 5 év lesz a gari a 2 helyett. De nem garit írnak hanem "Gondoskodást". Mi a sz@r az a gondoskodás?
Ez megint valami ferdítés. -
Ren Hoek
veterán
Most szerintem ne vegyetek a T-nél OLED-et... elképesztő mértékű tájékozatlanság a munkatársaknál / ügyfélszolgálaton. Több hetes szivatás, és nevetséges reakcióidők egy átlag tech webshophoz képest. Nem egyedi eset (3-4 ember innen tuti), és lehet azt se tudják mi az az OLED ...akkor minek rakják ki? Nulla raktárkészlet infó...
Listaáron kell nézni, 540 úgy. Amúgy szinte semmit sem ér a kapcsolt csomag kedvezménye, max ha amúgy is a legdrágább csomagban vagy. Valakinek kihozták két hét után, én egy személyes és 3 telefon után feladtam a rendelést. Pedig én egyben fizettem volna.Egyébként hamarosan Black Friday, szerintem lesznek jó akciók, már több helyen volt 520-530 is. MM, Alza, Emag stb... 5 éves garival érdemes nézni.
-
Joshi
titán
válasz
Bestspiler7
üzenetére
"Am OLED"

Itt ilyen nincs, a tévék az LG WOLED-re épülnek kivétel nélkül. Te kevered a Samsung mobilos AMOLED-et az LG tévés OLED technológiájával.
-
Joshi
titán
Jó hát most is van egy Sony 4K LCD tévém, ettől még köll az OLED mint a falat kenyér.

"Gyújtögetett lóvé elkölthető másra, a törlesztő nem."
Mindent meg lehet magyarázni. Az elmúlt 10 évben sok mindent 0% THM-es hitelre vettem. Saját tapasztalatom, hogy nincs ezzel gond. Egyébként is a hitelbírálat már nagyon szigorú, akárki nem megy át rajta. -
Bestspiler7
tag
Am OLED-nél, mennyire para a felirat beégés? láttam pár képet ahol ez volt a baj, de szerintem ök valamit rosszul csináltak vagy nem tudom.
-
Ijk
nagyúr
Megtartom az ST50-et, gyújtöm a pénzt (kevesebbet mint a havi törlesztő), és mire összejön a keret jobb és olcsóbb tv-t kapok mint ha belugrok egy hitelbe. Amit most megveszel hitelre pár hónap múlva 20-30%-kal lesz olcsóbb kifutókén. És az már nem lesz 0% THM-es.
Így persze nem lesz szép új tv-m azonnal, de valahogy majd csak kibírom azzal a készülékkel amitől 5 éve leesett az állam. -
Joshi
titán
válasz
Bestspiler7
üzenetére
Sokáig én is az LG 65E6-ot néztem/vadásztam mert hogy azért mégis csak tudja a 3D-t. Aztán rájöttem, hogy a jelenlegi tévémen is jó ha 2-3 havonta néztem 3D filmet.
-
ottofon
csendes tag
Van valakinek karcos üvegű vagy pixelhibás OLED tv-je?
A karc tényleg csak kikapcsolt állapotban látszik?
A pixelhibák jellemzően sötétben maradt képpontok vagy pont hogy állandóan világítanak?
55E6V-akarok venni és volt ma 350-ért egy a jófogáson fenti hibákkal. A csak hajszálkarcost 450-ért adják. A 350-es pár óra alatt elkelt. Gyárilag ujracsomagolt.
Ha van egy pixel hiba akkor tuti hogy lesz több is? -
Joshi
titán
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Szerinted ki tud lakást venni 30 milláért kp-ra? Mert akkor ő mi a fészkes fenét csinált? Azért egy lakáshitel min 10év ellenben a 0%THM-es akciók 24 hónap. Beszarnék ha 2 évre nem tudnék tervezni.
-
Joshi
titán
Az mindenkinek az egyéni döntése hogy bevállalja a hitelt vagy nem. Nyilván lehetnek drasztikus események az ember életében, de ezért van életbiztosításom, ezért van egyéb biztosításom stb. De említhetném a családot és barátokat is, akik remélem segítenek ha bajba kerülök. Természetesen ez vissza is működik. Én azt sajnálom, hogy sokan máról holnapra élnek, na az gáz azt nem lehet hosszútávon.
A tévékre visszatérve. Az ár 1 millió forintnál már érdekesnek tűnik. Ha te megvásárolsz egy tévét 1,2millió forintért kp-re, de én hónapokkal később 0% THM-el 1 milláért 24 havi részletre, akkor ki járt jobban? Lehet ezt csűrni csavarni.
-
Madwe
nagyúr
Mert olyat veszel meg, amit még nem engedhetsz meg magadnak. Mi van ha 1 év múlva kirúgnak? utána 1 évig nem csak az életbenmaradásért kell vhogy pénzt szerezz hanem a hitelt is fizetheted.
Mi van ha balesetet szenvedsz, mi van ha műtétre kell a pénz, mi van ha bármi más, fontos dologra kellene a pénz s a hitel, de a tévé hitelje miatt már nem fér bele? szerintem egy fogyasztási szórakoztatási cikkért hitel hiba, 0%thm fix havi törlesztős ide vagy oda... De elnézést ez nagyon off s én hoztam fel, de sose értettem ezt a mentalitást, főleg egy oled tévé esetén, ami nem hogy belépőkat, hanem a felsőkat teteje. -
Nemir Ombe
addikt
Tényleg csak halványan jegyezném meg: kamatmentes hitel nincs. Az kb. olyan, mint az "ingyenes házhozszállítás.
Nem véletlenül (de nem is csak ezért) emelkedtek a termékárak az elmúlt években, amit a (kissebbségben levő) nem (ingyen)hitelre vásárlók "szívtak meg" részben ezért is.... egy mindennapi használati tárgy miatt én nem kötelezném el magam még akár 1 évre sem (még kocsi esetén se).... ilyen dolgokra annyit érdemes költeni, ami akkor sem hiányozna, ha csak elveszne .... de sajnos már senki nem emlékszik a 2008 előtti évekre .... 
-
Joshi
titán
Nem tudom, de a haverom már nagyon sok mindent vett a t-nél. Egyébként én is t-és vagyok, habár én még nem vettem tőlük telefonon kívül semmit. Meg kell kérdezni hogy van-e készletük, ha nincs akkor nem kell vele foglalkozni.
A hitelről meg csak annyit, hogy a kamatmentes hitellel nincs semmi gond. Miért fizessek ki azonnal egy valag pénzt, amikor kifizethetem 2 év alatt is. Persze ha nincs rá keret havi szinten akkor ok, de még úgy is inkább betenném a pénzt a bankba. A kamatos hitelt én is ellenzem.
-
Madwe
nagyúr
mondjuk azt pont nem emelted ki a hszedben. egyébként a hitelbírálat lehet h gördülékeny, de sokan beszívták már itt a fórumon tvel s több mint egy hónapig vártak a tévére, majd elálltak az egésztől...
és ok h adnak 0%thmet de cserébe havi 15+kt kicsengetsz még egyéb szolgáltatásokért is - persze ha kellenek akkor mindegy is
mellesleg hitelre tévét venni... lakás oké, mert ahelyett van hogy albérletet fizetne az ember, de tv... hiába 0% thm, szerintem hiba, dehát kiki döntse el maga
-
Joshi
titán
Ha esetleg valaki t-mobilos és hajlandó valamire aláírni 2 évet, annak jó vétel lehet az LG 55B7V.
-
index31
tag
válasz
fplweb2012
üzenetére
-
Joshi
titán
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Van a családban Minix Neo U1 is, szerintem a Himediának jobb képe van. Ezek az Amlogicos cuccok teljesen jók minőségi anyagokhoz 55"-os méretig.
-
dgyuri0123
nagyúr
Ezt a mp-t egy másik topikban nagyon ajánlja valaki. Nem akarja kipróbálni innen is valaki?
+ LibreElec program telepítéssel. Bár, ha jól láttam, csak 100Mb hálózatot kezel, az meg elég savanya.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- ÚJ Samsung OLED 4K 83S95F Vision AI Smart TV (2025) 55S95F 65S95F 77S95F 3év ÁRGARANCIA
- LG OLED55G43LS Gyári Garancia Számlával
- ÚJ Samsung OLED 4K 83S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 65S90F 77S90F 3év ÁRGARANCIA
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Eladó szép Nokia 7 Plus 64GB / 12 hó jótállás
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

De a hdr jól állt nekik legalább 

Vhiktor