Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rendon
tag
Értem köszi. De ahogy nézem a HDR játszik a fénnyel, mert ha a közönséget mutatja a kamera, akkor érezhetően megnő a fényerő, de amikor a focipályát nézi a kamera, akkor levesz a fényerőből. (Fifa 18)
Abba még tudsz segíteni hogy, hogyan kell usb-ről frissíteni a tv-ét? Rámásoltam a fájlt, nem volt neki jó, kicsomagolva másoltam, úgy se. -
janos666
nagyúr
A lag az PC módban is alacsony, így SDR játékra jobb is a PC / ISF mód.
Csak a HDR a kényes ügy.Ha zavaróan túl sötét a TV / Game HDR, akkor a Dinamikus Kontraszt-ot lehet megpróbálni feltolni akár High-ra, bár az nekem nem tetszik.
Vagy végső elkeseredés esetén PC / Standard HDR, persze visszakalapált élességgel és W46 fehérrel és ami szir.szar kapcsolható, az mind OFF. Itt el lesznek "csavarodva" a színek, de talán nem feltűnő, ha nem ismered a játék képi világát színhelyes kijelzőről és nem realisztikus, hanem fantasy/scifi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen autót vegyek?
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 7. nap: The Callisto Protocol
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Vhiktor