Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Partz
senior tag
Nekem szerencsére nincs bajom a blu-ray lejátszóval, elég nagy gyűjteményem van, amit szeretek időnként elővenni. Egyedül az tart vissza, hogy nincs normál áron DV-t támogató lejátszó, a Sony X800 lejátszóját már megvettem volna ha támogatná a formátumot. Ezen felül azért egy HiMedia Q10 Pro azért befigyel, játékkonzolok engem hidegen hagynak.
-
-
Joshi
titán
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
-
torma1981
veterán
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
LOL. 1 misi akkor is nagyon sok. 10 col nem ér 500k különbséget. Vicc.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Igen...nálam is megdöccent időnként, akadozott ahol nem kellett volna, remegtek a szélek ott, ahol eddig nem remegtek, colourbanding is akadt itt-ott, + apró egyéb "zajok" a képen, ami eddig soha nem volt, a kezelése nekem macerásabb, a borítóképeket sem látta, filminfókat sem amit nem értek, a beállítási lehetőségek száma 0, szóval nem ájulok el tőle.
Ja, mindez HDD-ről, még véletlenül sem hálózatról, mert az még egy "rizikófaktor".

-
Joshi
titán
Tegnap óta 150ezret esett a Sony KD65A1BAEP ára.

-
Nemir Ombe
addikt
válasz
daneel_hu
üzenetére
Pl. a közkedvelt 910.... mer' nem drága ....

dgyuri0123:
Nálam pl. a belső lejátszó esetenként tök random produkál olyat, hogy van amikor (ugyanaz a film, ua. a jelenet) Judder 2-n "folyamatos", máskor-6-on is "szaggat" .... de vannak egyébb "képi anomáliák" is, de amig ezeket nem veszed észre, addig nem is zavarnak .... ugy voltam vele, jobb a békesség, bár a beépitett kényelmesebb, de mivel nem egész nap filmezek és ha filmezek sem piszkálom a MP-t 5 percenként, igy ennyi belefér ....

-
dgyuri0123
nagyúr
Ha nem mondtam volna (mert nem is mondtam) ez úgy 50 centiről szemgubbasztással nézve jött elő.

2.5 méterről tökéletes volt, de én nem arra voltam kíváncsi, hanem arra, hogy messzemenően le tudjam mérni a belső lejátszó képességét. Az összes beállításom azonos volt, már a legelején belőttem az összes bemenetet, még a "menü sávot" is oda, ahol nem baxxxa szét a szememet a "beállítások" menüsáv.
Tehát, nem azért volt rossz, mert rosszul volt beállítva.Én örültem volna a legjobban, ha meg tudtam volna szabadulni a külső lejátszótól. Porfogó, lógó kábelek, külön ki-be kapcsolgatás, külön távvezérlés, stb stb. (gondolom, ez meg sem fordult a fejedben.)
A webos-nek ehhez semmi köze. A Med600-as 700 MHz-es procival van szerelve, olyan ostoba, mint egy faék, mégis remek a képminősége. Szóval nem a webos-ben keresendő a bibi. Szerintem. -
daneel_hu
addikt
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Mi az a "csóró oled"?

-
Madwe
nagyúr
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Hm, ilyet meg végképp nem tapasztaltam, lehet tényleg csóró a csóróled lejátszója
vagy transzkódoltál/rossz bemeneti beállításokat használtál, vagy webos2é ennyire rossz 3hoz képest, vagy tényleg romlik a szemem 
Igaz én az xplay plex appal nézem a dolgokat, de nem hiszem h megjelenítésben eltérne a gyári lejátszótól, gyanítom ugyanazt a processzt használja?Azért fura, mert amióta világ a világ külső minőségi s drága lejátszókat használtam, de a webos 3 elhozta számomra azt a kényelmi, használhatósági és képminőségi szintet, amit ezektől megszoktam... (sőt, kényelmi szempontból mindegyikre köröket ver
) -
Nemir Ombe
addikt
válasz
dgyuri0123
üzenetére
"mert zajos volt, remegett az élek széle, a kontúrok nem voltak teljesen "nyugodtak" és szemcsésedett is, ami eddig nem így volt"
Itt ugye az is "becsaphat" sokakat, ha a két adott bemenet beállításai eltérőek .... nem erre a konkrét esetre célzok
.... csak általánosságban, mert láttam már rá nem egy példát .... 
-
dgyuri0123
nagyúr
Példaként hadd mondjak el egy tapasztalatot. Ezt a BD-t igen kedvelem, jó párszor láttam már, ezért "megpróbáltam" a beépített lejátszóval is, hogy mégis wtf...hát, ért egy kis meglepetés, mert zajos volt, remegett az élek széle, a kontúrok nem voltak teljesen "nyugodtak" és szemcsésedett is, ami eddig nem így volt. Nosza, azonnal váltottam is Med600-ra, ahonnan az a képminőség fogadott, amit megszoktam ettől az "albumtól". Nyugodt, kristálytiszta kép, rezzenéstelen kontúrokkal, egyszóval gyönyörű volt minden.
-
Nemir Ombe
addikt
A Q10 árában jobbat nem, max. mást lehet ajánlani .... ha "jobbat" akarsz oda már a "nagyobbik pénztárca" kell, de pl. ez sem arányosan lehet igaz (és egyben specifikus is) .... nekem pl. a Dune HD duo base jobban bejött, mint az új Oppo, de sokaknak meg az utóbbi .... de van ismrősöm, aki meg a kinai droidos MP-ekre esküszik mindenféle "sw kiegészítésekkel" .... mindezek pont annyira függenek a technikai részletektől, mint az egyedi igényektől....

-
Gtaati
őstag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Tiszta sor es egyet ertek hogy szegeny keszulek "hozott" anyagbol kell, hogy dolgozzon es az nagyon sokszor gyatra es ettol nem is kell csodat varni...

Himedia Q10 Pro-rol annyit tudok elmondani, hogy nem tokeletes lejatszo es vannak hibai, de amire en hasznalom: 2d 1080p, 2160p, 2160p hdr stb azt mindent szepen, helyesen akadas es problema nelkul teszi, mas funkcioirol nem tudok.nyilatkozni. Amikor vettem akkor meg a popi vtent neztem es hat ar-ertek alapjan maradt a Q10 Pro. Neked szemelyes tapasztalatod van a Q10 Pro-val, ha igen mit tudnal jobbat ajanlani?
Koszonom!
-
Nemir Ombe
addikt
Hello!

Attól, hogy a gyártó "odafigyel" a TV/tuner/stb minőségére, attól még az adások nem lesznek jobb minőségűek, mégha több milliós "hájend TV-n" nézed akkor sem .... a Himedia-t meg nem akarom bántani (tudom népes rajongótábora van) de próbálj ki 1-2 "másik" lejátszót is csak a "tapasztalat" miatt .... és igen, lassan minden "multifunkciós eszköz" lesz és mint az ilyenek általában, minél több dologra alkalmasak, annál kevésbé egy adott dologra ....

Madwe:
Tényleg nem célom senkit meggyőzni vagy ezen vitázni .... mindössze csak személyes tapasztalat ....
-
Madwe
nagyúr
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Hát normális anyagnál én semmi különbséget nem vélek felfedezni
Kadenciahelyes mindkettő, ugyanúgy röcög a 24p itt is ott is rendesen
Képi hiba meg akor van, ha olyan a felvétel, azt lejátszó sem fedi el...Leginkább 120 colon láttam valamennyi különbséget a popi és egy rosszabb lejátszó között jó anyaggal,
de ott se nagyon... Rossz anyagon sokat segítenek ugyanakkor. Persze aztán lehet szemészhez kéne mennem
?(#6775) Gtaati Tévé adásból meg végképp ne indulj ki, ők szeretik 50hzen leadni a 24p és 60ps filmeket is

-
Gtaati
őstag
Én ahogy fentebb is írtam egy tv adás sorozata kapcsán írtam azt, hogy ki volt kapcsolva a Tm. és mégis olyan volt a mozgás meg a képi hibák mintha nem lett volna teljesen kikapcsolva és ezen felhúzva rezeteltem atv-t mert, hogy biztos beragadt egy beállítás és majd utána jó lesz, hát nem lett, nem segített rajta. Tudom, hogy a hazai szolgáltatók és a műsorok minősége milyen, de ezzel a gyártóknak is tisztában kell lennie mivel sajnos nem ott tartunk hogy az egész világban 4k-ban adják az összes műsort....Mert ha ez így lenne a világ 90%-ba és nálunk nem akkor megérteném hogy agyártók le****-ák azt a 10%-ot és nem az ő igényeiknek megfelelő készüléket gyártanak.
-
Gtaati
őstag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Helló!
Dedikált 4K lejátszót használok, egy Himedia Q10 Pro-t, kizárólag ezen nézek filmeket, pedig a pc megy 0-24-be, nekem jobban bejön a képe mint a madVR-el a pc. "TV adásokkal megitélni egy TV "képességeit" azért elég érdekes" szerintem attól függetlenül, hogy nem egy átlagos 100 ezer ft-os lcd tv-ről beszélünk, egy átlag háztartásban szerinted mennyi tv adás megy egy tv-n és mennyi film? Biztos vannak olyan fórumtársak akik egy oled tvt csak mozizásra, filmezésre használnak, de szerintem ezt nem mindenki "teheti" meg vagy teszi meg. Ebből kiindulva szerintem a gyártóknak igenis foglalkoznia kellene azzal, hogy ahogyan a nevében is benne van TV! -ről beszélünk és az a tv adást hogyan jelenítik meg, hiszen egy tv-nek az ős funkciója a tv adás nézése és ehhez jött a technika és egyéb dolgok fejlődésével adalék és hozadékként már az hogy egy tv mára már egy "multifunkcionális" megjelenítő, kijelző. De ez az én véleményem...
-
Sz.Miki
őstag
Nos elindult a visszaszámlálás, elállás elindítva, ők jönnek és elviszik a tv-t.
-
Madwe
nagyúr
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Mármint a szar anyagok esetén segített csak a dune gondolom, mert normális anyagot a beépített is ugyanúgy jelenít meg, mint minden más

-
Nemir Ombe
addikt
Beépitett lejátszóval és TV adásokkal megitélni egy TV "képességeit" azért elég érdekes ....
.... nálam pl. ahány csatorna, annyi külön beállítás kellene (Digi) és mióta befogtam egy Dune-t a belső lejátszó helyett, kb. az összes (hasonló) problémám megszünt, pedig csak egy sz@ros FHD OLED .... 
-
dgyuri0123
nagyúr
-
-
Gtaati
őstag
Helló!
Hát nem tudom mit javultak az Lg-k a 2017-es évi megjelenés óta. Nekem mióta megvan, 3. firmware van rajta, hát fos tv adásoknál még 1080i is sokszor gázos, meg néhány 24p-s filmnél is van bizonyos jeleneteknél olyan vibrálás, hogy azt hittem elsírom magam, pedig nem 5-6gigás hanem min 20giga körül vagy nagyobb1080p és 2160p-s filmeket nézek. Amit észrevettem, hogy a .10-es végű firmware-el kikapcsolt trumotion esetén is mintha valamilyen szintű trumotion mégis lenne. Pl. National Geographic-on van az a háborús sorozat asszem a Hosszú út hazáig vagy valami ilyesmi és belenéztünk az asszonnyal. Hát kb 10-szer néztem meg, hogy ki van-e kapcsolva a trumotion, mert elég szappanopera hatású volt és láttam képi hibákat is, pl a katona sisakja körül mintha aura lett volna.... Ezen úgy felhúztam magam, hogy ilyen nincs és biztos beragadt egy trumotion beállítás, hogy az órákon át beállított képi üzemmódokkal és lekeresett sorba rakott csatornákkal együtt lerezeteltem a tvt és állítottam újra be mindent. És ez után jött a meglepetés, ugyan ez a film ugyanúgy nézett ki még mindig kikapcsolt trumotionnal, mintha be lett volna valamilyen szinten kapcsolva ennek ellenére. Tehát én ebből azt a következtetést vontam le, hogy az Lg utolsó firmware-ben a kikapcsolt trumotion ellenére valamilyen fokú trumotion-t használ az elektronika....

-
Partz
senior tag
Hasonlóan vélekedek én is, azóta már volt szerencsém a Philips 55POS9002 oled tévéjéhez. Na ott is nagyon rendben van a videó feldolgozás. Állítólag az idei LG-k is javultak az új fw frissítést követően.
Lehet már kérdezték, de úgy érdekel, nálad az új C6-od mikori gyártás? Csak mert én áprilisban vettem MM-ben ugyan ezt a modellt (3D miatt), 2017 áprilisi gyártással, de már újracsomagolt volt (az 55EG920 hátlap takaróból erősen erre következtettem
). Képi-pixel hibát nem találtam, szóval maradt a készülék. Függőleges sávozódás egységes szürkénél látható volt, de pár hónap használat után gyakorlatilag megszűnt. Filmeknél sosem tapasztaltam a jelenséget, összességében nem bántam meg az lcd után. -
Nemir Ombe
addikt
Igen kiadták .... csak ugye ott is a "WebOS 1.5" lett az egy helyett, a 2.0 meg csak az új szériákba ment .... persze lehet ennek technikai, de lehet marketing oka is .... és egy fogyasztói társadalomban nem igazán alapozok a gyártók "jóindulatára" .... én az ilyen "sw upgrade-eket" általában fentartásokkal kezelem, mert sokszor kiderült már, hogy mégsem ua. csak "olyan mint ha" ....

-
Strezi
őstag
Inkább Joshi-nak

Jó cucc a Sony A1! Nekem nagyon meggyőző volt mind a hangja mind a kinézete élőben

Azért videófeldolgozásban a Sony >>> LG, különösen a Smooth Gradation szolgáltatás ütős. Pláne az OLED kontraszttal és a tipikus 8 bites forrásokkal kombinálva! Amíg nincs HDR forrásod, szerintem a Sony tudja a legjobb zajmentes képet produkálni.
-
Gtaati
őstag
Hát sosem lehet tudni és bízzunk a gyártók vagy csak az Lg jóindulatában és hátha....
Aztán meg majd kiderül. Pl Nekem volt olyan Lg tv-m amin még webos 1 volt és kiadták rá az újabbat, simán megtehette volna a gyártó h nagy ívban tojik rá... és kb bő 2 évig szépen a firmware frissítések is jöttek rá. -
Partz
senior tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
HDMI állítása szerint, a 2.0b csatlakozóval szerelt készülékek frissíthetők lesznek 2.1-re. Tehát az idei oled tévéket ez már érintheti, de hivatalos állás az egyes gyártók részéről szerintem csak CES-en lesz. A 3D-t most jó pár évig hanyagolni fogják, majd az Avatar 2 adhat neki egy új lökést.
-
Nemir Ombe
addikt
A "nyomtatásos gyártás" lehet majd érdekes (minden "adalékával" együtt), bár korábban erre '18 volt az igéret .... de már csak pár hónap és kiderül jövőre mit (és mit nem
) tesznek vele az új szériá(k)ba .... 
.... én is a HDMI2.1-et várom (meg a 4KHDR3D-t, de az még odébb lesz, ha lesz ....
), meglátjuk meddig akarják elhúzni (még hány évig húznak le bőrt ugyanarról) az "újdonságok bevezetését" .... 
-
Partz
senior tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
A Sony-ról tudom konkrétan, hogy idén a legújabb LG féle Woled panelt kapják. Szerintem a többi gyártó sem kivétel.
Ami a közeljövőt illeti az LG ilyenkor már szokott infózni erről, de most elég nagy a csend. Gondolom szerződés köti őket, mert minden más márka oled készülékéhez ők szállítják a panelt. Amit biztosan tudni nagy érdemi változás nem lesz még jövőre, maradnak az 55", 65", 77" méretek. Több lesz a Wallpaper design és a Sony féle Acoustic Surface megoldás oled fronton. HDMI 2.1-ben bíznak sokan a 120Hz-es UHD felbontás miatt, de nincs semmi hivatalos.
2019-2020-ra viszont már új panelekben gondolkodnak. Cynora féle TADF kék oled anyagok bevezetését tervezik tintasugaras eljárással, a felső emisszióra való átállás is terveben van. Valamint a jelenleg használt A-Si tranzisztor hordozó Oxid alapúra cserélése, ez már a 8K, magasabb képfrissítés előszele. 40"-49"-os panelek, és a 88"-os panel méret is terítéken van és a feltekerhető kijelzők.
Joshi
Ez a videó konkrétan az általad kiszemelt készülékeket hasonlítja össze. -
Nemir Ombe
addikt
válasz
Partizan182
üzenetére
Ez is lehet, de az is, hogy a korábbi panelekhez olcsóbban jutnak a konkurensek és igy (egy kis "trükkel") nagyobb haszon maradhat .... (a felár meg sokszor nem a valós tartalomnak, hanem a "jobban hangzó" márkanévnek szól, még ha tudnák se adnák olcsóbban, mert az a márka "lejjebb pozicionálása" lenne) .... de majd talán jövőre meglátjuk, ha(!?) jönnek az új(abb) panelek ....

-
Partizan182
senior tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Gondolj bele: Pana/Philips/Sony/... -nak nem különösebb érdeke reklámozni hogy a panelt az LG-től veszik. Pláne hogy felárral adják kvázi ugyanazt az LG-hez képest.
LG nyilván nem fogja a konkurencia termékeit "fényezni", LG Display (aki ténylegesen a paneleket szállítja) meg B2B üzletág, ők nem fognak a public részére reklámozni/nyilatkozgatni, minek tennék, közvetlen nem adnak el konzumereknek.
-
Gtaati
őstag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Nem is vettem, ott voltak a vigyorik

-
Gtaati
őstag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Helló!
Én nem eszt mondtam
Az ár valóban nagyon jó, csak aki ezt a készüléket választja az vegye figyelembe ezt a tényezőt is
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Partizan182
üzenetére
A "hivatalos info" hiánya fura nekem, mert a marketingesek minden csip-csup apróságot is "világmegváltó újdonságként" szoktak tálalni, de erről meg semmi .... de akkor lehetnek akár idei panelek is (vagy tavalyi és a konkurencia az "elektronikával kompenzált" ezt-azt esetleg és találgathatunk tovább) ....

-
Partizan182
senior tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Hivatalos info nincs sehol, de tesztek alapján 2017-es panelek mennek a többibe is (csúcsfény, near black alapján látszik a különbség/hasonlóság).
-
Janek2599
csendes újonc
Sziasztok! Emlékszik valaki, hogy a 2016-os Telekomos black friday mennyire érintette az oled készülékeket? Érdemes megvárni vagy csak paraszt vakítás?! Köszi a segítséget!
-
Partz
senior tag
Ez egyéni preferencia, ha játszanék valószínű LG-t választanám az alacsony input lag miatt. Valamint az ABL kevésbé agresszív HDR jeleneteknél az LG-n, a formátum támogatásuk is a legjobb. Sonynak jobb a sötét részlet kezelése, képzaj javítás stb, ebben nagyon jó az X1 Extreme procijuk. Ha számít a tévé alaphangzása, szintén a Sony.
Érdemes elolvasni a kommenteket, amiket azok írtak akik ott voltak. Eltérőek a tapasztalatok.
Ha egy árban vannak én a Sony-t választanám, mert az alapára magasabb mint az említett LG. (mondjuk én erősen húzok a japán márkákhoz. Arra azért figyelj, hogy ez az 1 millió forintos akciós ár csak erre a hétvégére vonatkozik.
B7-C7 között idén csak a design tér el, külföldön egy árban vannak teljesen, csak nálunk nem valamiért. Korábban volt már ez a videó erről.
-
salapp
addikt
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Az a minyimum.
-
Gtaati
őstag
Hát igen sanszos, hogy kiállított darab és ugye 2016-os modell, tehát jó eséllyel kb egy év körül mehetett szegény már vagy napi 12 órát

-
-
Partz
senior tag
Az LG oled tévéin kívül csak a Sony X1 Extreme processzora támogatja a DV-t, de csak később lesz elérhető fw frissítést követően. A Panasonic, Philips oled tévéi később se lesznek képesek rá, viszont úgy néz ki HDR10+ támogatást kapnak majd.
A1-ben tényleg van BFI, de mint írták felejtős. Esetleg SDR tartalmaknál lehet vele kísérletezni.
A héten tartottak egy vaktesztet az itthon is kapható oled tévékről, részletek itt.
-
Gtaati
őstag
válasz
petya2012
üzenetére
Hello!
En is igy jartam h pont az 5 ev gondoskodas promocio elott par nappal vettem. Engem is kicsit bosszantott es irtam is egy uzenetet az Lg-nek hatha segitettek volna es megadtak volna az 5 ev gondoskodast, tekintettel a markahusegre es a 16db berigisztralt Lg termekre, de hiaba... Lekoptattak udvariasan, de egy probat megert. -
petya2012
őstag
-
-
petya2012
őstag
basszus kicsit várhattam volna
-
Nemir Ombe
addikt
A DV-ről az egyik oldalon azt írják, hogy megy FW frissítéssel a másikon nem, pontos választ talán a Sony ügyf. szolg tud(hat) (meg lehet tipusfüggő is).... a BFI-hez viszont (szerintem) baromi kevés a jelenegi fényerő (néztem élőben), de van/volt kirakva a győri MM-ban, nézd meg inkább ....

-
Joshi
titán
válasz
torma1981
üzenetére
Túlárazott? Akkor az LG is.

-
-
Sz.Miki
őstag
Voltam telekomban, elállhatok.
-
torma1981
veterán
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Az asszem B6 vagy C6 volt. Nem idei széria.
-
Joshi
titán
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Annyira nem vagyok Sony fan, persze ettől még nagyon jó tévéket gyártanak.
A 65"-os B7 volt 700k?
Kétlem. 
-
Nemir Ombe
addikt
Nemrég a B7 (vagy a C7 már nem emlékszem) 700e volt az MM-ben, lehet lesz a BF alkalmából újra .... de lehet nem .... de te tudod (de tudom, te "sonyfan" vagy akkor viszont még jó vétel is lehet az A1 ....
)(.... a DV meg ha jól tudom HW szinten kerül az eszközökbe, igy lehet elég macerás lesz "frissíteni .... de lehet tévedek .... mindenesetre én lehet feladnám a márkahüséget az időtáloság miatt , bár az utóbbi is elég kérdéses egyelőre .....)
-
Joshi
titán
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Én úgy tudom hogy egyelőre csak az LG tudja a DV-t, de van rá ígéret, hogy utólag megkapja az összes oled.
Most olcsóbb a Sony A1 mint akármelyik oled beleértve az LG-t is.Az LG 65B7 most 979.990 Ft az Extreme Digitalnál 0% THM-el 200k befizetés mellett. A Sony A1-ben van valamilyen BFI, vagy az kamu?
Új hozzászólás Aktív témák
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- LG OLED EVO 55 G1 GALERY design
- ÚJ Samsung OLED 4K 83S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 65S90F 77S90F 3év ÁRGARANCIA
- SAMSUNG (QE55S90FAEXZT) 140CM 4K QD OLED 144HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Kétlem.
Vhiktor