Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
Nekem atmost zokszó nélkül viszi a belső, igaz smbvel nem a vacak dlnaval használom (mármint lejátsza, de ugye miután belső lejátszó és csak hdmi arc vagy optikaival köthető erősítőre, ezért nem atmos hd hangot kapok, csak normálisat, de ugysincs atmos erősítőm meg hangfalam uh ez nem is érdekel
)(#7675) claire78 Mégis mi az az igény, amit csak külső lejátszó old meg? a hd hangopn túl? használtad már a webos 3at
? Azért kérdem, mert én a popi vtenemet adtam el (elötte volt nekem is 400 pl), nem azért mert nem tud hdr-et (addig úgy voltam vele, h ami hdr, az megy majd belsőn, minden más a popin) hanem azért mert a popi lassab, nyögvenyelősebb a menüje, kényelmetlenebb használni, cserébe a belső ugyanúgy mindent megeszik ison kivül (meg ezek szerint 48fps-es tartalmat se szereti, de ezt meg se próbáltam
) s fut rajta a plex, így ugyanazt a háttérinfot érem el (melyik filmet meddig néztem, mely sorozatomnál hol tartok) a tévén, laptopon, mobilon, mindenhol, akár neten keresztül is... Ehez képest a popi baromi lassan állt fel, baromi lassan ment a menüje, nem elérhető máshonnan h mivel hol tartok, külön távirányító kell hozzá (vagy logi harmony, de azt is eladtam pl, mert a magic remote jobb sokkal) s ugyanazt a képi világot adja, ugyanúgy megeszik mindent s kadenciahelyesen lejátszik, max nagyon minimális különbséggel amit kb 40cm-re veszek csak észre 
Új hozzászólás Aktív témák
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- Idén télen jön a most bemutatott Metro 2039
- Óra topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Eredeti játékok OFF topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mesterséges intelligencia topik
- Beperelte a Motorola a fél közösségi médiát
- További aktív témák...
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
? Azért kérdem, mert én a popi vtenemet adtam el (elötte volt nekem is 400 pl), nem azért mert nem tud hdr-et (addig úgy voltam vele, h ami hdr, az megy majd belsőn, minden más a popin) hanem azért mert a popi lassab, nyögvenyelősebb a menüje, kényelmetlenebb használni, cserébe a belső ugyanúgy mindent megeszik ison kivül (meg ezek szerint 48fps-es tartalmat se szereti, de ezt meg se próbáltam
Vhiktor