Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
Topikgazda
Samsung game módja sajnos csapni való az LG-hez viszonyítva. Persze attól függ honnan nézzük. Game módban nem kalibralhato szinhelyesre a tv, a HGIG opció sem működik megfelelően, ugyanis aktív marad a dinamikus tone mappingy, stb. Persze szinatmenetben jobb az S95B mint bármelyik LG oled, de ennyi.
Attól függ kinek mi a fontos.
De mivel game módban nem lesz szinhelyes, meg a HGIG sem működik, így ezért nem ajánlom játékra.
A jövőben lehet, hogy ezek mind javíthatóak lesznek fw-el, de a korábbi évek tapasztalatai nem ezz mutatják.
-
-
still2
tag
Sziasztok,
Nemrég vásároltam egy LG OLED65BX tévét.Azóta olvasgatom ezt a fórumot. Tudom ez a legalsó szint de az LCD tévé után nekem ez nagy ugrás és elégedett vagyok mindennel. Fényerő, színek kontraszt stb. A képernyőn hiba jelenséget nem tapasztaltam. Viszont itt azt olvasgattam hogy érdemes plusz garanciát kérni. Én nem kértem. Esténként nézek filmeket és ennyi. Se TV adás se játék. Ilyen használat mellett mennyit bírnak ezek a panelek? Nem esne jól egy gyári garancián túli panel vagy tévé csere. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Apple MacBook
- E-roller topik
- Villanyszerelés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Google Pixel topik
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- További aktív témák...
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 128-256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
.
Megtapasztalta több soron az oled és qled oldalt is, volt, hogy egyszerre mindkettőt, van összehasonlítási alapja.
Vhiktor