Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
Topikgazda
Samsung game módja sajnos csapni való az LG-hez viszonyítva. Persze attól függ honnan nézzük. Game módban nem kalibralhato szinhelyesre a tv, a HGIG opció sem működik megfelelően, ugyanis aktív marad a dinamikus tone mappingy, stb. Persze szinatmenetben jobb az S95B mint bármelyik LG oled, de ennyi.
Attól függ kinek mi a fontos.
De mivel game módban nem lesz szinhelyes, meg a HGIG sem működik, így ezért nem ajánlom játékra.
A jövőben lehet, hogy ezek mind javíthatóak lesznek fw-el, de a korábbi évek tapasztalatai nem ezz mutatják.
-
-
still2
tag
Sziasztok,
Nemrég vásároltam egy LG OLED65BX tévét.Azóta olvasgatom ezt a fórumot. Tudom ez a legalsó szint de az LCD tévé után nekem ez nagy ugrás és elégedett vagyok mindennel. Fényerő, színek kontraszt stb. A képernyőn hiba jelenséget nem tapasztaltam. Viszont itt azt olvasgattam hogy érdemes plusz garanciát kérni. Én nem kértem. Esténként nézek filmeket és ennyi. Se TV adás se játék. Ilyen használat mellett mennyit bírnak ezek a panelek? Nem esne jól egy gyári garancián túli panel vagy tévé csere. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honda topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Parkside szerszám kibeszélő
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Asztalos klub
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- LG OLED 65 G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- LG OLED 55 G2 okos TV - 139cm, 4k - színkalibrált
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- LG 34WR50QK-B VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / 5ms / FreeSync / sRGB 99%
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 16GB/512GB karcmentes 87% akku 191 ciklus
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.
Megtapasztalta több soron az oled és qled oldalt is, volt, hogy egyszerre mindkettőt, van összehasonlítási alapja.
Vhiktor