- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter17
tag
Nah igen itt kezdődött a kálvária, hogy a mikrokarcok mellett ezeket kék vacak foltokat láttam, ott kezdte csípni a szemem. Én hülye desztilált vízzel és rongyal kezdtem, de semmit nem segített csak foltosabb lett. Etanolt is és izopropilt is olvastam, de azzal nem mertem rámenni. Most már tök mind1 sajna....
Köszi az infót, legközelebb okosabb leszek. -
alaves
addikt
"QD-OLED-hez víz nem ajánlott, mert kék foltokat eredményezhet"
Valószínűleg azért javasol a Samsung alkoholos tisztítást, mert ezek szerint a zsírokat tartalmazó szennyeződés megváltoztatja a kijelző külső rétegének optikai tulajdonságait (nem gondolnám hogy oldódik vagy egyéb reakció következik be).
Ez így nagyon égő, elégtelen tervezés. Azért azt egy átlagos háztartásban igen nehéz elkerülni, hogy valamilyen zsíros szennyeződés ne kerüljön a kijelzőre (pl. ujjnyom).Vajon a Sony QD-OLED-eknél változtattak-e a külső rétegen
-
Crus
őstag
TLOU2P2 ment éppen. [link]
Játékból egy kép... [link] talán még így is átjön, hogy mennyire nem "vivid" mennyire szürke és fakó minden, de persze nem a legjobb helyen vagyok ezzel a havas tájjal, de bent a kocsmában is fakó volt, annak ellenére, hogy a színtelítettséget is felhúztam már, az ajánlotthoz képest jóval.
PS4 közvetlenül a tv-re van és volt mindig is kötve. Tervezek egy erősítőt hozzá, de azokról meg kiderült, hogy gyárilag szar bennük a Panasonic chipje. Őrület mi megy itt több 100 ezrekért: [link]
A limited RGB miatt a fekete szint low beállításon van, ha nem arra tenném a fakósága csúcsra lenne járatva. PS4 beállításai: [link]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Sziasztok,
jelenleg egy régi tévéről (5 éves Samsung, se HDR, se semmi) váltáson gondolkozom, a Samsung Q80T és az LG CX 55 között gondolozom, egyelőre nagyon az utóbbi felé hajlok, DE
azt tudni kell, hogy nem egy sötét szobában használnám.Itt tök jól lehet látni a tükröződéseket, ez nem rossz amúgy, csak nem tudom, amúgy nagy fényerőn mennyire lenne "csalódás".
Ja, és nem vagyok nagy filmes, tehát napközben kb. YouTube-ról megy rajta zene a kutyának (remélem, attól nem fog beégni
), este meg játék leginkább.
De technikai paraméterekben és "future-proof" tekintetben mondom, az LG fele hajlok.
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Talán az LG is aktivizálja magát. 55GZ950E milyen a 55C9-hez képest? Miben jobb/rosszabb?
Hol van leírva, hogy csak az Edigitalnál, Videopartnál érvényes az 5év? Annyira új, hogy még a saját oldalukon sincs feltüntetve. Én inkább az MM-ben venném. Azt mondták, ha nem tetszik, ingyen visszaviszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Proxmox VE
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ingatlanos topic!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest