Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- 
			  LOGOUT OLED Televíziók - témaösszefoglaló 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Dexter17 tag Nah igen itt kezdődött a kálvária, hogy a mikrokarcok mellett ezeket kék vacak foltokat láttam, ott kezdte csípni a szemem. Én hülye desztilált vízzel és rongyal kezdtem, de semmit nem segített csak foltosabb lett. Etanolt is és izopropilt is olvastam, de azzal nem mertem rámenni. Most már tök mind1 sajna.... 
 Köszi az infót, legközelebb okosabb leszek. 
- 

alaves addikt "QD-OLED-hez víz nem ajánlott, mert kék foltokat eredményezhet" 
 Valószínűleg azért javasol a Samsung alkoholos tisztítást, mert ezek szerint a zsírokat tartalmazó szennyeződés megváltoztatja a kijelző külső rétegének optikai tulajdonságait (nem gondolnám hogy oldódik vagy egyéb reakció következik be).
 Ez így nagyon égő, elégtelen tervezés. Azért azt egy átlagos háztartásban igen nehéz elkerülni, hogy valamilyen zsíros szennyeződés ne kerüljön a kijelzőre (pl. ujjnyom).Vajon a Sony QD-OLED-eknél változtattak-e a külső rétegen   
- 

Crus őstag TLOU2P2 ment éppen. [link] Játékból egy kép... [link] talán még így is átjön, hogy mennyire nem "vivid" mennyire szürke és fakó minden, de persze nem a legjobb helyen vagyok ezzel a havas tájjal, de bent a kocsmában is fakó volt, annak ellenére, hogy a színtelítettséget is felhúztam már, az ajánlotthoz képest jóval. PS4 közvetlenül a tv-re van és volt mindig is kötve. Tervezek egy erősítőt hozzá, de azokról meg kiderült, hogy gyárilag szar bennük a Panasonic chipje. Őrület mi megy itt több 100 ezrekért: [link] A limited RGB miatt a fekete szint low beállításon van, ha nem arra tenném a fakósága csúcsra lenne járatva. PS4 beállításai: [link] 
- 

BomiBoogie MODERÁTOR Sziasztok, 
 jelenleg egy régi tévéről (5 éves Samsung, se HDR, se semmi ) váltáson gondolkozom, a Samsung Q80T és az LG CX 55 között gondolozom, egyelőre nagyon az utóbbi felé hajlok, DE ) váltáson gondolkozom, a Samsung Q80T és az LG CX 55 között gondolozom, egyelőre nagyon az utóbbi felé hajlok, DE
 azt tudni kell, hogy nem egy sötét szobában használnám.Itt tök jól lehet látni a tükröződéseket, ez nem rossz amúgy, csak nem tudom, amúgy nagy fényerőn mennyire lenne "csalódás". Ja, és nem vagyok nagy filmes, tehát napközben kb. YouTube-ról megy rajta zene a kutyának (remélem, attól nem fog beégni  ), este meg játék leginkább. ), este meg játék leginkább.De technikai paraméterekben és "future-proof" tekintetben mondom, az LG fele hajlok. 
- 

pinnacle nagyúr Köszi! Talán az LG is aktivizálja magát. 55GZ950E milyen a 55C9-hez képest? Miben jobb/rosszabb? Hol van leírva, hogy csak az Edigitalnál, Videopartnál érvényes az 5év? Annyira új, hogy még a saját oldalukon sincs feltüntetve. Én inkább az MM-ben venném. Azt mondták, ha nem tetszik, ingyen visszaviszik. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 

thx
 thx 
								 mondván, hogy elég az 1080 is. Mindegy, ugyse jatszok rajta csak kiakartam probalni
 mondván, hogy elég az 1080 is. Mindegy, ugyse jatszok rajta csak kiakartam probalni 

Vhiktor
 Vhiktor