Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sakal83
addikt
válasz
alaves
üzenetére
Most mar kezd erdekelni hogy lehet lekuponozni a nem elerheto tvt 375e ftra
Az utolso, most kiirt aron en nem lattam 12.31ig Bent volt a kosaramban a huto akcio miatt, es kikerult... Es a 8%os szamlajovairassal es keszulek beszamitassal volt 415e ft... Nem 375e ft.
01.01tol pedig lejartak a kuponok... Tehat a mostani "fiktiv" aron a nem letezo keszletre eleg nehez nem letezo kuponokkal kuponozni
-
sakal83
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Arthat tegnap irtam hogy aramtalintva taroltam egy oledet es amikor bekapcsoltam, tiszta beeges volt.
Mai napig aram alatt volt. Eltunt a beeges

A panelrothadas nem...Ne aramtalanits oledet, vsak ha szukseges! Ezva tapasztalatom...
Ha aramtalatas maniad van, akkor engedd el az oledet, vagy viseld el, ha beeg.
-
sakal83
addikt
Kis tapasztalatot osztok meg illetve segítséget is kerek, hogy mi lehet az oka.
Van egy 55eg910v tvm. Kb 2 evet hasznaltam. Nulla beeges, semmi degradalodas. 2020ban kikapcsoltam, majd 2 evig allt. Utana 2 honapig ment kb 5-10 alkalommal par orat. Zero gond, nincs beeges stb. 3 evig ujra allt. Beuzemeltem. A tv szelein sarga rothadas jelek, de nem a pixel hianyzos, hanem sarga sotet foltok ket oldalt. Ranyomtam egy tesztet. A szurken jol lathatoan tobb csatorna jele beegve valamint tobb formazat
magyarul szarra egve a panel, a szelein elrohadva...Immaron 10 eve hasznalok oledeket - rajongva a technologiaert-, de a tartossaga pocsek. Volt h 2023as uj panel masfel ev alatt tipikusan panelrothatadasnak indult, tobb random kijelzo tonkremenetelem volt. A fenti esetre meg álmaimban sem gondoltam volna, hogy szimplan az allasban tonkremegy

Ha valakit erdekel tanacs:
1. Gari ido lejarata elott ellenorizd a panelt, ha vmi hiba van, csereltesd, ha nincs, add el es vegyel ujat.Oled monitoron gondolkoztam, de latva a dolgokat, csak akkor mernek venni, ha tudom h 3 ev utan kuka.
Ha esetleg vkinek van otlete mi tortenhetett az eg910vvel, azt orommel fogadom

-
sakal83
addikt
Sziasztok
C3am van, mult heten meg jol mukodott a webbongeszo, ma teti lassu lett, a googlemaps, pedig szinte nem is megy?
Mit lehet tenni?
-
sakal83
addikt
válasz
Grande Ale
üzenetére
Nem gonbolod jol. Emagnal 320e kuponnal.
-
sakal83
addikt
válasz
Ciccuka
üzenetére
Az lg sem az igazi mar a tavban. De az, hogy draga tvk, azert ez mar semmikepp nem mondhato
2015ben a csoroled volt 500-550e ft kifutokent, az atlagfizu meg volt vagy 160-170e akkor.
Most meg 2/3havi fizubol kapsz egy 55c5ot.
Az oled arak elegge lementek, holott a tobbi muszaki cikk meg kilott arban.
-
sakal83
addikt
LG 55C5 320e ft. Ennyiert szerintem meg jövőre sem lesz kifutóként.
-
sakal83
addikt
Sziasztok
Tudtok segiteni, hogy egy C3 eseten milyen kepjavitokat, dinamikus kontrasztot stb erdemes beallitani/kikapcsolni?
Köszönöm
-
sakal83
addikt
válasz
Dzsama
üzenetére
Ne panaszkodj a Telekomra, barmikor alairnek huseget.
Nalunk a 700mbos net 121 tv csatornaval 24e/ho..... Vidanet... De legalabb a net es a tv is szxrEz anno a upcnel 8000 ft volt, csak 1 gb nettel...
A Telekomnal 13e ft...
Itt 24 honap alatt rafizetsz 264e ft.ot. Majdnem egy samsung 65s85 arat...
-
sakal83
addikt
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Fokent korosztaly es szocializáció kerdese. Nekem is felall a szor a hátamon ezeken a viszonyokon, de kinek a pap, kinek a papné

Ismerosi korben is hallom ezt azoktol is, akik tele vannak es a ferfi dominans a kapcsolatban. Megis ez van.
Videken, fokent falun regen a nok voltak a kassza kulcsosai, valószínűleg innen szarmazhat. Nagymamam is begyujtotte a papa fizujat es a gyerekeket is amig ott laktak, es o osztotta be, kerni kellett tole indokolassal

-
sakal83
addikt
Akkor rosszul valogattak, ha 3300 ora utan ott is kijelzo elhalas van🙂
Most en is egy, kicsit belaraztam az oledtol, hogy 1.5 ev utan kihalt a panel. Pedig mar 10 eve hasznalok, de visszagondolva, azert volt veluk baj rendesen.
Eleg furcsa, hogy azert nem marginalis letszamot erint, es tipust. Anno a CXhez volt tarsitva ez a problema.
-
-
sakal83
addikt
Sziasztok
Egy 65C8am van. Erdemes C4re cserelnem? Gari miatt tennem. Lesz elorelepes?
65s90dvel szemezgettem, de a magic remote es DV elegge bejon. Illetve dts szükséges. Velemeny errol?
Köszönöm
-
sakal83
addikt
Sziasztok
Ez tv mennyire ajanlott?
Panasonic TV-65Z80AEZ
Vagy inkább maradjakbaz lg vonalon?
-
sakal83
addikt
Sziasztok
Szerintetek egy hasznalt lg 65b8at mennyiert celszeru meghirdetni HAn? Hibatlan (kijelzore meg 9 honap gari van)
-
sakal83
addikt
Sziasztok
Tanacsot kernek. Lg 65c8am van es lehet valtanek.
A samsungnal az s90d 65 es 77 meretben eleg szep volt.
Erdemes lecserelni samsungra?
Ha nem lg c3/g3 b4/c4 vadaszhato, ajanlott, ha igen melyik?
Köszönöm
-
sakal83
addikt
Sziasztok
A Samsung cserel oled kijelzot pixelhibara? (1 db)
Megjott az s90. Gyonyoru kepe van. Hdrben sokkal fenyesebb mint a c8 es szerintem szebb is a kepe osszessegeben.
Köszönöm
-
sakal83
addikt
Sziasztok
Mint fentebb irtam a C8am utodjat keresem.
Szembejott egy Samsung 65s90c 345e ftert.
2016 ota Lg oledjeim vannak. A samsung mennyire ajanlhato?
-
sakal83
addikt
Sziasztok.
C8 utan B3 mennyire vállalható? (355e ft a 65b3, ennek fenyeben)
Köszönöm
-
sakal83
addikt
Sziasztok
Ha PLEXet hasznalok a PCrol a TVn lejatszva, akkor sincs DTS C1/C2ben?
-
sakal83
addikt
Köszönöm mindenkinek a segitseget. A DTS hianya betette a kaput nalam. Ha jol latom medialejatszo kellene plusz drotozas...
-
sakal83
addikt
Köszönöm a valaszt mindenkinek.
Amit irtatok fenyero csokkenest, mennyire problema. Tvzek es filmezek.
Egy 65c8am van de lejart a gari es kb +60e ftert vennem a 4 ev garis 65c1et. A cseret kizarolag a gari miatt csinslnam. A tv tokeletes.
Szerintetek a 4 ev gari megeri a fenyero csokkenest?
-
sakal83
addikt
Sziasztok.
C8at erdemes lecserelni c11re? Jobb vmiben esetleg rosszabb a c11?
-
sakal83
addikt
válasz
blakey
üzenetére
Erre nem figyeltem, kezdo vagyok ezen a teren. Annyit csinaltam hogy kabel bedug 4k/30hz volt a maximum beallithato, majd regi kabel vissza 4k/60hz. Ez 2x hatha
, de nem. De erdekes mert 2x vmiert kepet sem adott bekapcsolaskor. Lehet hibas volt a kabel.De annyi biztos, hogy az oled monitor tobb mint parádés. Nem célszerű kipróbálni, mert nehez lesz a visszaszokas. En 2 honapon belül eladom, mert nyarra minek, illetve 32es jobb lenne meretileg, de brutal egy ips/va utan.
-
sakal83
addikt
Sziasztok
Egy C2t kötnék össze egy 6800xtvel.
Fontos lenne a 4k 120hz es a hdr.
Tudtok olcsóbb HDMI kábelt ajánlani?
Ez a Gembird kabel megfelelő?
-
sakal83
addikt
válasz
dzsampi
üzenetére
Én az alabbi olcsobbakat hasznalom minden problema nelkul 65oshoz
Stell SHO 7600 forgatható
STELL SHO 3310 Fix (itt azert kell a karcsú női kéz a kabelekhez, ha sokat huzkodod ki akkor nem idealis, amugy ha nem akkor teljesen ok)Annyi hogy vegyel hozza jo fischer duopower tipliket mindenkepp barmilyet veszel.
-
sakal83
addikt
Sziasztok
Veszek egy Lg 42C2t monitornak egy rx6800xthez.
Van esetleg valami olyan fontos dolog ami az optimális hasznalathoz szükséges?
Milyen hdmi kabel kell, milyen modban szükséges hasznalni, a 12phz mukodike? Milyen fenyerore allitsam stb?
Köszönöm -
sakal83
addikt
Sziasztok
Egy kis aram fogyasztas optimalizalasban vagyok.
Van itthin egy 65os oledem ami nap 8 orat boven megy normal fenyeron nem energiaiatakarekos modban.
Mennyi fogyaszt egy ilyen tv óránként cca?
-
sakal83
addikt
Itt talaltam egy cikkfelet az Samsung oled beégéséről.
Valodi lehet vagy fake illetve vannak mar ilyen tapasztalatok? Nagyon szep kepe van a Samsungnak, elgondolkodtam a, megvetelen, de azert nagyon elso fecske.
-
sakal83
addikt
válasz
jbnd-007
üzenetére
Nekem LGk vannak, mert jo a szervizszolgaltatasa es tetszik a magic remote. Ha ugyanannyiben a nagyobbat vennem mert a 55 vs 65 latvanyos. Nekem is ilyen parosom van. Az 55 mobiltelefon meret
Sokan mondjak h jonaz android, nekem akkor eddig nem volt vele szerencsem mert a sony tvket mind visszavittem az android miatt. De lehet csak en ruhelltem a webos magic remote paros utan.
Egyedul ez axnem jatszom le most ami fekete pont az Lgnel de van plex, csak kell hozza akkor net...
-
sakal83
addikt
válasz
jbnd-007
üzenetére
Szerintem ne a medialejatszo alapjan dönts, legalabbis az LG javara. Az en C8am eleinte mindent evett, majd időről időre egyre több uj filmet nem tudok lejatszani. Csak a PLEX az alternativa az LGn medialjetszasra. Ez tortent az eg910vm eseteben is. 3-4 ev es jo esellyel elavul/megszunik a medialejatszi tamogatasa.
-
sakal83
addikt
válasz
emre33
üzenetére
Jovo het vegen joy napok lesz. Sztem addig varjal plusz a BFis mindjart itt van
A telekomnal mar 492e ft listaaron.
-
sakal83
addikt
válasz
ricshard444
üzenetére
Nem ismerem a konkret tipusokat. Es oszinte leszek en nem nagyon latok erdemi kulonbseget oled es oled között. Volt par darab de mindegyik jo a maga nemeben. Nagyon kis kulonbsegek vannak.
-
sakal83
addikt
válasz
ricshard444
üzenetére
En ugy mondanam hogy felfele aranylag nagy kulonbseg lesz, fokent a kontraszt es a betekintesi szog, de visszafele valtast nem fogod tudni megtenni többé:) en probaltam, de lehetetlen
-
sakal83
addikt
Sziasztok
55eg910vt szeretnek falra rakni. Tud esetleg valaki kompatiibilis fali tartót ajanlani?
Köszi
-
sakal83
addikt
-
sakal83
addikt
Ha esetleg meg nem volt. Rtings teszt a Samsung oledrol. [link]
Jó lett. Ami furcsa higy jobb a betekintési szög mint egy olednek.
-
sakal83
addikt
Úgy néz ki van baj sajnos a Samsung oledjevel.
Bocs ha már volt.
-
sakal83
addikt
válasz
koadam777
üzenetére
A plazma tvk jobbak tv adasban mint barmelyik oled vagy lcd. Ezt el kell fogadni sajnos. Durvan jobb a kepuk tv adas eseteben. En ismerosnel es hotelben neztem oled utan plazmat. Hat nemcsak en hanem az asszony is nezte csak a kulonbseget.
Nekem meg a fullhds oledemen is jobb a kep tv adasnal mint a 4ks eseten de a fullhds plazma azt is agyonveri.
-
sakal83
addikt
válasz
koadam777
üzenetére
Pl ugy hogy nem olvasol forumot nem olvasol utana a hibaknak es elkezded nezni. Ha latsz hibakat felirod es utananezel. Ebben a sorrendben
itt a forumon sokan azert vesznek tvt hogy hibakat keressenek. Ne ess ebbe a hibaba. 
Ja es tv adast is lehet nezni oled tvn.

Az enyemen is van 2db!!!!
pixelhiba immaron 1.5 eve es elek virulok. Vhogy nem latom oket csak keresve. -
sakal83
addikt
Szia
Elegge lama vagyok ehhez. A pcre rakjam fel a plexet? A tvn van.
-
sakal83
addikt
Sziasztok
C8am van es segitseget kernek. Filmeket nezek a tv gyari lejatszojan. A filmek a pcn vannak es servion jon at. Sajnos egyre tobb filmet nem lat a lejatszom. Mi lehet a baj? Van esetleg nem gyari lejatszo a tvre?
-
sakal83
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Igen ez full beton. En is neztem itt keglit.
-
sakal83
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Bakker hol laksz? Az egri varban?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Witcher topik
- VR topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elden Ring
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- További aktív témák...
- Újszerű Samsung OLED QE77S90DAT(2027 Decemberig Garis) 195cm
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k - GYÁRTÓI garanciával
- LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
- SAMSUNG (QE65S90CAT 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HP Thunderbolt 4 kábel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

magyarul szarra egve a panel, a szelein elrohadva...
Nalunk a 700mbos net 121 tv csatornaval 24e/ho..... Vidanet... De legalabb a net es a tv is szxr
, de nem. De erdekes mert 2x vmiert kepet sem adott bekapcsolaskor. Lehet hibas volt a kabel.