Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
demmer123
őstag
Pár helyen megtisztítottam a s90c tv kijelzőjét, kicsi csapvízel puha mikroszálas törlőkendővel, de kék halvány foltos lett a kijelző miért? Működés közben nem látszik és nem lett más a színek.
Ahogy olvastam itt páran clin ablak tisztított használnak és semmi baj
-
demmer123
őstag
Ha csak 21:9 film nézésre használom a s90c oled befog égni előbb úton alul fekete csík, vagy valami hátránya lesz?
-
demmer123
őstag
Akinek s90c van hogy oldotta meg a beállításokat? Mert hdr tartalomnal kivalasztom film maker képminőséget, akkor ha sdr tartalmat indítok azon marad ott meg a movie képmod kell
-
demmer123
őstag
s90c-nek milyen a betekintési szöge? Rtings alapján top listás 10-es értékeléssel, de itt valaki azt írta régebben ahogy balról nézi már kicsikét is színek változnak...
-
demmer123
őstag
LG B8 tv-t el akartam adni így közel 5 év után 2018-ba vettem MM-be, alig volt használva még konzol, sőt yt, műsorok semmit nem használtam. Hetente 1-2 óra film az is külső médialejátszón.
Ahogy olvastam a reditten akinek b8 volt nagyon soknak ez a hiba.
Nekem is csak a szèlein van de rengeteg vagy 30-50 halott pixel csak a képernyő szélein.
Ez mitől alakult ki? Most veszek egy 2023 oled tv pl S90c az is ilyen lesz 1 év után? Amikor megvettem a tv-t egy halott pixel sem volt.

-
demmer123
őstag
S90C tv hogy lehetne jack dugós Fejhallgatót használni? Van amlogic külső médialejátszóm, viszont azon is csak usb, optikai bemenet van.
-
demmer123
őstag
S90C SDR tartalomhoz 'Movie' érdemes használni? Rtings szerint igen, de valaki szerint a filmmaker mód a jó, de szerintem az túl sötét vagy úgy a jó? Ti min használjátok?
-
demmer123
őstag
Samsung s90C hajlamosabb a beegesre? Ahogy láttam lg oled nem annyira de ez a széria igen.
-
demmer123
őstag
Samsung QE65S90CAT
Mennyire ajánlott? Itt még tapasztalható a foltosodas, árnyékok mert régi 2018 B8 LG használok jelenleg ott azért észrevehető ez a jelenség, gondolom ég és föld lenne képminőségben ha lecserelnèm.
Dolby vision egyáltalán nem fontos. Ahogy láttam samsungot jobban dicsérik mint a lg c2 c3-mat, tesztek alapján jobb is a képminősége.
-
demmer123
őstag
65 B3 és 65 C3 között sok a különbség képminőségben? Csakis FHD, HDR, 4k filmnézéshez lenne használva.
Megéri a plusz árt a c3?
-
demmer123
őstag
Sziasztok! Mekkora előre lépés lenne egy 2018-as B8 oledet lecserélni OLED55B23LA-ra?
Nagyon sok képminőségbeli javulás lenne?
Csak FHD-4k film nézésre van használva esténként. -
demmer123
őstag
Szerintetek érdemes lenne a jelenlegi B8 oled-et egy OLED55B13LA modellra lecserélni?
Igazából csakis heti 2-3 film nézésre van használva, semmi játék, és nem monitorra van.
Észrevehető lenne a képmínőség javulás?
-
-
demmer123
őstag
Van egy OLED B8 készülékem. Érdemes lenne leváltani egy újabb oledre? Igazából, heti 2-3 filmet nézek rajta ( Full hd, 4k ) tartamakat. Külső médialejátszról. Nagy ugrás lenne képminőség tèren?
-
demmer123
őstag
Ha kivan a tv menüjében kapcsolva a Stand By(készenléti állapot) gyorsindítás akkor is lefog futni 4 óra után a pixel frissítő?
-
demmer123
őstag
Az mennyire igaz ha sokszor áramtalanítva van a készülék akkor a benne lévő "biztosíték" károsodni fog?
Vagy ez hülyeség?
-
demmer123
őstag
4 órát hagytam menni a tv-ét hogy lefusson az automata frissítő.
Fekete vászon csíkot szépen eltüntette

-
demmer123
őstag
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Vízszintesen is van banding?Mert ha jobb klikkel ki nagyítod a képet akkor nem függőlegesen van nekem.
Nekem pont ott van ez ahol a fekete csík szokott lenni filmeknél. -
demmer123
őstag
válasz
UberMutant
üzenetére
De ilyen hogy tud ott maradni? Tv csatornákat 1másodpercet sem néztem rajta koax kábel sincs rácsatlakoztatva.
Csakis film nézésre volt használva hetente 2-3 órát.4 órás pixelfrissítő állandóan lefutott.
Pedig ez nem is statikus tartalomnak számít.
-
demmer123
őstag
2 hónapos B8-as tv a 16:9-es fekete vászon csík ott maradt csakis jobb oldalt felül.
5-10-15% szürke teszt ábrákon látható csak.
Nagyon sok 16:9 képarányú filmeket nézek rajta.

Ilyenkor mi a teendő?
-
demmer123
őstag
B8 és C8 között minimális a különbség HDR,SDR-ben.Alig észrevehető ha kettő egymás mellé lenne rakva nem tudnád megmondani melyik a c8 és a b8.
Én is inkább B8 vettem nagyon jó áron 315-ért c8 pedig volt 399.-ért.Nem éri meg most jelen állás szerint azt a +60-70k pluszt az a minimális különbség.
Felskálázásban jobb a c8 de ki akar rossz minőséget feltolni 4k-ra ?

-
demmer123
őstag
Ennek a quick start+-nak sok értelme van?
Mert kb ha ki offolom ugyan olyan gyorsan kapcsol be a tv

-
demmer123
őstag
Épp előbb néztem egy filmet és hirtelen elment az áram az utcában is lehetséges károsult a panel?
-
demmer123
őstag
SDR Tartalomnál ti mit használtok?
Technicolor Expert / Vagy Dark Room?
-
demmer123
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Én pár hete 315k-ért vettem MM webshopból.
Szerintem 350k sok érte.
-
demmer123
őstag
1db pixel hiba miatt írjak lg-seknek?
Bal oldalt keletkezett egy pixel hiba szürke,fehér,fekete színeknél nem jelentkezik csakis kék,zöld stb színél.
1,5-2m-ről nem látszik.
-
demmer123
őstag
Tegnap B8 tv-ém olyant produkált hogy ahogy kikapcsoltam rá 2percre automatikusan bekapcsolt és állandóan csinálta kb 10x próbáltam és csak a áramtalanítás segített.Vártam hogy hátha azt akarja hogy bekapcsolva legyen de 20percet vártam és semmi sem történt utána sem tudtam kikapcsolni.
Ez mitől lehetett?
-
demmer123
őstag
Ha manuális pixel frissítőt nyomók és kikapcsolás után bekapcsolom a tv-ét akkor mi történik?Maradandó károsodás vagy csak nem fut le a pixel frissítő a következő kikapcsolásnál?
Nem az automatikusra értem.
-
demmer123
őstag
Ezzel a videóval ajánlatos bejáratni a tv-ét ?
-
demmer123
őstag
Ma vettem észre 2 napja vásárolt mediamárktos oled b8 tv keret alján nem a kijelzőjén hogy ha teljesen közelről nézi az ember gyári pontokban megvan karcolva.
Alig észrevehető csak ha 10cm-ről nézi az ember+ha fény éri.
A Kijelzője teljesen sértetlen sehol sem karcos nem vertical badinges,se pixel hibás.
Esetleg valaki megnézné a sajátján ilyen-e?
Ti vissza küldenétek? -
demmer123
őstag
2 napja használok egy OLED B8 tv-ét.
Ahogy olvastam első 100 órába nem ajánlott nem teljes képernyős tartalmakat nézni.

Most akkor 100 óráig egy filmet sem nézhetek meg ami nem teljes képernyős mert befog égni ?
Napi 1 filmet néznék kb max 2óra hosszút.
-
demmer123
őstag
Oled B8 segítséget szeretnék kérni adott egy x96 4k hdr képes lejátszó Audiquest pearl kábellel van össze kötve.
HDMI Ultra HD Deep Color HDMI 1 porton be van kapcsolva.
Ahogy el indítok egy 4k hdr filmet automatikusan ledobja a lejátszót a portól.
Mi lehet a gond?
Köszi a válaszokat.
-
demmer123
őstag
Real Cinema,Truemotion érdemes bekapcsolni ha média lejátszót használok 23.976fps anyagok esetén kadenciahelyesen?Vagy kapcsoljam ki?
-
demmer123
őstag
-
demmer123
őstag
Azért ez kicsit vicces ár nem?Bár a tavalyi 77-es modell 4millió fölött nyitott

-
demmer123
őstag
Én azt olvastam hogy a Screen Shift/Logo Luminance Adjustment beállítást ajánlott kikapcsolni ha rendes bluray filmeket akarunk nézni,mert bezavar sokszor csakis tv műsoroknál kell bekapcsolni,csak a pixel refreshert kell bekapcsolni.
Vagy akkor tévedek és ez hülyeség?
Másnál ez a kettő beállítás be van egyáltalán kapcsolva aki filmnézésre használja csak a tv-ét?
-
demmer123
őstag
Médiába kapható 315k-ért B8 55 ennyiért max karácsony előtt lesz.

C8 meg +100k felárat nem ér meg nekem.
-
demmer123
őstag
Ti SDR,Illetve HDR módban a Fekete Szint beállítást min használjátok?
Illetve a dinamikus kontrasztot érdemes kikapcsolni sdr,hdr módban?
Teljesen sötét szoba.
(LG B8)
-
demmer123
őstag
325-ért 55 B8 bontatlan euronics garanciával megéri nem?
-
demmer123
őstag
-
demmer123
őstag
Szépen megy le fele a B8 ára
Már lassan 350-ért fog menni.C8 pedig semmit sem megy lefele. -
demmer123
őstag
válasz
kicsi kecske
üzenetére
Ha beírod a topik keresőbe hogy b8 és c8 olvashatsz hogy c8 javára észre se vennéd a különbséget.
+60K felárat nem ér az a alpha 9 proci.
-
demmer123
őstag
válasz
EAndrew
üzenetére
Ha nem sürgős a tv vásárlás én megvárnám leárazásokat hamarosan jönni fog.Kizártnak tartom hogy egy B8 350-360K árra vagy lejjebb ne menjen le.
Április májusba szerintem már elkezdődik a leárazás.
Én is B8 55-ra pályázok sokat olvasgattam róla nagyon meg győzött élőbe is.Sony KDL 50W805C fog leváltani azért itt már lesz durván képminőségbeli javulás.
-
demmer123
őstag
válasz
sakal83
üzenetére
Miben jobb egy C8? Mert ahogy olvastam itt vissza menőleg a topikot stb,hiába van jobb procija nincs észrevehető képminőségbeli különbség,minimális van de nem vehető észre csakis ha nem rendes 4K Bluray minőséget nézel.
B8 ÉS C8 között 60k különbség van.Szerintem az a alpha 9 proci nem ér ekkora különbséget.
-
demmer123
őstag
Szerintetek lesz még ennél olcsóbban?

-
demmer123
őstag
Bent voltam MM-be és megnéztem a B8 és C8 OLED tv-ét.Semmi féle képminőségbeli különbséget nem láttam,csakis dizájn különbséget.
Ti is tapasztaltatok hasonlót?
És megkérdeztem hogy lesz-e mostanában akciók és azt mondták hogy ahogy kijön az új modell és kapható lesz náluk nagy akciók várhatóak a régebbi modellekre.
-
demmer123
őstag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Az a baj hogy sokan elhiszik hogy 20-50 ezres 2m hdmi kábellel jobb lesz a képminőség mint egy 2-3 ezer forintossal.

7,5m fölött már érdemes AQ kábeleket venni.De az alatt fölösleges.
-
demmer123
őstag
válasz
hjtz4t3wrseg
üzenetére
Úgy értem ha kijönnek az új modellek a régieket ki akarják majd készletekről söpörni,így lesznek nagy
"akciók" és kizártnak tartom hogy ne lehessen majd kapni B8-at 360-370-ért. -
demmer123
őstag
Alakul a B8 ára 389.990 Ft Igaz Emagon de akkor is már jó ár érte.
Szerintem tavasszal benéz 350-360-ra is.
-
demmer123
őstag
válasz
Robi BALBOA
üzenetére
Egyéb "használt" oldalakon 340,350-ért árulják bontatlanul 1-2 év garival a B7-et.
-
demmer123
őstag
Én 2,2.2m-re tervezek egy "55"-ős OLED tv szerintetek oda kellene már egy 65-ős?
-
demmer123
őstag
Látszik az utolsó darabok vannak belőle

-
demmer123
őstag
Egyébként valaki használja úgy a Tv hogy van amikor rásüt közvetlen a napfény?
Olvastam sok helyen hogy káros.
Természetesen csak sötét szobába lesz használva a tv,csak napközben lesz amikor ráfog sütni.
-
demmer123
őstag
Ez milyen lehet,vissza küldött darab? akciós a B8 399.999-ér Emagnál.
-
demmer123
őstag
Szerintetek lesz mostanában a közeljövőben olyan hogy a B8 ára lemenjen 400 alá ? pl 370,380?Főleg hogy hamarosan kaphatóak lesznek az új modellek azok gondolom lenyomják megint egy kicsit az árakat.
Mivel a B7 ára szépen le esett a normális árától.
-
demmer123
őstag
Jó ár érte de lesz nem sokára 300-is

-
demmer123
őstag
Egy B8 55-tvén 1080p Bluray film nagyon pixeles lesz??
-
demmer123
őstag
Valaki esetleg itt tud gyorsabban választ adni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen monitort vegyek?
- Oldgames, avagy minden idők legjobb játékai
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Projektor topic
- HP EliteBook / ZBook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Vhiktor