- SCYROX V8 gamer egér
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Szólánc.
- Érdekes történések a hardveraprón...1.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Egy Biztonsági őr kalandos útja 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
gezatata
aktív tag
Itt nekem nem egyszerű, hogy melyik megy a 12x mobilra.
Gondolom rányomok a DOWNLOAD STABLE-ra.
és ott melyiket kell választani?Egy hóember kérdezi a másiktól: Szerinted ki készített minket? Válaszul a másik: Senki. █ Az Isten szeretet, és aki kitart a szeretetben, az az Istenben marad, s az Isten is benne marad.
-
amargo
addikt
Ez a MIUI EU ez van nálunk is a 12X-en, erre már nincs semmilyen frissítés.. ezért gondoltam a hyperOS-t felrakni, azt viszont csak teljes cserével lehet (wipe-al).
Alapvetően csak azonos verziók esetén megy az update, különben full install kell wipe-al. Majd kikeresem melyik tool volt.“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
Aryon87
félisten
Vagy másfél éve csináltam ROM cserét, mikor az EU stabilt(?) raktam vissza, elvileg fent kell legyen minden szükséges cucc.
A kérdés az, mit kell letöltsek, hogy ne téglát csináljak belőle.
Ja meg lehetőleg ne nullázza az adatokat[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
amargo
addikt
-
amargo
addikt
válasz
bluemirage #641 üzenetére
Köszi, akkor felrakom majd.
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
Aryon87
félisten
válasz
bluemirage #643 üzenetére
Már annyit váltottam régiót neki.. de semmi.
Yettel sim van benne ha számít esetleg.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
-
Aryon87
félisten
Romként fel lehet tenni egyébként a HyperOs-t? Mert gondoltam arra is hogy ha OTA nem találja, akkor feltezem rá. Az mellékes hogy már nem emlékszem mit is kell tenni, de megpróbálnám, csak kéne kis segítség mellé
-
-
KACSX
csendes tag
MIUI 14 volt rajta, korábban nem frissítettem a HyperOS-re. Most, hogy eladás előtt mindent elkezdtem archiválni felajánlotta a frissítést egyből erre a verzióra.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte Z690 UD, Intel Core i7-12700K 25MB, Kingston FURY Beast 4x16GB DDR4/3200 MHz CL16, Gigabyte GeForce RTX 3090 GAMING OC 24GB, Samsung 980 Pro 1TB 7000/5000MB/s, Western Digital Black 4TB 7200rpm 256MB SATA3, Chieftec Smart 1250W Gold, Acer KG251QDbmiipx 1ms @ 240 Hz, Serioux HT2100C 2.1 16W
-
-
Aryon87
félisten
Jó neked. Enyém az úgy beragadt, mint a xar.
2023 decemberi szint
Mindegy is, úgyis navi + média a kocsiban, ja meg a drón is erről megy[ Szerkesztve ]
-
KACSX
csendes tag
Kijött az 1.0.8.0 is, a novemberi biztonsági frissítésekkel.Gigabyte Z690 UD, Intel Core i7-12700K 25MB, Kingston FURY Beast 4x16GB DDR4/3200 MHz CL16, Gigabyte GeForce RTX 3090 GAMING OC 24GB, Samsung 980 Pro 1TB 7000/5000MB/s, Western Digital Black 4TB 7200rpm 256MB SATA3, Chieftec Smart 1250W Gold, Acer KG251QDbmiipx 1ms @ 240 Hz, Serioux HT2100C 2.1 16W
-
szimi57
őstag
Sziasztok! A Google szarakodása miatt felvetődött, hogy visszarakok egy gyári romot. Mi ennek a menete?
A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
-
-
Aryon87
félisten
-
Edit!
csendes tag
Most jött! -
gezatata
aktív tag
Sziasztok!
A
https://mifirm.net/model/psyche.ttt#global
rom megbízhatónak számít?Valami rootolhato, friss, megbízható romot keresek rá.
Egy hóember kérdezi a másiktól: Szerinted ki készített minket? Válaszul a másik: Senki. █ Az Isten szeretet, és aki kitart a szeretetben, az az Istenben marad, s az Isten is benne marad.
-
mizoli
addikt
Meg ezt is írtam, 615. hsz., talán elkerülte a figyelmedet:
"Ha HyperOS volt rajta, akkor HyperOS-t kell telepíteni.
A visszalépést nem engedi. Szerencsére, mert most nem biztos, hogy lenne rendszered.Egyéb romok telepítéséhez már nyitott bootloader kell, csak a gyári eredetit, vagy annak frissítését tudod zárt bootloaderrel feltenni.
Ha egyebet szeretnél, nyisd a bootloadert. De az meg egyéb hátrányokkal járhat. Pl. bank és hasonlók nem biztos, hogy mennek, folyamatosan trükközni kell."
[ Szerkesztve ]
-
Gergol2
csendes tag
Sziasztok!
Hát nem megy ez nekem. Leszedtem a legújabb gyári Rom-ot, de nem akaródzik elindulni a flash. Először azt írja ki "Antirollback check error" amit nem igazán értek. Ezek szerint a honlapon lévőnél frissebb volt/van a telefonomon? Valahol találtam egy leírást amiben leírják mit töröljek a bat fileból, hogy ezt ne ellenőrizze. Ha azt törlöm akkor tovább megy de ezt kapom: " Erase is not allowed in Lok State"
Próbáltam már a globalt, az eu-t de semmi. A telefont magyarországon vettem (2112123AG).
Most kipróbálom mi lesz ha a kínaival kísérletezemnyilván nem kellene működnie.
Tudtok esetleg javasolni valakit, vagy egy szervízt ahová érdemes bevinni?
Addig is vettem egy redmi 13C-t, de akkora mint egy tepsi és lassú mint a dög.
Szeretném vissza a 12X-et!Köszi
Gergol2 -
szimi57
őstag
válasz
Ricsi 1984 #621 üzenetére
Ha nem gond, hogy a készülék visszaáll gyári állapotra, egy próbát megér, de a siker nem garantált. A MacroDroid automatizálóval viszont remekül be tudod állítani a fényerőt akár a környezeti fényviszonyoknak, időpontnak, lokációnak stb. megfelelően.
A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
-
szimi57
őstag
válasz
Ricsi 1984 #619 üzenetére
Nálam nem produkál ilyet. Igaz nem gyári rom. Újraindítás esetleg?
-
Ricsi 1984
csendes tag
Sziasztok.
Lehet hülyén hangzik, de valaki meg tudná nekem nézni a telefonján ,hogy sötét módban pl gmail-be lépve ,ha rávilágítasz egy lámpával mintha nap sütne a fényérzékelőre (bal felső sarok) akkor nektek is megemeli a fényerőt?
Nincs autómatán, napfénymód kikapcsolva.
Nagyon köszönöm!!!
Ha másnál nem így van, érdemes szervízbe küldenem? Még garis. Nem akarom mostanában cserélni. -
SOAD19
addikt
Ezt a beállítást megtaláltam, de nekem konkrétan a yt app-nál lévő érdekelne. Az előbb újra kipróbáltam egy random videónál és működik: [kép] . Majd elindítottam egy másik videót, annál nem működik. Majd vissza az előzőre és továbbra is működik. Ezt eljátszottam egy 3. videóval is, és azzal se működik, de ezzel a videóval mindig megy. Szóval videó függő a dolog. Bár nem értem, hogy miért.
-
SOAD19
addikt
Üdv!
Az mitől függ, hogy yt alkalmazásánál, ha alulról, középről fellegyintek, azaz kiugrok a kezdő képernyőre, akkor olykor a yt-ot kirakja lebegő ablakként? Sokszor jól jönne, jobb lenne az osztott képernyőnél. Hogy kell legyinteni, hogy mindig lebegő ablakba menjen át?
-
mizoli
addikt
Ha HyperOS volt rajta, akkor HyperOS-t kell telepíteni.
A visszalépést nem engedi. Szerencsére, mert most nem biztos, hogy lenne rendszered.
Egyéb romok telepítéséhez már nyitott bootloader kell, csak a gyári eredetit, vagy annak frissítését tudod zárt bootloaderrel feltenni.Ha egyebet szeretnél, nyisd a bootloadert. De az meg egyéb hátrányokkal járhat. Pl. bank és hasonlók nem biztos, hogy mennek, folyamatosan trükközni kell.
[ Szerkesztve ]
-
-
voci
tag
Tegnap reggel jelzett a telefon, hogy frissítette magát, megjött az 1.0.5.0TLDEUXM 2024.08.01 android biztonsági frissítéssel.
-
Gergol2
csendes tag
Sziasztok!
Nálam nem sokkal a HyperOS után a következő történt:
Az asztalon volt a telo este akartam használni, de nem érzékelte az érintéseket. Okosan újraindítottam aminek az eredménye egy jó kis bootloop lett. Recovery mode nem hozható elő csak a fastboot. A bootloader nem lett kinyitva ezért nem tudok a Mi flash-el csinálni semmit.
Mit lehet ilyenkor tenni? Légyszi segítsetek!
Mentés persze ezer éve nem készült.Köszi, ha valaki segít!
[ Szerkesztve ]
-
-
BoJa1974
csendes tag
Sziasztok. Ezt másnak is bedobta akinek be volt ragadva?
Júliusi security patch van benne.Üdv BoJa
-
amargo
addikt
válasz
ubyegon2 #602 üzenetére
Én amióta van google photos csak azt használom és egészen őszintén nem tudom, hogy milyen probléma is ez, ha törlök valamit, akkor azt törölni fogja.
Ott van a tárhely felszabadító is (free up space) a photos-ban.
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
válasz
ubyegon2 #600 üzenetére
Bocs, tegnap baromságot írtam, így a második rész stornó!
Google Fotókban ott a Törlés az eszközről opció.
Ugyanitt célszerű kikapcsolni a Hozzáférés a Google Fotókhoz opciónál a Galéria hozzáférését...Ha kivesszük onnan az opciót, akkor nem készül biztonsági mentés!
(#601) amargo
Egy ideje kénytelen vagyok használni mindkettőt, épp amiatt, mert a Google Fotókban lehet managelni a képeket, videókat. Egyszerű userként rendkívül bonyolultnak látom az egész Google systemet a mobilokon, nemrég nálam is beszűkült a szabad tárhely és hiába van a plusz Google tárhely, az a mobilon elfogyó helyen nem segített.
Amúgy célszerűbb a nem 12X specifikus kérdéseket a MIUI/HyperOS topikban feltenni, azt olvasgatva elég sok hasznos dolgot találtam.
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régi jó hardver, kezes méret és ügyes kamerák tolják ki a középkategória határát.
- Macska topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- SCYROX V8 gamer egér
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest