Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
Megcsinálnám, de nem merem. Van olyan EU ROM, vagy akármi, amit csak simán ráhúzok? Mert a HoS 1 van rajta és tavaly október óta se kép se hang rá. Elvan magának, lényegében navi és BT zenejátszóként funkcionál már.
Mellesleg a nagyobb testvérei megkapják a HoS 3-t is, ez meg nem szerepel a listában
-
xcsabo
senior tag
Köszi. Akkor marad a 9 se. Jó az neki, csak az akku fos már.
-
Aryon87
félisten
Nekem is megvan még a teló, de frissítést vagy 2 éve nem látott már kb. Rootolt meg miegymás, de semmi. Már csak navigáció és BT-n zenejátszó a kocsiban. Ezt leszámítva még megállja a helyét, és akksilag is jó még. Gyereknek pl tökéletes lehet. A kompaktságról nem is beszélve. Mellette a X14Ultra egy féltégla

-
szimi57
őstag
Nagyon jó teló, nálam már az Android 15 fut, de ehhez rootolni kell. Az OTP, Simple, NFC-s fizetés működik, a DÁP viszont nem. Az, hogy már nem jön rá frissítés nem azt jelenti, hogy kuka. Van nálam olyan teló, amire már több, mint 10 éve nem jön frissítés és még mindig használható.
-
-
xcsabo
senior tag
Sziasztok! Érdemes ezt a telót még megvenni? Van rá esetleg friss android, vagy hyperos? Az asszonynak kellene, de nem akar nagy telefont. Most mi 9 se van neki.
-
amargo
addikt
Ez a MIUI EU ez van nálunk is a 12X-en, erre már nincs semmilyen frissítés.. ezért gondoltam a hyperOS-t felrakni, azt viszont csak teljes cserével lehet (wipe-al).
Alapvetően csak azonos verziók esetén megy az update, különben full install kell wipe-al. Majd kikeresem melyik tool volt. -
amargo
addikt
válasz
bluemirage
üzenetére
Köszi, akkor felrakom majd.
-
Aryon87
félisten
válasz
bluemirage
üzenetére
Már annyit váltottam régiót neki.. de semmi.
Yettel sim van benne ha számít esetleg. -
-
Aryon87
félisten
Romként fel lehet tenni egyébként a HyperOs-t? Mert gondoltam arra is hogy ha OTA nem találja, akkor feltezem rá. Az mellékes hogy már nem emlékszem mit is kell tenni, de megpróbálnám, csak kéne kis segítség mellé
-
-
-
KACSX
csendes tag

Kijött az 1.0.8.0 is, a novemberi biztonsági frissítésekkel. -
szimi57
őstag
Sziasztok! A Google szarakodása miatt felvetődött, hogy visszarakok egy gyári romot. Mi ennek a menete?
-
-
Edit!
csendes tag
Most jött! -
gezatata
aktív tag
Sziasztok!
A
https://mifirm.net/model/psyche.ttt#global
rom megbízhatónak számít?Valami rootolhato, friss, megbízható romot keresek rá.
-
mizoli
addikt
Meg ezt is írtam, 615. hsz., talán elkerülte a figyelmedet:
"Ha HyperOS volt rajta, akkor HyperOS-t kell telepíteni.
A visszalépést nem engedi. Szerencsére, mert most nem biztos, hogy lenne rendszered.Egyéb romok telepítéséhez már nyitott bootloader kell, csak a gyári eredetit, vagy annak frissítését tudod zárt bootloaderrel feltenni.
Ha egyebet szeretnél, nyisd a bootloadert. De az meg egyéb hátrányokkal járhat. Pl. bank és hasonlók nem biztos, hogy mennek, folyamatosan trükközni kell."
-
Gergol2
csendes tag
Sziasztok!
Hát nem megy ez nekem. Leszedtem a legújabb gyári Rom-ot, de nem akaródzik elindulni a flash. Először azt írja ki "Antirollback check error" amit nem igazán értek. Ezek szerint a honlapon lévőnél frissebb volt/van a telefonomon? Valahol találtam egy leírást amiben leírják mit töröljek a bat fileból, hogy ezt ne ellenőrizze. Ha azt törlöm akkor tovább megy de ezt kapom: " Erase is not allowed in Lok State"
Próbáltam már a globalt, az eu-t de semmi. A telefont magyarországon vettem (2112123AG).
Most kipróbálom mi lesz ha a kínaival kísérletezem
nyilván nem kellene működnie.Tudtok esetleg javasolni valakit, vagy egy szervízt ahová érdemes bevinni?
Addig is vettem egy redmi 13C-t, de akkora mint egy tepsi és lassú mint a dög.
Szeretném vissza a 12X-et!Köszi
Gergol2 -
szimi57
őstag
válasz
Ricsi 1984
üzenetére
Ha nem gond, hogy a készülék visszaáll gyári állapotra, egy próbát megér, de a siker nem garantált. A MacroDroid automatizálóval viszont remekül be tudod állítani a fényerőt akár a környezeti fényviszonyoknak, időpontnak, lokációnak stb. megfelelően.
-
szimi57
őstag
válasz
Ricsi 1984
üzenetére
Nálam nem produkál ilyet. Igaz nem gyári rom. Újraindítás esetleg?
-
Ricsi 1984
csendes tag
Sziasztok.
Lehet hülyén hangzik, de valaki meg tudná nekem nézni a telefonján ,hogy sötét módban pl gmail-be lépve ,ha rávilágítasz egy lámpával mintha nap sütne a fényérzékelőre (bal felső sarok) akkor nektek is megemeli a fényerőt?
Nincs autómatán, napfénymód kikapcsolva.
Nagyon köszönöm!!!
Ha másnál nem így van, érdemes szervízbe küldenem? Még garis. Nem akarom mostanában cserélni. -
SOAD19
addikt
Ezt a beállítást megtaláltam, de nekem konkrétan a yt app-nál lévő érdekelne. Az előbb újra kipróbáltam egy random videónál és működik: [kép] . Majd elindítottam egy másik videót, annál nem működik. Majd vissza az előzőre és továbbra is működik. Ezt eljátszottam egy 3. videóval is, és azzal se működik, de ezzel a videóval mindig megy. Szóval videó függő a dolog. Bár nem értem, hogy miért.
-
SOAD19
addikt
Üdv!
Az mitől függ, hogy yt alkalmazásánál, ha alulról, középről fellegyintek, azaz kiugrok a kezdő képernyőre, akkor olykor a yt-ot kirakja lebegő ablakként? Sokszor jól jönne, jobb lenne az osztott képernyőnél. Hogy kell legyinteni, hogy mindig lebegő ablakba menjen át?
-
mizoli
addikt
Ha HyperOS volt rajta, akkor HyperOS-t kell telepíteni.
A visszalépést nem engedi. Szerencsére, mert most nem biztos, hogy lenne rendszered.
Egyéb romok telepítéséhez már nyitott bootloader kell, csak a gyári eredetit, vagy annak frissítését tudod zárt bootloaderrel feltenni.Ha egyebet szeretnél, nyisd a bootloadert. De az meg egyéb hátrányokkal járhat. Pl. bank és hasonlók nem biztos, hogy mennek, folyamatosan trükközni kell.
-
voci
tag
Tegnap reggel jelzett a telefon, hogy frissítette magát, megjött az 1.0.5.0TLDEUXM 2024.08.01 android biztonsági frissítéssel.
-
Gergol2
csendes tag
Sziasztok!
Nálam nem sokkal a HyperOS után a következő történt:
Az asztalon volt a telo este akartam használni, de nem érzékelte az érintéseket. Okosan újraindítottam aminek az eredménye egy jó kis bootloop lett. Recovery mode nem hozható elő csak a fastboot. A bootloader nem lett kinyitva ezért nem tudok a Mi flash-el csinálni semmit.
Mit lehet ilyenkor tenni? Légyszi segítsetek!
Mentés persze ezer éve nem készült.
Köszi, ha valaki segít!
-
BoJa1974
csendes tag
Sziasztok. Ezt másnak is bedobta akinek be volt ragadva?
Júliusi security patch van benne.
-
válasz
ubyegon2
üzenetére
Bocs, tegnap baromságot írtam, így a második rész stornó!
Google Fotókban ott a Törlés az eszközről opció.
Ugyanitt célszerű kikapcsolni a Hozzáférés a Google Fotókhoz opciónál a Galéria hozzáférését...Ha kivesszük onnan az opciót, akkor nem készül biztonsági mentés!

(#601) amargo
Egy ideje kénytelen vagyok használni mindkettőt, épp amiatt, mert a Google Fotókban lehet managelni a képeket, videókat. Egyszerű userként rendkívül bonyolultnak látom az egész Google systemet a mobilokon, nemrég nálam is beszűkült a szabad tárhely és hiába van a plusz Google tárhely, az a mobilon elfogyó helyen nem segített.
Amúgy célszerűbb a nem 12X specifikus kérdéseket a MIUI/HyperOS topikban feltenni, azt olvasgatva elég sok hasznos dolgot találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Automata kávégépek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i7-1365U vPro 10mag 32GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

nyilván nem kellene működnie.