- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kuponok....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Megvan már az ára az új home csomagoknak: $145
Igen, a PC és TV módok HDR színkezelése egyforma, csak a processzor nevétől (A7, A9) függ, hogy pontosan milyen.
A HDR 3x3 mátrix dolgot szerintem félreértetted, hogy nem használnám.
Az A7-en sötétebbek az SDR fénytartományba eső HDR színek, mint kéne. Valahogy kezelnie kell a WRGB dolgot, és az A7 már a sötét HDR színeket is elkezdi eltolni, hogy simább legyen az átmenet a max fehérbe. Az A9 békén hagyja ebből a szempontból a HDR mód SDR tartományátt, additív RGB panelnek tűnik a WRGB (mint ahogy SDR módban mindkettő proci esetén). Ha megnézed pl. az emberek arcát egy HDR filmben (egy közepesen világos jelenetben), kicsit fakóbbak lesznek a B8-on (C8 mellett vagy másik B8-on SDR-ban).
Miért használhatatlan a BFI?
-
demmer123
őstag
B8 és C8 között minimális a különbség HDR,SDR-ben.Alig észrevehető ha kettő egymás mellé lenne rakva nem tudnád megmondani melyik a c8 és a b8.
Én is inkább B8 vettem nagyon jó áron 315-ért c8 pedig volt 399.-ért.Nem éri meg most jelen állás szerint azt a +60-70k pluszt az a minimális különbség.
Felskálázásban jobb a c8 de ki akar rossz minőséget feltolni 4k-ra ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Napelem
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hobby elektronika
- Háztartási gépek
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.