Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
chros
őstag
válasz
janos666
üzenetére
Koszi, a 4:4:4 topicot lezarhatjuk, kompromisszumot kell kotni, kinek a pap kinek a papne
En maradok a PC modnal."Az 1DLUT az 1024 pontos grayscale. Nem úszod meg, hogy tejelj érte a Spectracal-nak ... van olyan kiadás, ami csak egy-egy TV típushoz jó"
Koszi, akkor ez nem jatszik nalam, csak ezert nem fizetek biztosan
Gyorsan rakerestem, valszeg errol beszelsz, de ezt az oldalukon meg csak veletlenul sem talaltam. Mint kiderult, a Calman Home Enthusiast-ot pedig nem aruljak mar ... wtf?!
Remelem valaki majd feltori majd az ujat!!! 
Mindegy, egesz jonak tunik enelkul is a B8 PC HDR-ben.(#25989) janos666: "A HDR színkezelés más az Alpha7 és Alpha9 procis LG OLED TV-ken (szemmel látható a különbség)."
"Én is meg voltam lepődve, mikor láttam, hogy a B8-on nem is tud semmit csinálni a HDR színekkel a CalMAN"Tenyleg? B8-on PC modban nincs manual CMS control, csak grayscale kalibracio.
Az elso allitas PC modra is igaz?
A C8-on HDR-hez hogy-hogy te csak az 1dlut-ot hasznalod, s a 3x3 matrix-ot nem?"a B8-on is élvezhető a HDR, jobb mint az SDR, a C8-on pedig szerencsére szinte kiváló"
Igen? Azt hittem nincs kulonbseg a B8 es C8 kozott HDR-ben. Meg jo, hogy nincs egy C8 mellette
Le tudnad irni a lenyeges kulonbseget kozottuk HDR-ben? Koszi!"Egyedül az zavar, hogy a BFI-vel feleződő csúcsfényhez nem alkalmazkodik emiatt"
Hat nem tudom, a BFI abszolute hasznalhatatlannak tunik mind SDR es HDR modban is, igy ez nem zavar

"vagy egy bug, utóbbi esetben vélhetően az új Logó kifakító funkcióhoz köthető. Akkor is csinálja, ha kikapcsolod az SABL-t, akkor is ha nem. Akkor áll le, ha kikapcsolod az egész OLED Light csúszka funkciót"
Koszi az infot!
(#25989) janos666: "OLED Light csúszka funkció"
Beszeltel errol mas kontextusban, de felmerult bennem, hogy hogyan viselkedik a vezerles HDR modban (ekkor 100-on van alapbol) SDR-hez kepest?
- SDR-ben (gondolom) ha be van allitva egy fix ertekre (pl. 40) akkor folyamatosan egy fix fenyerot ad (amennyiben ABL/ASBL nem jatszik)
- de HDR-ben?Koszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- PlayStation 5
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Építő/felújító topik
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Villanyszerelés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- LGOLED55 G51LW TV 2025 . Új bontatlan garancia 3év.
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k - GYÁRTÓI garanciával
- BOMBA ÁR:Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- PNY XLR8 CS3140 M.2 NVMe 4.Gen 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
En maradok a PC modnal.
Remelem valaki majd feltori majd az ujat!!!
Vhiktor