Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Pontosan ezért mondom, hogy valószínűleg ugyanúgy be fog égni mind ahol sok-sok óráig statikus a tartalom.
De még akkor is ha visszatérő. (pl az esetemben szakaszosan de sok-sok euro live nézése volt)Nem nehéz kiszámolni, hogy amennyiben lineáris a degradáció és a 100 000 óra alatt veszíti el a pixel a fényerejének a felét, akkor 5-600 óra nézés után mi történik amennyiben statikus a tartalom.
Valószínűleg amúgy az elején gyorsabban romlik a cucc. -
Ren Hoek
veterán
válasz
toto222
üzenetére
Azért ne feledjük, hogy a foszforos plazmák teljesen más technológiára épültek. Maga a beégés fizikai folyamata és az elektronika is nagyban különbözik. Egy hasonlóság van, az pedig az egyedi pixelek inhomogén öregedése.
Meglehet, hogy a legújabb plazmák már védettek voltak ezellen, és/vagy inkább rövid idő alatt ghostingoltak de a folyamat visszafordítható volt.
Mindenesetre a lényeg az egyedi pixelek fényerején van. Gondoljunk bele 4K-nyi LED sor fényerejét, színhűségét kell teljesen homogén szinten tartani elektronikailag. Ez óriási kihívás. Szerintem főleg ezek az elhangolódások (image retention) korrigálhatóan a komp ciklus által.
Viszont a kumulatív beégést szerintem ez nem tudja kivédeni, mert egyszerűen az anyag elfogy azon a területen, hiába húzná utána a fényerőt. Mert az még oké, hogy egy pixel counter számolná mennyit, milyen intenzitással mennek a pixelek, és utánahúzná, csak ezt nehéz modellezni. Ráadásul ha utánahúzod, az x%-ban lebomlott anyag még több terhelést kap és gyorsabban degradálódik.Szóval az elektronika sem tud mindenre megoldást, ezt csak a kémiailag stabilabb OLED anyagok tudják megoldani. A fehér fényt különböző kémiai trükkökkel is elő lehet állítani, hogy minél kevesebb kék OLED komponens kelljen bele. Ezért lenne jó a quantum dot réteg még bele, azzal pont át lehet alakítani egyes hullámhosszú fényt hatékonyan egy másikba. + lehetne QOLED-nek hívni

-
toto222
tag
válasz
daneel_hu
üzenetére
Ez nem egészen így van,hisz a plazma tévéknél sem változott a technológia de az elektronikai módosítások révén sokkal védettebbek voltak az újabb plazmák a beégés ellen ez teljes mértékben igaznak kellene lenni az oledekre is.
Szerintem a beégés elsőssorban attól függ mennyire működik hatékonyan a beégés elleni elektronika,ez pedig akár egy adott típuson belül is akár eltérő lehet,ha pld a beégés elleni elektronika nem jól működik egy készüléknél akkor az értelemszerűen fokozottan van kitéve a beégés veszélyének.
Gondolom az LG sem szívesen cserélgeti beégés miatt a készülékeit ezért minden egyes új szériánál próbál hatékonyabb beégés elleni elektronikát alkalmazni így a 7 es széria valószínűleg jobb beégés elleni elektronikával rendelkezik mint a 6 os és a 8 as pedig mint a 7-es.
Ugyanez volt a plazmák esetében is.
Egyébként egy 11 éves pió plazmát használok számítógép monitorként és köszöni szépen semmi baja,megette a fene ha az oledek nem képesek ugyanerre

-
Joshi
titán
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Élőben én nem láttam a Hobbit 48fps verzióját, de simán megszoknám az ilyen filmeket. Nekem nem gond a folyamatos mozgás, viszont a szaggatás idegesít. A 3D miatt mentem az IMAX-be, pont ezért középre vettünk jegyet. Ennél jobb 3D hatást viszont nem nagyon éltem át mint az IMAX-be.
-
Ren Hoek
veterán
-
Joshi
titán
Anno a 48fps verziót csak néhány moziban adták, azt hiszem Győrben nem is volt lehetőség megnézni. Az IMAX-be pont a Hobbitot láttam, azt hiszem a 2. részt, de soha többet nem áldozok plusz pénzt rá. Nem mondom hogy nem jobb az IMAX a hagyományos mozinál, de csak ezért felmenni Pestre felejtős.
-
Ren Hoek
veterán
Áh, lehet igazad van... úgy rémlett ha már moziban vetítették 48p-ben (ugye azzal vették fel, ez 100%)
Akkor kiadják valami BD verzióban...de ahogy látom ez nem is lehetséges. Talán stream verzióban kijöhetett és azt rippelték, nem csak konvertálás interpolációval... de persze lehet csak interpolálgatta valaki.
Tehát akkor az Oppo is interpolált képet vetíti, és a "Truemotiont" használja, amit kirenderelt valaki.
Kíváncsi lennék a TV Truemotion és eközött van e nagy különbség.
-
Joshi
titán
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Nem tudom mire írtad azt amit. A 23,976fps filmeknél én kevésnek tartom a képkockát, a 48fps Hobbit nekem már teljesen jó. Igen van egyfajta folyamatosság, de nem olyan mint a "szappanopera hatás". Ahogy láthatod az Oppo is trükközve játssza le, de azt jól teszi. Egyébként még így is érzek kis akadozást, de jóval kisebb mértékűt mint a 24p filmeknél.
-
Ren Hoek
veterán
Na igen, de az "átkonvertálás" vajon hogyan szüli meg a képkockákat? Interpoláció...
Lehet vannak kicsivel fejlettebb interpolációs eljárások, de pl ha jól rémlik pont Janos tesztelte, brutális compute igényes, napokig futó interpolációt, de ugyan úgy keletkezhetnek artefactok ott is. Ha jobb is valamivel, a konvertálás nem jobb annyival mint a realtime Trumotion.
A szappanhatást pedig nem lehet elkerülni, épp ez a lényege. -
chris0000
őstag
válasz
Nico Toscani
üzenetére
MM-be vedd,én is onnan vettem nemrég.a 45-ből megvettem rá (27ezer) a +3évet és maradt még 18ezrem.
a 18-at fel tudom úgyis használni,h ha vmi pl 100ezer akkor is összevonható.két irányból is biztosítva vok.
emagnál ha vmi garis dolgot akarsz intézni,várhatsz akár két hónapot is mire visszakapod a terméket...
ráadásul ha megnézed mennyiért tudsz más áruházban kitrjesztett garit venni +3év 50-60ezer is lehet.1év 18-22ezer... -
sakal83
addikt
válasz
Nico Toscani
üzenetére
Vegyed meg az mmben es köss ra kiterjesztett garit akar a kuponbol ha lehet. Az emag garija nem eletbizositas... A ceg sem...
-
Partizan182
senior tag
válasz
Gtaati
üzenetére
Én custom 2/2-n használom, hetente egyszer én is kiszúrok egy egy hibát (pl kék ég elôtt repülô madárral nem tud mit kezdeni nagyon), akadozásokkal nem találkoztam.
Csak azért írtam hogy ha a 48 fpsre vagy kíváncsi azt meg tudod ezzel is kozeliteni kb. Nyilvan ott akadás nem lesz (képi hibák igen, hacsak nem az egyszem nativ 48 fps hobbitot nezed).
-
Gtaati
őstag
válasz
Partizan182
üzenetére
Helló!
Próbálkoztam a trumotion beállításokkal is de elég vacak... Ha magas értékeket használok akkor szappanopera hatású az egész meg jönnek rendesen a képi hibák is. Ha alacsonyabbra veszem beállítást akkor is vannak képi hibák és kicsit folyamatosabb a videó, de ilyenkor pl észrevehető h folyamatosabbnak tűnik a dolog és egyszer csak van egy észrevehető röccenés majd újból összeszedi magát a lejátszás és jónak tűnik és megint jön egy akadás és ez ismétlődik. Szóval számomra kis túlzással a trumotion használhatatlan.
-
krx21
nagyúr
A 8-as sorozat BFI-je eddigi videó alapján igen remény teljes... Ráadásul a hír szerint maga az interpoláció is sokat fejlődött. Remélhetőleg kevesebb hiba lesz, feltehetően. Szóval még a magyar ár sem ismert, de egy jó interpoláció+bfi-ért hajlandó volnék többet fizetni.. Valamint ott van az új videó chip, ami szintén hoz általános képminőséget a konyhára. Szóval várok egy jó tesztet.
-
Partizan182
senior tag
válasz
Nico Toscani
üzenetére
Sztem hívd fel ôket és kérdezd meg, egyszerûbb mint azon merengeni hogy mire gondolhatott a szerzô.
-
Nico Toscani
csendes tag
Sziasztok! Nagyon szemezek egy b7-el. Media Marktban most 449 + 45 ezer ajandekutalvannyal elég jó ajanlatnak tűnik.. Emagnal kicsivel dragabb de a termék kepeknel 4 ev garit irnak a 2 helyett ami szinten csabito lenne .
De ez csak egy termekkép kulon szoveggel a 4 ev Gari csak a 65" b7 nél van feltűntetve . Van valakinek tapasztalata onnan? Hogy vajon az 55" os verziora is jar e plusz két év mert akkor inkabb tőlük rendelnék.. de sehol nem talaltam egyertelmu leirast. elore is koszonom! -
Joshi
titán
válasz
Partizan182
üzenetére
"Kapcsold be a trumotiont, az 48fpst csinál alacsony settingen."
Azért nem egészen, ugyanis az interpoláció képhibákat generál még alacsony szinten is.(#11262) Gtaati rengeteg 50/60fps-es demo anyag van, sokkal jobb mint a 24. De az említett Hobbit 48fps verziót szedd le és nézd meg, az egy kimondottan mozis film.
-
Gtaati
őstag
Hello!
Lehet hulyeseget kerdezek, ha pl egy 24p-s filmet atkonvertalok 48fps-re akkor a problema megoldva? Mondjuk halvany lila gozom se lenne h mivel tudnam ezt egy 2160p hdr filmmel megtenni.... A 48fpst nem tudom h az oppo. 203 vagy a q10 pro lejatszana-e helyesen es azt a B7 szinten tudna-e kezelni es megjeleniteni. Egyebkent szivesen kiprobalnam a 48fps-t csak nem tudom mileyn programmal tudnam ezt megcsinalni a jelenlegi filmeim egyikevel.
-
chris0000
őstag
válasz
dgyuri0123
üzenetére
HDR hatáson van most.Árnyalatot,Színhőmérsékletet állítgattam de csak 0-án hagytam...
az Oled akár lehetne 50 is,de most így tetszik.sima szürke háttérkép van.
a zöld szín is végre tényleg zöld.
Oled 70
Kontraszt 90
Fényerő 50
Élesség 20
Színmélység 50
Árnyalat 0
Színhőmérséklet 0 -
Joshi
titán
válasz
daneel_hu
üzenetére
Nem az A1-es BFI-re céloztam, hanem úgy általában a BFI-re. A működési elve fekete képkockák beszúrása a valós képek közé, így verve át az agyat hogy élesebb mozgóképet lásson. De ugye ez fényerőcsökkenéssel jár amiben amúgy se brillírozik az OLED. Az egyedüli haszna a 24p filmeknél az oldalpásztázásnál látható szaggatás mérséklése lenne. Megnéztem a Hobbit 48fps-es verzióját, szerintem sokkal jobb mint a 24p-és. Az tény hogy furcsa, de én hamar megszoknám az ilyen mozikat.
-
Joshi
titán
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Sejtettem hogy ez lesz a reakciód, de ezt nem lehetett máshogy a tudtodra adni. Egyébként is végig HDR alatti fényerőről volt szó.
-
Joshi
titán
Te hoztad fel a ZD9-et én csak végig vittem a gondolatmenetet. A C8 sokkal drágább lesz mint a 720k-s C7, szóval ha számít a pénz akkor inkább C7 de ezt már írtam neked. A BFI miatt fölösleges várnod a C8-ra, a TrueMotion se egy év alatt fog felérni a csúcsra elhiheted.
-
Joshi
titán
válasz
dgyuri0123
üzenetére
"Nem HRD-ről beszélek. Még mindig az SDR az általánosabb használati mód..."
De mi végig a HDR tartalomnál levett fényerőről beszéltünk, már mint hogy nem kell levenni HDR-nél. Akkor inkább SDR levett fényerővel. Ha neked nincs HDR képes megjelenítőd akkor inkább ne kapcsolódj a beszélgetésbe. -
dgyuri0123
nagyúr
Rtings kalibrált beállítása kb. 110 cd fényerőre történt, ami 17-es oled fényerővel elérhető B7-nél és ami kristálytisztán látszik a képeken. De itt, szinte mindenki szerint ez nézhetetlenül sötét és élvezhetetlen. Hát akkor csak hajszolja mindenki a fényerőt, ha úgy tetszik...

-
krx21
nagyúr
Okés, de ez hogy jön ide? 65" OLED-re várok és biztos lesz is... Még az is lehet, hogy C8 ha időben jön és nem lesz túl drága...
De a C7 rendelésem is él, csak várni kell rá...dgyuri0123: Valami ilyesmit mondok én is!
2-3 éve még nem is volt TV Lcd-se 500 nit felett, de most hirtelen sport lett belőle. 
-
dgyuri0123
nagyúr
Persze hogy nem kell.
A világ egyik legjobb plazmájának a kalibrált beállítása 114 cd. volt nem is olyan régen. Érdemes megnézni a VT60 beállításait és a képeket a kalibrált kijelzőről.
Bármibe lefogadom, az lesz a legtöbb válasz erre, hogy szar, bebukott feketéi vannak, pedig kb ez a normális beállítás, nem az, amikor kiég az ember szeme, csak mert szemből süt a nap. Továbbra sem értem ezt a fényerő hajkurászást, amikor a moziban 80-100cd-vel nézünk filmet. És most az 1000/2000 nit a legfontosabb, mert a kb 10/20x-os fényerővel biztosan pontosabb, élvezhetőbb képet kapunk? Hát nagyon nem. De úgy tűnik, csak szerintem.(#11246) Joshi : Nem HRD-ről beszélek. Még mindig az SDR az általánosabb használati mód...
-
Joshi
titán
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Olvasd végig mit írtam, hiába vettem le a fényerőt nem történik drasztikus fényerőcsökkenés HDR-nél. Itt is látszik hogy nem úgy működik a dolog mint SDR-nél. Egyszerűen nem kell piszkálni a fényerőt HDR-nél, akit meg ennyire zavar a fényerő az ne nézzen HDR tartalmat.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
chris0000
üzenetére
Jó lesz az úgy...
még nézd meg, hol áll a fényerő (nem az oled fényerő). Ha 50 alatt van, húzd feljebb kb 50-ig, mert onnantól elkezd fakulni. Mik a beállításaid?
oled fény
kontraszt
fényerő
színtelítettség ?(#11243) Joshi: Moziban hány nit van szerinted? És nem elég?
NEM a fekete szintre gondolok, mert az szar. Ez a nit-ekkel való hajsza semmi másról nem szól, mint a számok háborújáról...szerintem. -
krx21
nagyúr
válasz
Partizan182
üzenetére
Mert egyáltalán nem kell sötét szobában az 1000nit... Legalábbis nekem nem kell.
-
Partizan182
senior tag
Miért tennétek ilyet? 600-700-as csúcsfénnyel a legszimplább 1000nites HDR10 is kompromisszumos a tonemapping miatt, ha lejjebb húzod a plafont azzal csak nyomod össze a dinamikus range-et.
Active Hdr be van kapcsolva? Dolby Visiont hogy nézitek így, hisz ott az Oled light nem a fényerőt szabályozza, nem is tudnád lejjebb venni.
-
chris0000
őstag
nem tudom Ti ,h vtok vele én ha itt hagyom a gépet,mert megy a letöltés,nem képernyő kímélőt használok,hanem menü-energiatakarékos üzemmód-képernyő KI.
5 másodperc múlva kikapcsol vagy neg is lehet szakítani ha mégse akarja az ember.
fontos,h a kikapcsoló gombot és a hangerő szabályzó gombokat ne nyomkodjuk ébresztéshez!
bármelyik másik gomb lenyomására azonnal ébred a TV. -
toto222
tag
Daneel neked nem 6 os szériád van? tudtommal azok gyengébbek beégés szempontjából mint a mostani 7 es széria.
-
törölt tag
válasz
chris0000
üzenetére
Tény, hogy nem ismerem a játékot, nem tudom, hogy néz ki. Ettől függetlenül szétnéznék a tévé és játék beállításaiban is, ha a színskálák egyeznek és a kép látványosan nem stimmel. De ha így tetszik, akkor használd így, nem fog elvinni miatta a rendőrség.

(#11231) Joshi: Nekem most, illetve még mindig Hollow Knight. Itt is csak addig lesz szerepe a tévének, amíg át nem repül rajta a kontroller.

-
chris0000
őstag
válasz
üzenetére
az a helyzet,h mikor én is tanulmányoztam a fekete szint beállítást,amit korábban linkelt Dgyuri0123 így volt leírva,tény...de a gyakorlat mégis mást mutat,persze nem minden esetben.
ebben a játékban a nappali játékmenetnél is sokkal de sokkal jobb az alacsony képvezérlés...ott pláne látszik a szürke,fakó fátyol...a színek totál fakóak lettek...élőben nagyon más hidd el nekem.
-
chris0000
őstag
verseny szinten így van egyetértek vagy aki nagyon ki akarja élezni a nyerési esélyeit.
CSGO-nál pláne,nagyon pörgős a játékmenet...
de végre már,h eljött az az idő ezzel az Oled-el,h a filmeknél,játékoknál az életszerű képet kapja vissza az ember vizuálisan...vagy még akár válthatok így is LCD megjelenítésre is...
-
törölt tag
válasz
chris0000
üzenetére
Ha gépről full RGB (0-255) jelet küldesz neki, akkor a feketeszintet is ehhez kell állítani, azaz magasra.
Alacsonyon limitált (16-235) skálát vár a tévé. Ha a teljes (0-255) skálát kapja, akkor 0-15 között egyszerűen minden fekete, 236-255 között pedig minden fehér lesz. Alacsony állásban ezért látsz a játékban egy jó nagy fekete pacát. A videón legalábbis az látszik. De nézd meg a fehéreket, azok is ki fognak úgy égni.
A filmek limitált skálát használnak, de ha gépről játszod le őket, akkor ezzel nem kell foglalkozni. A VGA átkonvertálja teljesre, amennyiben a driverben full RGB-t állítottál be. Ha külön lejátszót kötnél a tévére, akkor célszerűbb lenne limitáltra állítani a lejátszót, és alacsonyra a tévén a feketeszintet.
-
Joshi
titán
válasz
chris0000
üzenetére
Láttam élőben, de ami OLED-nél tényleg korom sötét és nem látsz semmit, addig az ellenfélnél LCD-én minden részlet kivehető még a félhomályban is. Ez OLED-nél életszerű de egyben hátrány is. Anno a Counter Strike-nál minden effektet kikapcsoltak csak azért, hogy egy füstgránátnál is lehessen látni. Értem én hogy egy single player TPS-nél nem ez a lényeg, de multinál bizony számít.
-
chris0000
őstag
válasz
dgyuri0123
üzenetére
igazad volt,tényleg LCD-t csináltam az OLED-ből...
most vok biztos benne,h de jó,h az OLED mellett döntöttem...itt van pár kép az "igazi" vs "hamisítvány"-ról + egy videó...
egy szürke fátyolt rak a teljes képre,tényleg ilyen volt az LCD mikor azon néztem...nagyon lehangoló a látvány...
és még most nem is látjátok a tökéletes éles képet,mert telóval csináltam,meg vettem fel... -
Joshi
titán
Persze, de ezt ne úgy képzeld mint SDR-nél a max fényerőt. Ezt már többször leírták, hogy nem kell parázni a HDR max fényerejétől. Ha megnézel egy HDR filmet max fényerőn és egy SDR max fényerőt akkor láthatod hogy köszönő viszonyban sincsenek egymással. Az értékeket máshogy kezeli az elektronika.
ui.: Sony A1-nél nincs is OLED fény, csak egy fényerő van ahogy az LCD tévéken is. Szóval én nem tudom hova tenni ezt az LG-féle OLED fényt.

-
Joshi
titán
válasz
üzenetére
A Sony LCD topikban kérdeztem hogy a 2017-es XE modellek milyenek felhősödés bevilágítás terén. Konkrétan az XE9xxx-es szériáról nagyon jókat mondtak, valószínű a Sony is fejlődött ezen a téren. Nyilván kontrasztban nem érhet fel az OLED-el, de aki fél a beégéstől annak a Sony XE90, XE93 is jó választás lehet. Persze nem adja a Sony olcsón ezen LCD tévéit sem. Egyébként a Dolby Vision támogatást megkapja az XE93/XE94 széria is.
-
xedamen
senior tag
Ti HDR tartalomnál megtartjátok a gyári 100-as OLED fényt vagy azt is leveszitek 30-ra?

-
törölt tag
válasz
torma1981
üzenetére
Monitorként használva Excel, Outlook, Spotify, böngésző, hasonló általános dolgoknál az ABL és image retention okozott nekem gondot. Ha rákeresel itt a hozzászólásaimra, azokon belül pedig a B6J-re, akkor látod az előzményeket. Filmre, játékra simán használnék OLED-et, fogok is, ha minden jól megy.
Monitornak viszont részemről inkább LCD, még ha tavaly óta az ABL már nem is gond. A QLED nem tudom, mennyire hajlamos a felhősödére. Nekem az SUHD-val (KS8000) nincs ilyen problémám, ezen is nagyon jó játszani. A sötét részek jobbak voltak OLED-en, ez tény. A HDR-t nem tudom összehasonlítani.
(#11204) xedamen: Semmilyen 6-65"-os eszköz miatt nem terveztem túlvállalni magam, tényleg poén volt csak.

-
torma1981
veterán
válasz
üzenetére
Persze Akkor lehet ha 12 órában játszik ugyan azzal. De az nem normál használat. Én 50-es oled fénnyel nyomom max és sokszor kiegeti a szemem. A talca sem ég bele sosem ha an képernyő kímélő. De amikor felhős a kép meg bevilágítás mindenhol akkor nem hiszem, hogy nagy élmény játszani. Ja és ugyan annyi az ára.
-
xedamen
senior tag
válasz
üzenetére
Szerintem ez már magyarországon rég nem releváns... Sokan képesek 100-120 ezres fizetésből havi 25 ezerért iPhone X-et venni

Úgyhogy gondolom egy OLED is simán belefér törlesztőre. Extreme Digitalban pl 36x 12 ezer az LG B7...
3 évet valószínűleg kibír, 12 ezer meg majdnem a bérletár... -
törölt tag
-
daneel_hu
addikt
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Azt nem, arra az öcsém van rágerjedve.
Régebben néztem azt is... amíg volt Sipos/Knézy páros. 
Inkább tenisz GS-ek. Abból van 4 torna egy évben és a TENNISTV.COM-on nem közvetítik pedig nekik nem piros a logójuk.Egyébként fura, de ez az 500 óra nagyjából csak tenisz és snooker. Semmi más.
Ebből könnyedén összejött ez az idő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Stargate
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Mozilla Firefox
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Óra topik
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65S90CAT 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év ÁRGARANCIA
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- LG OLED EVO 55 G1 GALERY design
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

2-3 éve még nem is volt TV Lcd-se 500 nit felett, de most hirtelen sport lett belőle. 
Ha a fényerő lenne nálam a lényeg, ZD9-et vettem volna...

tényleg qva jó,Robo Recall,Project Cars 2 stb...de arra már végképp nem volt időm...pár hete adtam el.sajnáltam is,de azt is,h itt "porosodik".még erre a setup-ra se lesz napi szinten idő sajnos...

Vhiktor