Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
-
(rögzített hozzászólás)
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Mehetne a rögzített hozzászólásba, ha jár erre egy modi.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jenne
őstag
válasz
polonic
üzenetére
A pollenszűrőn (aktívszenes) én is próbáltam egyszer spórolni, gondolván az olcsóbb sem annyira rossz.
Hengst aktívszenes volt benne már többször is, de rábeszéltek az egyik csere előtt egy Filtronra...Kár volt váltanom. A tapasztalat az volt a Filtronnal, aktívszenes volt az is, meg papíron bakteriális ölő meg ilyenek..., hogy tavasz elején (márciusban) lett betéve, de a nyár vége felé már érződött, hogy nem igazán szűr már. Kezdte beengedni a külső szagokat, mint az előttem haladó kipufogó gáz szag, meg hasonlók. Hengst-nél sosem volt ilyen. De főleg nem alig fél év használat után. Azt elég volt 2 évente cseréltetnem. Most is Hengst van benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Lian Li Vector V100R Corsair 650W
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 6 hó garancia, számlával!
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest