Hirdetés
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
ez az etikett. ennyi. rövidnacis férfiembert nem lehet komolyan venni, ahogy miniszoknyás, meg pitsagatyás nőket sem.
de hivatkozhatunk az üzleti életre is. elég kevés gyárigazgató jár például rövidnaciban meg flip-flop papucsban dolgozni. aki ilyenben mozog, az mind megy a szalag mellé. és a kivanapicsám öltözetű nő is beárazta magát ,mielőtt egy szót szólt volna.
ez egy axióma.szerk: ez persze messzire vezet, mert speciel bőrnaciban, hosszú hajjal, gestapo kabátban, meg martens bakancsban is kevés felsővezető jár dolgozni. én azért elég haladó szinten nyomtam a rocker életérzést és hiába voltam / vagyok korosztályom legértelmesebbje, az ajtók akkor nyíltak meg, ha felöltöztem "rendesen" meg vágattam a hajamból.
namost hogy ez így jól van-e, az évszázados kérdés...
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Napelem
- Gaming notebook topik
- Metal topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- Lenovo X13 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- ASUS TUF RTX 4070 TI 12G GAMING GDDR6X k. jó kártya megbízható helyről!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest