Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rarri
senior tag
A kereső az, ami felül van , és bele kell írni pl: http:// valami. extra .hu, a lista meg az, ami alatta keletkezik amikor beírod hogy http://, és a régi adatokat adja ki, és csak rá kell kattintani. Nincs benne ékezet.
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
-
poffsoft
veterán
akkor még1x: biztosan ugyanaz a teljes név szerepel a címsorban és az előzménylistában is???? Betűre pontosan? (előzményből megnyitod, jobbklikk a lapon, tulajdonságok, oldal címe kimásol, megvizsgál, címsorba beilleszt, és akkor sem működik?)
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
bnss
veterán
Szép estét! Kár, hogy megállt Talmácsi motorja.
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
rarri
senior tag
válasz poffsoft #6211 üzenetére
Nagyon vicces... Még a címsornak se tudtam mi a neve, akkor ezt feltételezed hogy tudom? Szerintem megmutatom annak, aki készítette nekem. Én nem csak helyesírni nem tudok, de a géphez aztán igazán nem értek...
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
poffsoft
veterán
ááá, nem, nagyon helyesen írsz!!!
/egyébként olvastam a netiketten, bunkóság szóvátenni más helyesírását.... Mea culpa! Mammu a fejemre!!!! /háát, a fejem mélyén bevillant, hátha nem megy még csuklóból, de aztán fejembe jutott, hátha egy nagyszakállú ho-ho-ho-ho-zó szép ember besegít.....
btw, publikus az album?
ha bepötyögöd ide (vagy privibe) a címet....?BacKSouL: sorri vagyok! verekedős sorri vagyok!!!
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz poffsoft #6211 üzenetére
Nem, biztosan nem néz mindenki Talmát - én például nem vagyok oda a motorversenyért ( sem )
legiaap: Ha unod, hát ne fújd Szipogni nem illik, viszont ha beüzemeled a porszívót, akkor legalább erőlködnöd nem kell Ha van kisgyerek a háznál, talán még kompatibilitási adapter is leledzik a porszívó és az orrod közé
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bubu79
addikt
válasz poffsoft #6221 üzenetére
Hosszasan sorolhatnám, de a motorok és a motorozás alapjában véve előkelő helyen szerepel a listámon
Kapálás? Ma az egyik környékbeli kistelepülésen jártunk és az út történetesen a cégvezetőnk háza előtt vezetett el - éppen kint tevékenykedett a rotakapával, amikor barátságosan rádudáltam - majdnem eldobta a jószágot a kezéből
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
rarri
senior tag
válasz poffsoft #6218 üzenetére
Ne haragudj meg érte, de nem publikus. Nem azért nem írok helyesen mert nem megy a gépelés még , hanem mert vannak beidegződött helyesírási hibáim, amikről tudom hogy hiba, de valamiért nem akarom őket kijavítani / rosszul vagyok bedrótozva? / Vállalom.
-
Bubu79
addikt
Lehet, hogy az album nem publikus, de én már jól megnéztelek magamnak egy közösségi portálon És most néztem hogy már Te is rám találtál
-
rarri
senior tag
Nekem hihetetlen, de segítetta coldrex, meg amit tegnap Xpod ajánlott. Mondjuk inni sem rossz.
Poffsoft: amíg nem nézik meg, addíg a listáról fogom lekérni.
Most megyek, mert dolgom van, lehet hogy még jövök. Addíg is szép estét!
Bubu:[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Ja el is felejtettem mondani, hogy finom lett a kakaós csiga...csak kevésnek bizonyult
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
ngabor2
nagyúr
mekkora bálvány, előtte az állvány, fogja a mikrofonját
mekkora szám, pedig nem tegnap íródott. bezzeg a mai "sztárok" "slágerei"... 2 hónap, és senki nem tud róluk semmit.
jägerem nekem is van. kér valaki? ha nem, elő se veszem. került hozzám egy kisüveg (szép sötétsárga) hp. asszem az is itt fog megpenészedni, mert az illata is büntet.
[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
Ő ki: [link]?
Régóta vagyok itt, de még nem láttam.Skynet is real. It's called Google.
-
Bubu79
addikt
válasz ngabor2 #6235 üzenetére
A Tankcsapda jó - csak sajnos a közútkezelők ingyen reklámot is biztosítanak számukra - amennyiben az utakon helyet foglaló, hasonló nevű termékeiket elhelyezik.
Eme produktum hivatalaos neve a kátyú, ámde helyenként az említett együttes nevével megyegyező méretű, a nevezett funkciót ellátni tudó példányok is szép számmal tűnnek fel a közlekedők nagy-nagy örömére
Jäger nálam is akad itthon - nem mostanában fogom kibontani, mert hukkk! rossz vége lesz
Jäger mellé a következő szám ajánlott az együttestől:"Többé az sem érdekel, ha ki vagyok rúgva
Eleget ittam és most már be vagyok rúgva..."[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
-
poffsoft
veterán
-
tbs
addikt
Ubazzz... Cserélj dokit gyorsan. Tüdő Gyulával nem tréfálkozunk. Ott órák is számítanak. Szóljál neki, hogy nem antibió bétákat kérsz, hanem kifejezetten a legtutkóbb izomszert, pénz nem számít. Képesek ezek az új eü törvények szerint hetekig pátyolgatni egy ilyet. Már ha túléli a paciens...
-
frame>24
addikt
Mondjuk ilyen velem is történt, 2000-ben: doktornéni hazaküldött, h hörghurut, aztán 1 hét múlva egy másik háziorvosunk elzavart tüdőröngtenre, ahol már baj volt. 4 hétig nyomtam az ágyat + magamba a Klacid-ot
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
Thrawn
félisten
válasz Winner_hun #6248 üzenetére
Ki vagyok éhezve valami édességre.[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Winner_hun
titán
Eddig azt hittem hogy a szakmai logout szakmai hozzászólásnak számít, de nem
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest