Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Tomasz72: Jimi home multiméter
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz
bobsys
üzenetére
Akkor nálatok már van valami extra feltéve. Se Print to PDF se más.
Hja, első gondolatom az volt, hogy Workflow-val megoldani, aztán mikor kiderült, hogy ahhoz értenem kéne Visual Basichez is (és még akkor se megy 3rd party nélkül), akkor alább adtam és mostmár kiegyeznék bármilyen megoldásban. Az eredeti formátum egyébként xml, de ez a SharePoint választása, nem az én hülyeségem...
Gépre lementeni és úgy ügyeskedni meg nem opció, mert pont azért van a SharePoint, hogy bizalmas információkat (ügyfél adatok, számlaszám és egyebek) ne tároljunk LAN-on vagy PC-n, hanem egy zárt buborékban lehessen csak elérni. Éppen ezért például LAN-ról fel tudok tölteni egy doksit SharePointra amit aztán meg tudok nyitni a buborékon belül is, de a bubin belülről feltöltött doksit nem tudom letölteni LAN-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung 27" 2K 2560x1440 monitor S27A850D PLS panel, kis hibákkal, DP porton kell használni!
- NEC 27" 2K 2560x1440 IPS monitor pici hibával PIVOT mód, HDMI, DP port
- Epson WorkForce Pro WF-C579RDWF (C11CG77401) A4-es, színes üzleti tintasugaras MFP nyomtató eladó
- iPhone 15 Pro Max Natúr Titán 256 GB
- iPhone 15 PRO 128GB fekete titán KÁRTYAFÜGGETLEN! 2027 júniusig Apple garancia! Akkumlátor 87%
- Egyedi ékszerdobozka
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Utángyártott 90W töltő 7,4x5.0mm
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs