Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: Hawking
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Hehh.

Idén horvátban nálunk még a társaság többi tagja az osztrigát sem vállalta, ketten rámentünk, mert bármilyen fura, én pl. még nem ettem. A szokásos tengeri cuccok (kagyló, rák, kalmár, tintahal) már rendszeres táplálék ha nyaralunk, a nagykagyló eddig kimaradt. Érdekes volt, üresen vasízű, vajjal vajas vasízű, de amikor borssal, citrommal, vajjal kóstoltuk, az meg isteni volt. Mondjuk elsőre 3 db elég volt, most már simán tolnám befelé. 560 Ft darabja átszámolva, helyszínen tenyésztett példányok. Frissek, de jegeltek, nem nekem kellett bontani őket.
Mondjuk tavalyhoz képest legalább már néha kagylóra, meg rákra, esetleg halra is rávették magukat, hátha jövőre ők is beosztrigáznak.
Amúgy japán étkek közül olyan igazi "ínyencséget" nekünk sosem adtak. Minden más amolyan európai szájnak is ehető alapanyagból volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest