Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Kenyér
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
EQMontoya
üzenetére
ja.
Szereztem tegnap apámnak egy asztali gépet olcsóért - egy asus barebone volt egy g550 celeronnal, a vinyót és ram-ot kivetettem, mondván, hogy van otthon ssd és nagyobb ram, belaraktam azt, de úgy tűnik, nem szereti, mert nem tudtam vindózt telepíteni... háromszor azt írta a fájlok kicsomagolásakor, hogy rossz a fájl, kétszer meg elszállt kékhalállal
aztán inkább elmentem aludni.
na mindegy, most itt vagyok vasárnap délelőtt, és ramot kell szereznem valahonnan...legalábbis én a ram-ra tippelek. Tegnap még pöpecül működött amikor reggel érte mentem, szóval
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Filmvilág
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Suzuki topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Jogász topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
aztán inkább elmentem aludni.