Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubu79
addikt
A vörös tutira nem a Te színed, és a szőke is távol áll Tőled, az fix

A hajzat jellege egyébként stimmel

Mod-ra: A világon semmi baj a fejed tartásával és a szemeddel sem - helyén van mindkettő és őszintén tekint a világra

Néró: Szalacsi bácsit már ne vedd elő, inkább túrj egy képet iwiw-en, előrébb leszel - bár leszögezném, hogy nem vagyok pedofil és melegségre sem vágyom

-
válasz
venember83
üzenetére
megfelelő mennyiségű sör ellenében nagyon szívesen
(még jó, hogy nem olvas ph-t
)Rarri: van barátja..
(persze ha őt nem zavarná, akkor engem sem..
)inkább cska kimozdulnánk, az egész napos ücsörgés után -
Verus
senior tag
Jujj de jó latinos zenét találtam

-
hirtelen valami ötlet, ahova el lehet menni egy kedves lánnyal este?
(várban már voltunk). az se baj, ha nem kell hozzá sok pénz
ma csirkemellbe fektettem vagyonom jelentős hányadát 
-
Thrawn
félisten
Csinálok pudingot!
Vaníliást.
És nem kaptok...

-
Neró
őstag
válasz
Bubu79
üzenetére
Vazz megszólalt 14. apostol.

Hasonlítotok.Kb így kébzellek el. -
ngabor2
nagyúr
hú, mit találtam
asszem elleszek este, lehet, hogy még benézek, de nem biztos 
-
tiv61us
őstag
kikaptunk mar az indianoktol is
hosszulabu asszony teged meg kell kapnom ma megennyi jutott eszembe ebdidoben
sorry -
Apollyon
Korrektor
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ezt én is néztem
Csak véleményre voltam kíváncsi na
MOD: Kabátot? Jujj, azért ennyire nem vészes...
OK viszek pulcsit is
Kösz
-
Neró
őstag
Na szép estét OFF népe.
Most csak egy órácskára leszek.(#28943) Bubu79: Szevasz öcsisajt.
Hogy van a nyihaha Ráró? -
Winner_hun
félisten
-
Apollyon
Korrektor
Hi!
Ma még nem mentem ki itthonról, milyen idő van kint szerintetek nem gáz ha pólóba megyek ki ma éjjel vagy vigyek pulcsit is? -
poffsoft
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
háát, ha vizsgamunka akkor már a nyakadon.... Az a műhely a háttérben a sajátod? Mer akkor megint sárgába fordulok

rarri: természetesen én ettem is belőle. A rakott-kel olyan szerdás kaja.... A gríz meg vacsorásasos... Bár most, hogy feldobtad, lutyagyártás lesz jövőhéten, oldalassal....

bubka: Most már eon, és csak rosszabb...

-
Bubu79
addikt
válasz
poffsoft
üzenetére
Minő meglepő - ez is a dédász felségterület

Szia Rarri
Részvétem az esti program miatt.
16 évesen 180cm-es a lányod? Kevés ilyen magasságú hölgy ismerősöm van - kollégám párja is ilyesmi magas, Náluk a kolléga a kisebb termetű ( kb. fél fejjel ), de ennek ellenére imádják egymást
A magasság nem számít 
-
Bash
őstag
Palacsintaaaaaaa

-
rarri
senior tag
Látom, azért jógyerek vagy. Maradok a Pápai fürdőnél, túl messze laksz, és a masszőröket se ismerem.
Májusban megyünk a Campónába, megnézzük a Tropicáriumot, Bettikének ez lesz az egyik szülinapi ajándéka.
Én már voltam 3-szor, és nagyon tetszik ! 
Race: te csajozol a ph-n ???
/most hallom szarvastól / -
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Aha és Őt is meg tudnád mutatni? Mi a nickje?

-
bnss
veterán
Szép estét, na meg hétvégét!

-
rarri
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
A 16 éves lányom meg 180 cm. Szerencsére nagyon élvezi, hogy ilyen magas, és pár szívet már összetört.
A 8 évesem még nem lóg ki a korosztályából, bár ő az egyik legmagasabb az osztályban. 
Poffsoft: én rakott kelkáposztát készítettem, de tejbedarát eszek.

-
poffsoft
veterán
válasz
kraftxld
üzenetére
Mert magyarisztán császári pócstán nem tudsz bankkártyával fizetni. Egyszer próbáltam, soha többé: ugyanis készpénzt kell 'idegen automatából (értsd postabank)' felvenned (jatt+500 ft), akár forintra pontosan, és a kp-val fizeted kia csekkedet (logikailag, mert fizikai pénzmozgás nem történik). ez az igazi korruptisztáni eljárás....
Winner: #28851 :wow! Asztalos lettél??? Vagy rexbajnok???
Bubka: #28848: Az óracsere naon necces náluk, 3 éve ilyentájt én is kaptam tőlük egy 350K-s elszámolót, anya majdnem infarktust kapott, én meg persze csak röhögtem. A szépcsávók novemberben leszerelték az órát, jegyzőkönyv,miegymás, az új óra elkezdett pörögni, aztán szemet szúrt nekik, hogy a régi megállt: nosza, a mérőállást nov-dec hónapban elpörgették a GYÁRTÁSI SZÁMRA!!!! Persze, mikor szóltam, hogy bekaphattyák, meg hogy ezt kicsit elqrták, annyit sem mondtak bikmakk. Ja, és a javított számla, két héttel később a fizetési határidő után természetesen az eredeti dátumokkal visszadátumozva jött ki (szerény tudásom szerint ez is teljesen jogszerűtlen), és egy kisérő sor nélkül, hogy nyaljam meg a hangjukat, vagy valami.. Korrputisztánban ezt hívják közüzemi szolgáltatásnak
. Az idei tréfájuk meg a következő volt: elszámoló számla, nem érkezett meg, 5x-i telefonos panasz után a 3. személyes (bekaphattyák) ÜFSZ találkán vére elértük, hogy kapunk 'új' csekket (mert ez sem fért a fejükbe, hogy egyáltalán nem kaptunk), és természetesen addig nem tudjuk kifizetni (már kicsúsztunk az elvi határidőből). A legszebb, hogy rá 3 napra hozott a postás 2 levelet: az elszámoló számlát, 4 nappal visszadátumozott feladással, meg a felszólítást (díjnemfizetés miatt kikötik !!!! az órát), 3 nappal visszadátumozva. Halál korrekt... Ja, és bár az ügyfélszolgálaton úttörőbecsszóra megígérték(követelésünkre), hogy nem lesz késedelmi pótlék, miegymás, ennek ellenére jött a kikötési fenyegetőzés(és végül a késedelmi pótlékot is leverték rajtunk...). És itt sem sikerült annyit kicsiholni belőlük, hogy nyaldmegahangom.
5 telefonálás után még mindig ott tartottunk, hogy hülyék vagyunk, mi tutira megkaptuk a számlát. Valószínű az a 2 db A4 papír vitte csődbe a dédászt...Szóval korruptbürokratisztán rulez...
Amúgy ebédre gyenge szárazbabfőzelék(veresbab, ecetes-tejfölös), sültkolbász készült , meg marharostélyos vadasmártásbanl, makarónival (régi szép iskolás menzai idők
) by myself...
Ja, és tegnap közösen gyártottunk 'kókuszgolyókat' a gyerekekkel, uh. ízlett nekik
-
rarri
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
Pont azért fogalmaztam úgy, hogy " én még nem találkoztam " . De attól még van olyan ember, pl. van egy 2méter 40 cm-es férfi, akit a tv-ben láttam. Az ilyen magas emberek nem állnak meg a növésben a kamaszkor befejeztével, hanem sajnos tovább nőnek az agyalapi mirigy betegsége miatt.
Viszlát: szia!

-
Viszlát
addikt
Üdv off népe egy angol expressről. Itt is sok a répce.

-
Thrawn
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Neked is haverod a sekiloníl?

-
Thrawn
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Hiába fáradtál

rarri: Sámlit mindenképpen vigyél, ha bolonddal kezdesz

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Dell Latitude 5440 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Aranyosak.A BMW-t meg küld el postán.

(még jó, hogy nem olvas ph-t