Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egy korszak vége
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Digitális Állampolgárság Program
- Karácsonyi pofára esés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
titán
Jó éjt, én megyek aludni, 37 és fél óra (még a top5-ben sincs benne de mindegy) fentlét után. Kíváncsi vagyok meddig fogok aludni
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Bubu79
addikt
válasz venember83 #29792 üzenetére
Nem, dehogy is - propeller is csak pár autón van a környéken
A hőcserélők vannak alumiskából, amik részt vesznek a hűtési folyamatban
Rarri: igen, délutános voltam én is
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Thrawn
félisten
válasz Racecam #29791 üzenetére
Elgépeltem. Az lett volna, hogy 'rarri ne olvass vissza!'
Neee, csak csavarhúzót neee!
ps: kíváncsi vagyok ha nekem ennyiért csavarhúzó jár ( ), akkor a vénség mit kap ( )...
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Bubu79
addikt
válasz Thrawn #29788 üzenetére
Így ahogy csipogod Veszünk hozzá némi áramot, pár kompresszort meg egy kevés aluminiumot és szerteszét szedjük a levegőt
Szia Rarri
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
-
Racecam
nagyúr
Szia!!
u.i.: Puszi!!
[ Szerkesztve ]
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Bubu79
addikt
válasz venember83 #29784 üzenetére
Itt van a kép - de nem lett jó sajna, jóformán semmi nem látszik rajta
Maga a szerkezet egy átlag kútgyűrűnyi átmérőjű beton gyűrű, ami egy kavicságyat rejt maga alatt - az egyik folyamat szivattyú behűtésekor készült a kép...
A köddel nem az Omega koncertjére készítettük fel a terepet, hanem a gázosodó oxigén látható távozás közben. Sajnálom, hogy nem sikerült
-
csapos2
addikt
Késő, megtettem...
[ Szerkesztve ]
Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
venember83
nagyúr
válasz Bubu79 #29782 üzenetére
A szándék a fontos.
Ma még nem volt a hsz-eimben youtube-os link. Most már van.
-
Bubu79
addikt
válasz Racecam #29780 üzenetére
Ma olyan alkalom adódott, ami ritkán jön össze melóhelyen - forrásban lévő cseppfolyós oxigént láttam ( -183 fokos ) - csináltam képet róla, de nagyon tré lett, mert csak messziról sikerült telóval fényképeznem
Pedig iszonyatosan szép, azúrkék színű folyadék - de nem tudtam kellőképpen közel menni hozzá, mert hihetetlen módon gázosodik minden extra celsiustól Pedig szívesen megosztottam volna Veletek a látványt
Mikulás: Azért érdekes, mert a másik két összetveő, amit szintén kinyerünk a levegőből ( argon és nitrogén ), teljesen színtelen - de ez valami csodálatos - főleg télen jön ki jól, amikor tartálykocsi töltése után a sofőr a tömlőben lévő maradékot a hóra löttyinti...
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
Jó estét Mindenkinek...
-
tiv83us
veterán
válasz venember83 #29775 üzenetére
En mindig papiron adom.
Nekunk adogatjak cash-ben is, meg papiron is.
En ha legkozelebb hotelbe megyek es szuksegem lesz segitsegre, akkor hagyok neki a front desk-en.Always Outnumbered, Never Outgunned
-
Verus
senior tag
válasz RoyalFlush #29773 üzenetére
Nálunk tökéletes.
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
RoyalFlush
őstag
A Győzike show-ra elment az adás (upsz) .. nem mintha nézném, csak fel kellett volna vennem
Verus: nálatok?
(#29774) Verus: Okés, köszi. Mindenesetre nem a mi készülékünkben van a probléma, mert a város több pontján sincs ..
[ Szerkesztve ]
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
Tim82
félisten
válasz frame>24 #29769 üzenetére
szóljak a modkerben? nem értem, mi a bajod a brazil gépsorral. ( )
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
frame>24
addikt
Amúgy igen, szinte tök fölösleges egyébként ez a HUN vs USA összehasonlítás, mert akkora gap van, minden értelemben, hogy az eszméletlen. Igen, a készpénz alapjában véve "régimódibb", meg kockázatosabb, de egyszerűen itthon valóban a cash használata a gyorsabb.
Van egy másik vonatkozás is:
van itt egy népréteg, akiktől sokszor hallom, hogy "én jobban szeretem, ha ide a kezembe adják a pénzemet." Általában véve nekik köszönhetjük a "csodás" helyzetet, amiben kis országunk van. (van egy érzésem, hogy ez moderálás gyanús lesz...), nem kívánok jobban belemenni.[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
Thrawn
félisten
Csoki?
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
addikt
rég írtam már a blogomba
RexpecT: Szevasz, miezakülönköszönés? megtiszteltetés vagy valamit elfelejtettem?[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
szép jó estét mindenkinek, látom, ez most a Pénz, pénzügyek topik.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
addikt
válasz Winner_hun #29756 üzenetére
ez a hitelkártya volt, a folyószámlás kártyámnál asszem havi 1 felvét ingyenes, de ezt sem használom ki, mivel hónap elején mindíg bemegyek a csajokhoz, oszt kiveszem mindet, franc se keresget állandóan automatát, meg én pont azafajta vagyok, aki szereti ha van nála
-
addikt
válasz ngabor2 #29752 üzenetére
Kártyás fizetés a legtutibb, eccer rámtukmáltak egy hitelkártyát citty bankék, jól jött, kellet egy kis tartalék, mindegy nem ez a lényeg, hanem megyek a kútra tankolni, mondom fizetek ezzel, mert ugye a fizetés ingyen van vele, hát de nem lehetett, és egy ATM automatás pénzfelvét, meg olyan 700-800 FT körül mozog, rafkósak vissza is kapták
-
-
frame>24
addikt
Bocsánat, de kénytelen vagyok megemlíteni, hogy sok hsz-ed olvasva immáron egyértelműnek tűnik, hogy nagyon eltávolodtál a "magyar valóságtól..."
Én elhiszem, hogy Ámerikában más az infrastruktúra, de hidd el, idehaza nincs még a pottyantós retyón is kártyaolvasó, hogy mindenhol azzal fizessünk...[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
nike_
addikt
Na, én lassan megyek dőlni, holnap suli...
Sziasztok.
-
Bash
addikt
válasz venember83 #29745 üzenetére
Semmi köze a gyerekkoromhoz. Egyszerűen koszos, kényelmetlen, veszélyes, számolni kell, sok helyet foglal, az apró még zörög is, ha elhagyod/ellopják annyi neki... egyszerűen semmi előnye nincs a kártyával szemben, a pénztárcám is olyan, hogy csak kártyákat lehet belrakni.
[ Szerkesztve ]
http://bashtravel.com/
-
1010
őstag
válasz venember83 #29745 üzenetére
ráadásul most gyengül a dollár, lehet átkéne váltani
érős forintba[ Szerkesztve ]
-
Bash
addikt
válasz venember83 #29732 üzenetére
Én meg ingyen vehetnék fel a számláimról, amíg van rajtuk pénz, sőt van amelyikről még tovább is, de nem teszem, mert utálom a készpénzt és nincs is szükségem rá szinte sosem.
http://bashtravel.com/
-
nike_
addikt
válasz RoyalFlush #29737 üzenetére
Nem, de te így fogod.. Szükség megódás ééé!
-
Racecam
nagyúr
-
venember83
nagyúr
válasz Winner_hun #29738 üzenetére
Ban?
-
Winner_hun
titán
Sok lesz már ebből az avatarból itten
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
nike_
addikt
Bash mindig linkel valamit szóval Te is linkelj!
-
nike_
addikt
-
RoyalFlush
őstag
De jól este most egy üveg sör, de nincsen itthon csak szóda
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
Racecam
nagyúr
Nekem meg nincs pénz a számlámon, nem is tudok felvenni még pénzért sem. Akkor most miről is beszélünk?
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
ngabor2
nagyúr
miért írtok offban az offban?
amúgy rájöttem, hogy a kuka, meg a pirossapkás kódoltan beszél, valódi csokiról nincs itt szó no most jóóól lebuktattalak titeket
óó, a szép jövő sajnos kifacsart citrom
óó a földgolyón én már nem vagyok itthon
óó néha jó, néha rossz a vége
óó egy léghajó némán zuhan a mélybe[ Szerkesztve ]
-
Racecam
nagyúr
-
Racecam
nagyúr
-
Racecam
nagyúr
Kuka vagy?
Később csoki?Com'è diverso il mondo visto da qui
-
addikt
válasz ngabor2 #29715 üzenetére
Jaja, így kezdik, aztán ha jól feltolták már a keretedet, ami meghaladja a fizudat jóval, akkor kezdenek el szemétkedni, ezzel meghálálva az eddigi hűséged a bank felé, csóri kolléganőm is így volt, először rátukmálták, szegényke belement mert jól jött a pénz, pár hónapig nem is volt gond, de egyszer csak megdöbbenve tapasztalta, hogy alig tud felvenni pénzt, bement az otp-be, ott meg közölték vele, hogy így járt
-
ngabor2
nagyúr
válasz Janoska26 #29714 üzenetére
hitel esetén az a tapasztalatom, hogy nem megszüntetni szeretik, hanem keretet növelni. most akartak mindenáron a fizumnál 2x nagyobb összegű hitelkeretet rámdumálni. nem hagytam magam, így minden fizunál feltöltődik a keret, mindig átmegyek pluszba. h folyószámla-hitel csak eltolja az adósságot.
-
addikt
válasz ngabor2 #29711 üzenetére
az egyéb ok gondolom valamiféle bankszámlahitel lehet, akkor szólj nekik amiatt sokáig nem lesznek odakötve, ugyanis kénye kedvük szerint változtathatnak rajta, ha úgy tartja kedvük, visszábbveszik, vagy egyszerűen meg is szüntetik, és a kedves kolléga amikor venne fel zsét, nem tud, és az apróbetűs rész elolvasása után rádöbben, hogy beszopott Én egyszerű Takszövös vagyok, és szívesen járok be havonta egyszer, úgyis van arra dolgom, olyan kedvesek, aranyosak, nekik még számít az ügyfél elégedettsége
ja mellesleg itt is van bankszámlahitel lehetőség, igencsak kedvező feltételekkel, van ingyenes kp felvét sajátból, és másik automatánál se sokat kell perkálni, mondjuk fogalmam nincs mennyit, nem is igazán érdekelt eddig[ Szerkesztve ]
-
jeges
senior tag
válasz VladimirR #29709 üzenetére
1. ebbe' igazad van, én is tartok egy otp-s számlát pont emiatt. viszont én nem panaszkodom rájuk, pontosan tudom, hogy ennek a tényleg jó elérhetőségnek megvan az ára.
2. oldalt, kapcsolódó dokumentumok között az első 6. § (5)
3. az általad vázolt folyamatban nincs is, ez az eset a bankon belüli átutalás. ezért viszonylag gyors. bankok között nem ennyire egyszerű, ott honnan tudja a küldő bank, hogy létezik-e az ellenszámla? ezen felül a giro nettó forgalmat számol el, aminek minden banknál stimmelnie kell ahhoz, hogy helyes legyen az elszámolás.#29710: ok, hogy ingyen, de mi van, ha nincs atm a közelben? otp esetében ez jóval ritkább...
#29712: egy hónapba' mire nem elég az 5 kp-felvét?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz VladimirR #29709 üzenetére
aztán mi annyira jó az otépés automatában, amikor más bankoknál BÁRMELY automatából havonta TÖBBSZÖR is ingyen vehetsz ki pénzt,
nota bene, az ingyenes kivét felhasználása után is OLCSÓBBAN veszel ki pénzt az otépés automatából, mint a 'zótépés ügyfelek?
Az ótépés ügyfelek lustasága miatt olyan az a bank, amilyen.
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
VladimirR
nagyúr
1: gondolkodtam mar rajta, viszont rohadtul kenyelmes tud lenni, hogy szinte barmerre eldobok egy kovet, otp-s automatat talalok el
2: kosz az infot, ez igazan hasznos, elni fogok vele a tovabbiakban
3: itt ugy altalaban azt nem ertem, hogy miert van szukseg egy-egy atutalashoz emberi beavatkozasra
el tudnad ezt magyarazni egy teljesen laikusnak?
mert en nem latom, hogy az alabbi folyamatban hol szukseges az ember:
-atutalast inditok
-a rendszer kegnezi, van-e fedezetem/keretem
-megnezi, letezik-e az ellenoldali szamlaszam
-atzavarja a penztfokukac: muszaj alcaznom magam, ha mindenki megtudna, hogy _valoban_ tokeletes vagyok, egy perc nyugtom nem lenne
[ Szerkesztve ]
-
-
jeges
senior tag
válasz VladimirR #29697 üzenetére
1. válts bankot, ebbe' a szabad világba' még ezt is megteheted
2. a bankok bizony jogszabályok mentén működnek, max kihasználják, hogy az ügyfél nem megy a pszáf-hoz minden aprónak tűnő problémával. mint fent írtam, én is megtapasztaltam, hogy egyes bankok szeretnek ülni ügyfél pénzén, de ha ez bizonyítható, akkor csúnyán meg lehet büntetni a bankot, és az mnb hál'stennek hajlik is rá, hogy szankcionáljon ilyen ügyekben. www.pszaf.hu vagy www.mnb.hu tehet az ügyben.
3. mer' az elszámolásokat végzőknél is emberek dolgoznak, akik hogy-hogy nem, nem szeretnek éjjel dolgozni. egyébként meg van még egy tényező, hogy a banki rendszereknek is szükségük van időre az üzleti nap zárásához/nyitásához, amikor óhatatlanul "üzemszünet" van bizonyos szempontból (mondjuk kártyás tranzakciók ekkor is működnek). persze ez a szünet nem délután négytől másnap reggelig tart.
szerk: #29701: igen, jogtalanul. meglepő, mi?
[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
Happiness seems to be loneliness
And loneliness chilled my world.Skynet is real. It's called Google.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ukrajnai háború
- 6000 napnál régebben regisztráltak
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- XPEnology
- További aktív témák...
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest