Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- daninet: Automatikusan fordított magyar feliratok AI segítségével
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Van valami abban, amit írsz - de ha szétnézel, nem rögzített a topik témája - mindig akad valami, amiről szól ( még akkor is, amikor látszólag semmiről sem szól ) - ami állandó, az nagyjából a hangulata. Ez lehet a népszerűsége hátterében.
Egyébként ezt a hsz-edet nyugodtan írhattad volna ON-ba is, bár úgy rémlik legalább annyira védjegyed az OFF írás, mint egy Sárkánylányé, akit sajnos igen régen láttam a fórumon - mióta elment kissárkányokat nevelni...
Ő megbolondította még az egészet azzal, hogy zárójelbe is tett mindent - holott amit közölt az nemhogy mellékes nem volt, hanem értékes volt minden betűje...Gyanítom akadnak páran, akik tudják Kire gondolok...
-
poffsoft
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Attól még lehet chattopik.... Bár azért ejnyebejnye jár....
vagy nem?Bash: tildy is megdícsért már ma.....

-
rarri
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Komolyan szeretném, ha elmondanád, hogy ebben a tropikban miről kellene beszélni. Én még nem voltam itt, amikor indult, és igazából csak tudatlanul írtam amit gondoltam. De ha megmondanád, hogy miről kell itt beszélgetni, azt megköszönném.

-
Thrawn
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Ez a feeling egyszer mindenkit utolér?
És ez a gondolat honnan jött? Valahonnan csak elindult az a bogár...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 48GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- AKCIÓ!!!! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest