- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
PazsitZ
üzenetére
Mondom hogy tudatalatti. És mikor megmagyarázza valaki, akkor leesik, és hirtelen átformálja a véleményt. Vagy nem.
És van a köztes megoldás, mikor egy irritáló, idegesítő dolgot bedobnak látszólag véletlenszerűen valahova, és beszéltetik róla az embereket. És a sok hülye ember meg beszél róla, ahelyett hogy ignorálná. Hogy így szar, meg úgy, de mégis beszélnek róla.
Ennek lettünk páran az áldozatai most, NG áldásos tevékenysége előtt. Még én is elkövetem a hibát, pedig elég jól ki vagyok képezve a marketingszakmából, ugyanis egyik legjobb barátom, volt osztálytársam marketinges, és 2,5 évig egy albiban laktunk.
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Milyen videókártyát?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Rendszergazda topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Anime filmek és sorozatok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Dell Latitude 5410 - 14", i7-10610U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest