Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
bmx powa
tag
válasz
Whaskes
üzenetére
egyáltalán nem baj, emlékezetem szerint nem mondtam ilyet...mondjuk vannak akik ezt gáznak tartják, ha valaki 16évesen még szűz, de eléggé lenézem az olyan embereket akik így gondolkodnak...mellesleg NEM cigizek, de a környezetemben elég sokan cigiznek
és ez nem azért szomorú mert hogy énis rá fogok szokni a társaság hatására. ha egy év alatt nem szoktam rá, továbbra sem fogok. ennyi akaraterőm azért van...
Aktív témák
Aktív témák
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Melyik tápegységet vegyem?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Napelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- RX 7800 XT REFERENCIA KÁRTYA !!!
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB Fekete titán - Samsung.hu rendelés, újszerű állapot
- Apple iPhone 15 87% Akku.Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4638
- GeForce GTX 1650 SUPER (OEM HP) -
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és ez nem azért szomorú mert hogy énis rá fogok szokni a társaság hatására. ha egy év alatt nem szoktam rá, továbbra sem fogok. ennyi akaraterőm azért van...