Hirdetés

Aktív témák

• Whaskes

senior tag

embörök, meghalt az off? akkor mondok egy viccet:

mivel felhívta valaki a figyelmemet, hogy egy embernek kifogásai vannak bizonyos szavaimmal és kicsit zörög a léc alattam, ezért megpróbálom kicsit kúltúráltabban megírni:

Isten kiválasztott népének egyik lánya összeházasodik egy magyar etnikum származású ffi-val. Eltelik egy év, megszületik a gyerekük. Eltelik még 5 év és a gyerek 5 évesen oda megy az apjához és megkérdezi: Apa, én Isten kiválasztott népéhez tartozom, vagy magyar etnikum vagyok? Az apa felháborodottan mondja: peeersze, hogy magyar etnikum vagy! Ezekután oda meg az anyjához: Anya, Én Isten kiválasztott népéhez tartozom, vagy Magyar etnikum vagyok? Az anya azt mondja: Természetesen Isten kiválasztott népéhez tartozol. A gyerek kicsit összezavarodtan, amikor este leülnek együtt vacsorázni, megint felteszi a nagy kérdést. A két szülő megkérdi, hogy ez most miért is érdekli annyira? Erre a gyerek: Hááát, tudjátok, van egy piros biciklije a szomszédnak. Most nem tudom mitévő legyek, alkudozak, vagy csak símán lopjam el?

Aktív témák