Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• venember83

nagyúr

válasz parandroid #6015 üzenetére

Sajat gyerek fontosabb, mint a szomszedi jo viszony, szomszed gyereket ugyse fogjatok ti megnevelni, igy ne jatszanak egyutt. Aztan ha egyik gyereket se engedik a szomszedhoz, akkor talan rajon, h valami nincs rendben a kolkevel... Vagy nem. De ez mar nem rajtatok mulik. Elnezest a keretlen tanacsert :B

tildy: A beszed fontos szereppel bir, de csak akkor ha aktivan/meg- hallgatjak. Ha a szomszed nem veszi eszre, hogy mi folyik a gyerekevel, akkor ketlem, h lenne annyi intelligenciaja, hogy felretegye a buszkeseget s megfogadja mas tanacsat/kioktatasat.

• tildy

nagyúr

válasz parandroid #6015 üzenetére

Valóban nem tudom, és nem tapsikálós smileyt gondoltam, hanem ezt : :(
    A másik az most olyan hisztizősnek adta ki magát.

Csak kicsit úgy érzem, mintha a másik gyerek ellen lennétek, mintha a másik gyerek maga az ördög lenne, közveszélyes (skatulya), miközben valószínűleg az lehet a háttérben, hogy nem figyelnek rá, nem szeretik, és a harapdálással valószínűleg csak a figyelmet szeretné magára vonni.

A legrosszabb, hogy mindenki csak leveszi róla a kezét, óóó nem az én gyerekem, mi közöm hozzá? Ó hát ez egy égető - szól az anyuka. 20 hónapos gyerekről van szó, nem hinném, hogy totálisan tisztába lenne azzal amit tesz. Foglalkozni kell a gyerekkel Gondozni, ápolni, szeretni , ezt még akkor is tudom, ha sosem volt megszületett gyerekem.

Aktív témák