- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- horzoli: Auchan házhozszállítás
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
PazsitZ
üzenetére
hááát, a dimetil-szulfátot én se szívesen kortyolgatnám, állítólag elmegy tőle az ember hangja is.
én ma is, meg holnap is lencsefőzeléket fogok enni jófajta disznópörkölttel. a töltöttkáposztát most hanyagolom
a brassóit meg nem szeressem. a rakott krumpli finom, csak nem merek csinálni, mert nem tudnám hova tenni... így jár az ember, ha jó anyja van
ezért nem bírok én lefogyni...Hans26: az, hogy egyetemen valaki a középsulis tudásából él, az nem azt jelenti, hogy nem tanul, csak azt, hogy egyetemen sokszor alacsonyabb színvonalon tanítanak bizonyos tárgyakat, mint szakközépben. én is így voltam, alkalmazott kémia szigorlatra középsulis tankönyvből/jegyzetekből készültem, kiegészítve pár egyéb speckoll anyagával.
Aktív témák
- Fizetésképtelenséget jelentett a Nacon, indulhat az átszervezés
- Építő/felújító topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Akciókamerák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Witcher topik
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gyúrósok ide!
- World of Warships
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 14" Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Godox X3N kioldó (NIKON)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a brassóit meg nem szeressem. a rakott krumpli finom, csak nem merek csinálni, mert nem tudnám hova tenni... így jár az ember, ha jó anyja van