Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Kidus
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
Borzaszto lehet... remelem sosem tudom meg, milyen erzes.
Tudom, eleg szar parhuzam, de nekem csak gazdikkal van tapasztalatom, akik elvesztettek a kutyajukat, macskajukat... lattam megtermett ferfiembert magaba roskadni es zokogni az allat felett. ( Pedig "csak" egy kutya volt ). Akkor sem lehet mit tenni. Ilyenkor jobb leginkabb semmit nem mondani, csak megertonek es elozekenynek lenni, es inkabb nem kerdezgetni, nem mondani okossagokat, mert nincs olyan, amit egy idegen ilyenkor tehet vagy mondhat, ami segit ( szerintem ).
Aktív témák
Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Gyúrósok ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Witcher topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Apple MacBook
- Konzol Screenshot
- Opel topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Apple IPhone 15 Pro max 256GB kártya-független akksi 85%
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Üzletből, garanciával,Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 /i5-11gen/16RAM/512SSD/ újszerű állapot/magyar bill
- Intel I7-6700 / Akciós Ár!
- Intel I5-9500T / Akciós Ár!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- AKCIÓ! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest