Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
megkaptuk a papírt, hogy a mozgóbér maradékából ki mennyit kapott. a kifizetés már megvolt. hárman kibontottuk a sajátunkat, és azonos véleményen voltunk. a véleményt leginkább a (csak kultúráltan) topikban lehetne elmondani. az ott szereplő pénz 44%-át kaptuk kézhez. mi ez, ha nem mocsokság? közben meg híresztelik, hogy így a világ legnagyobbja, meg úgy fejlesztés, meg kiemelkedő karrierlehetőség... igen rossz véleménnyel vagyok a bérpolitikájukról.
de hogy jó is legyen: úgy néz ki, ismét kiélhetem vegyészi hajlamaimat, az egyik anyagot csak így lehet megcsinálni
kőkemény szerves kémia, jóóó kis veszélyes anyagok, rengeteg oldószer, büdös és nagyon mérgező segédanyagok... ezt szeretem.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- IPHONE FELVÁSÁRLÁS AZONNAL!
- Lenovo Legion Pro 5 16ADR10 / RTX 5060 115W / Ryzen 9 8945HX / 32GB DDR5 / 2.5K 240Hz /Garancia 2028
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Steelseries Arctis Gamebuds (Playstation) Gamer vezeték nélküli fülhallgató
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- 27% GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX Alaplap bontatlan új !
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
kőkemény szerves kémia, jóóó kis veszélyes anyagok, rengeteg oldószer, büdös és nagyon mérgező segédanyagok... ezt szeretem.