- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
megkaptuk a papírt, hogy a mozgóbér maradékából ki mennyit kapott. a kifizetés már megvolt. hárman kibontottuk a sajátunkat, és azonos véleményen voltunk. a véleményt leginkább a (csak kultúráltan) topikban lehetne elmondani. az ott szereplő pénz 44%-át kaptuk kézhez. mi ez, ha nem mocsokság? közben meg híresztelik, hogy így a világ legnagyobbja, meg úgy fejlesztés, meg kiemelkedő karrierlehetőség... igen rossz véleménnyel vagyok a bérpolitikájukról.
de hogy jó is legyen: úgy néz ki, ismét kiélhetem vegyészi hajlamaimat, az egyik anyagot csak így lehet megcsinálni
kőkemény szerves kémia, jóóó kis veszélyes anyagok, rengeteg oldószer, büdös és nagyon mérgező segédanyagok... ezt szeretem.
Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Több ezer műholddal bővülhet az Amazon flottája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Robotporszívók
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bestbuy játékok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold- 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4514
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
kőkemény szerves kémia, jóóó kis veszélyes anyagok, rengeteg oldószer, büdös és nagyon mérgező segédanyagok... ezt szeretem.