Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
megkaptuk a papírt, hogy a mozgóbér maradékából ki mennyit kapott. a kifizetés már megvolt. hárman kibontottuk a sajátunkat, és azonos véleményen voltunk. a véleményt leginkább a (csak kultúráltan) topikban lehetne elmondani. az ott szereplő pénz 44%-át kaptuk kézhez. mi ez, ha nem mocsokság? közben meg híresztelik, hogy így a világ legnagyobbja, meg úgy fejlesztés, meg kiemelkedő karrierlehetőség... igen rossz véleménnyel vagyok a bérpolitikájukról.
de hogy jó is legyen: úgy néz ki, ismét kiélhetem vegyészi hajlamaimat, az egyik anyagot csak így lehet megcsinálni
kőkemény szerves kémia, jóóó kis veszélyes anyagok, rengeteg oldószer, büdös és nagyon mérgező segédanyagok... ezt szeretem.
Aktív témák
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windowsos tablet topic
- Steam topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
kőkemény szerves kémia, jóóó kis veszélyes anyagok, rengeteg oldószer, büdös és nagyon mérgező segédanyagok... ezt szeretem.