Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Tomasz72: Jimi home multiméter
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
megkaptuk a papírt, hogy a mozgóbér maradékából ki mennyit kapott. a kifizetés már megvolt. hárman kibontottuk a sajátunkat, és azonos véleményen voltunk. a véleményt leginkább a (csak kultúráltan) topikban lehetne elmondani. az ott szereplő pénz 44%-át kaptuk kézhez. mi ez, ha nem mocsokság? közben meg híresztelik, hogy így a világ legnagyobbja, meg úgy fejlesztés, meg kiemelkedő karrierlehetőség... igen rossz véleménnyel vagyok a bérpolitikájukról.
de hogy jó is legyen: úgy néz ki, ismét kiélhetem vegyészi hajlamaimat, az egyik anyagot csak így lehet megcsinálni
kőkemény szerves kémia, jóóó kis veszélyes anyagok, rengeteg oldószer, büdös és nagyon mérgező segédanyagok... ezt szeretem.
Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC - i5 13400f, RTX 3080ti és 16gb RAM + GARANCIA
- Corsair MP600 PRO XT 2TB Heatsink NVMe PCIe Gen. 4
- Samsung 27" 2K 2560x1440 monitor S27A850D PLS panel, kis hibákkal, DP porton kell használni!
- NEC 27" 2K 2560x1440 IPS monitor pici hibával PIVOT mód, HDMI, DP port
- Epson WorkForce Pro WF-C579RDWF (C11CG77401) A4-es, színes üzleti tintasugaras MFP nyomtató eladó
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
kőkemény szerves kémia, jóóó kis veszélyes anyagok, rengeteg oldószer, büdös és nagyon mérgező segédanyagok... ezt szeretem.