- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: Változások 2. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
Szép estét...
Ülök a buszon ma, zenét hallgatok, az ülésem háta, mint szitne minden volán buszon el van törve, és simán hátracsuklik, ha kicsit erősebben próbálok beledőlni. Mind1, utazom, jóez kész... Pont pihentetem a szemem a másik oldalon (mellettem) ülő bájos nő formás combjain ( ha esetleg olvasod, akkor grat a virgácsaidhoz
), ekkor felszáll 2 ember... Nem akarom részletezni, lényeg az, hogy felismerhetőek a buszmegállóban hagyott 10 centis szotyi halomról, a makkos cipő plusz neon lila melegitőről... Mit ad isten pont a mögöttem, és a másik oldalon átlósan mögöttem lévő széket nézik ki, hogy leüljenek. (A szagot, ami ápol és eltakar meg sem említem) Oké, nem vagyok én semmi jónak az elrontója... Szóval hol is tartottam? Ülök, zenét hallgatok, legeltetem a szemem ( oh, azok a combok
).. Aztán egyszercsak azt veszem észre, hogy ilyen 10 centiket esik hátra a támlám, mert az a khm.. szegény hátrányos helyzető ember ordítva magyarázott, csak közben elfelejtette elengedni a támlám kapaszkodóját... Pár perc után meguntam és hátrafordultam, hogy elnézést, tudom bunkó vagyok, meg az én k.va anyámat, de nem lehetne, hogy elengedje a támlát, mert idegesit, és kellemetlen... Erre a másik, (amelyikhez nem is szóltam) nekiáll ugatni, hogy Há figyejjé má, te mit képzelsz ki vagy te? ( vagy valami ilyesmi, hogy őszinte legyek nem értettem tisztán a tájszólását) Ekkor felálltam a székből, és azt hiszem tudatosult benne, hogy kb jó 30 centi és legalább annyi kiló előnyöm is van vele szemben, mert egyből kicsit elhalkult a hangja... Majd elmagyaráztam, még 1x, hogy mit szeretnék, se többet, se kevesebbet... Persze az örömöm kb 15 percig tartott, utánna elfeledkezett magáról, és folytatta, de hát tudom én vagyok a rasszista bunkó, hogy nem hagyom szegényt kibontakozni...Amúgy megvan az rányítástechnikám
Bár szenvedtem, és a végén már azt firtattuk, hogy miért is kéne kettest adnia, az elégtelen tudásomat leszámítva 
Bázz, azt hittem Voda kolleginának nyitottak egy saját topikot

Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Crimson Desert - Fókuszban a szinkronhangok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- LEGO klub
- Milyen monitort vegyek?
- BIOS topic
- Vicces képek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Mini PC (ITX) i7 265K 9070 XT 32 GB DDR5 8000Mhz
- Gigabyte RX 6700 XT EAGLE 12G Szép állapotban 1. tulajtól, 2026.04.14-ig garanciális
- Microsoft Surface Book 3 15 i7 / 32GB / 512GB SSD / Windows 11 Pro
- Macbook air M4 15col, éjfekete, magyar
- ASUS ROG Strix OLED XG27AQDMGR (1440p,240Hz,TrueBlack Glossy,G-Sync) 3év garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HE FHD notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB WIN11
- 44999 FORINT MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), ekkor felszáll 2 ember... Nem akarom részletezni, lényeg az, hogy felismerhetőek a buszmegállóban hagyott 10 centis szotyi halomról, a makkos cipő plusz neon lila melegitőről... Mit ad isten pont a mögöttem, és a másik oldalon átlósan mögöttem lévő széket nézik ki, hogy leüljenek. (A szagot, ami ápol és eltakar meg sem említem) Oké, nem vagyok én semmi jónak az elrontója... Szóval hol is tartottam? Ülök, zenét hallgatok, legeltetem a szemem ( oh, azok a combok
).. Aztán egyszercsak azt veszem észre, hogy ilyen 10 centiket esik hátra a támlám, mert az a khm.. szegény hátrányos helyzető ember ordítva magyarázott, csak közben elfelejtette elengedni a támlám kapaszkodóját... Pár perc után meguntam és hátrafordultam, hogy elnézést, tudom bunkó vagyok, meg az én k.va anyámat, de nem lehetne, hogy elengedje a támlát, mert idegesit, és kellemetlen... Erre a másik, (amelyikhez nem is szóltam) nekiáll ugatni, hogy Há figyejjé má, te mit képzelsz ki vagy te? ( vagy valami ilyesmi, hogy őszinte legyek nem értettem tisztán a tájszólását) Ekkor felálltam a székből, és azt hiszem tudatosult benne, hogy kb jó 30 centi és legalább annyi kiló előnyöm is van vele szemben, mert egyből kicsit elhalkult a hangja... Majd elmagyaráztam, még 1x, hogy mit szeretnék, se többet, se kevesebbet... Persze az örömöm kb 15 percig tartott, utánna elfeledkezett magáról, és folytatta, de hát tudom én vagyok a rasszista bunkó, hogy nem hagyom szegényt kibontakozni...
Bár szenvedtem, és a végén már azt firtattuk, hogy miért is kéne kettest adnia, az elégtelen tudásomat leszámítva