Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Szép estét...
Ülök a buszon ma, zenét hallgatok, az ülésem háta, mint szitne minden volán buszon el van törve, és simán hátracsuklik, ha kicsit erősebben próbálok beledőlni. Mind1, utazom, jóez kész... Pont pihentetem a szemem a másik oldalon (mellettem) ülő bájos nő formás combjain ( ha esetleg olvasod, akkor grat a virgácsaidhoz
), ekkor felszáll 2 ember... Nem akarom részletezni, lényeg az, hogy felismerhetőek a buszmegállóban hagyott 10 centis szotyi halomról, a makkos cipő plusz neon lila melegitőről... Mit ad isten pont a mögöttem, és a másik oldalon átlósan mögöttem lévő széket nézik ki, hogy leüljenek. (A szagot, ami ápol és eltakar meg sem említem) Oké, nem vagyok én semmi jónak az elrontója... Szóval hol is tartottam? Ülök, zenét hallgatok, legeltetem a szemem ( oh, azok a combok
).. Aztán egyszercsak azt veszem észre, hogy ilyen 10 centiket esik hátra a támlám, mert az a khm.. szegény hátrányos helyzető ember ordítva magyarázott, csak közben elfelejtette elengedni a támlám kapaszkodóját... Pár perc után meguntam és hátrafordultam, hogy elnézést, tudom bunkó vagyok, meg az én k.va anyámat, de nem lehetne, hogy elengedje a támlát, mert idegesit, és kellemetlen... Erre a másik, (amelyikhez nem is szóltam) nekiáll ugatni, hogy Há figyejjé má, te mit képzelsz ki vagy te? ( vagy valami ilyesmi, hogy őszinte legyek nem értettem tisztán a tájszólását) Ekkor felálltam a székből, és azt hiszem tudatosult benne, hogy kb jó 30 centi és legalább annyi kiló előnyöm is van vele szemben, mert egyből kicsit elhalkult a hangja... Majd elmagyaráztam, még 1x, hogy mit szeretnék, se többet, se kevesebbet... Persze az örömöm kb 15 percig tartott, utánna elfeledkezett magáról, és folytatta, de hát tudom én vagyok a rasszista bunkó, hogy nem hagyom szegényt kibontakozni...Amúgy megvan az rányítástechnikám
Bár szenvedtem, és a végén már azt firtattuk, hogy miért is kéne kettest adnia, az elégtelen tudásomat leszámítva 
Bázz, azt hittem Voda kolleginának nyitottak egy saját topikot

Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Eladó iPhone 15 Pro Max Kártyafüggetlen 256 GB Kék (Blue Titanium)
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Thermaltake TOUGHRAM RC DDR4 4400MHz 16GB (8GB x2)
- Crucial Ballistix 16 GB (2 x 8 GB) DDR4-3600 CL16 RED
- iPad 9 Wi-Fi + Cellular + AJÁNDÉK iPad Pro Leather tok
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 512GB / Magyar Bill. (Midnight) www.stylebolt.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
), ekkor felszáll 2 ember... Nem akarom részletezni, lényeg az, hogy felismerhetőek a buszmegállóban hagyott 10 centis szotyi halomról, a makkos cipő plusz neon lila melegitőről... Mit ad isten pont a mögöttem, és a másik oldalon átlósan mögöttem lévő széket nézik ki, hogy leüljenek. (A szagot, ami ápol és eltakar meg sem említem) Oké, nem vagyok én semmi jónak az elrontója... Szóval hol is tartottam? Ülök, zenét hallgatok, legeltetem a szemem ( oh, azok a combok
).. Aztán egyszercsak azt veszem észre, hogy ilyen 10 centiket esik hátra a támlám, mert az a khm.. szegény hátrányos helyzető ember ordítva magyarázott, csak közben elfelejtette elengedni a támlám kapaszkodóját... Pár perc után meguntam és hátrafordultam, hogy elnézést, tudom bunkó vagyok, meg az én k.va anyámat, de nem lehetne, hogy elengedje a támlát, mert idegesit, és kellemetlen... Erre a másik, (amelyikhez nem is szóltam) nekiáll ugatni, hogy Há figyejjé má, te mit képzelsz ki vagy te? ( vagy valami ilyesmi, hogy őszinte legyek nem értettem tisztán a tájszólását) Ekkor felálltam a székből, és azt hiszem tudatosult benne, hogy kb jó 30 centi és legalább annyi kiló előnyöm is van vele szemben, mert egyből kicsit elhalkult a hangja... Majd elmagyaráztam, még 1x, hogy mit szeretnék, se többet, se kevesebbet... Persze az örömöm kb 15 percig tartott, utánna elfeledkezett magáról, és folytatta, de hát tudom én vagyok a rasszista bunkó, hogy nem hagyom szegényt kibontakozni...
Bár szenvedtem, és a végén már azt firtattuk, hogy miért is kéne kettest adnia, az elégtelen tudásomat leszámítva