Legfrissebb anyagok
- A nagy Triple Channel Tesz: Hogyan lett egy hibás 24GB-os Kitből 1 "Tökéletes"
- XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- A PC-m több mint 1 évtizedes története - AMD FX OC, 64GB RAM, ipari SSD - 1.rész
- Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Legolcsóbb "x99" gép építése. (folyamatban)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Garanciális samsung galaxy watch 8 classic
- Samsung QVO 870 SSD (1 TB) 100/100%
- Új, bontatlan - Apple MacBook Air 13 M4 16/256GB - Sky Blue
- Új Dobozos ASUS VivoBook Go 15 Laptop 15,6" -20% Ryzen 5 7520U 16/512 Radeon Graphics FHD OLED
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Üzleti előfizetők hirdetései
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Lenovo ThinkPad T14 Gen4 Intel i5 1335U 16gb/512gb Gyártói garancia 2026.09.20-ig!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5395
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest

), ekkor felszáll 2 ember... Nem akarom részletezni, lényeg az, hogy felismerhetőek a buszmegállóban hagyott 10 centis szotyi halomról, a makkos cipő plusz neon lila melegitőről... Mit ad isten pont a mögöttem, és a másik oldalon átlósan mögöttem lévő széket nézik ki, hogy leüljenek. (A szagot, ami ápol és eltakar meg sem említem) Oké, nem vagyok én semmi jónak az elrontója... Szóval hol is tartottam? Ülök, zenét hallgatok, legeltetem a szemem ( oh, azok a combok
).. Aztán egyszercsak azt veszem észre, hogy ilyen 10 centiket esik hátra a támlám, mert az a khm.. szegény hátrányos helyzető ember ordítva magyarázott, csak közben elfelejtette elengedni a támlám kapaszkodóját... Pár perc után meguntam és hátrafordultam, hogy elnézést, tudom bunkó vagyok, meg az én k.va anyámat, de nem lehetne, hogy elengedje a támlát, mert idegesit, és kellemetlen... Erre a másik, (amelyikhez nem is szóltam) nekiáll ugatni, hogy Há figyejjé má, te mit képzelsz ki vagy te? ( vagy valami ilyesmi, hogy őszinte legyek nem értettem tisztán a tájszólását) Ekkor felálltam a székből, és azt hiszem tudatosult benne, hogy kb jó 30 centi és legalább annyi kiló előnyöm is van vele szemben, mert egyből kicsit elhalkult a hangja... Majd elmagyaráztam, még 1x, hogy mit szeretnék, se többet, se kevesebbet... Persze az örömöm kb 15 percig tartott, utánna elfeledkezett magáról, és folytatta, de hát tudom én vagyok a rasszista bunkó, hogy nem hagyom szegényt kibontakozni...
Bár szenvedtem, és a végén már azt firtattuk, hogy miért is kéne kettest adnia, az elégtelen tudásomat leszámítva